Sabredenler Kulübü 2012 :)

Günaydın kizlar hAyirli cumalar herkese bugun sabah canım sıkıldı ama bu sefer nedeni farklı . İse gitmek icin hazırlanırken nihat Hatipoğlu'nun progmamina bakıyorum ..bugun bı kadın 4 aylık hamile kanser olmuş doktorlar tedavi ile en fazla 2 sene yasarsın aldir cocuğu demiş kadinda aldırmıyor bide kocası kanser diye ayrılmış kadın kimsesiz.. Cok etkilendim kıslar nekdr şükretsek az :(

evet canım;Allah'a sonsuz şükürler olsun..Etrafımızda daha acı,daha sıkıntılı durumlar var.Ama biz henüz ufacık bir derste,sınavda pes edip,umutsuzluğa kapılıyoruz.Allah bizi başka şeylerle sınamasın inşallah.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
bat
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu :49:
[/TD]
[TD]:16::16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti (fatma)
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay (ayşe)
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi (selda)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu:49:
[/TD]
[TD]:16::16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]30.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]15 şubat
[/TD]
[TD]31.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]27 OCAK
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün ciceklara (bilgi), azoo ve Ruhsar_86 arkadaşlarımızın dua günü.
Rabbim gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı kılarak size nasip etsin (amin)

vallahi doğru söylüyosun canım her halimize sonsuz şükürler olsun..beni hatırladın mı? "umudumuz aralık ayı"nda bayaa ilerletmiştik senle sohbeti:) bnm bu aydan pek umudum yok,bi de fazla stres oluyorum ister istemez onun için pek takılmadım bu ay buraya..zaten de eşimle sıkıntılı bir ay geçirdik,bu ay iyi çalışamadık:17: o yüzden kestim umudu..adetime 5 gün var adetten önce canım ıvıvr zıvır ister çok,o da başladı umudum şubat ayı! sen naptın,nasıl gidiyor? bat ne zamandı?

Hatırladım cnm bnm nsl hatırlamam:) bizde bu topikte cok bebek konuşmuyoruz genel muhabbet ediyoruz yoksa bunalırız:) sende gel kafan dağılır valla bizde durumlar aynı beklemedeyim 1 hafta var Batıma aynı sıralar hastalığımız . Benim sag bel ve kalça ağrımdan baska dediğin gibi abur cubur yiyorum güya rejim yapıyorum ama bozdum:) biz bu ay 3 günde bı iliski yaptık ondan benimde umudum yok ateşim cok düşük zaten gecen ay bile daha yüksekti öle iste adeti bekliyorum kısaca:)

Gelmiş geçmiş olsun cnm. İnşallah yoktur bende dediğin gibiyse. Sağlıklı, hayırlı bir bebişle kucağın dolsun inşallah.

inşallahhhhhhh canım.rabbim hepimize hayırlı zamanada hayırlı evlatlar versin.böyle hep bebek haberleri alalım.valla yalan yok içimden geçeni söyleyim hele ki uzun süredir bekleyen kardeşlerime allah hemen versin inşallah.diğer kardeşlerimizi de bizim bekletmesin bizim gibi hastane yollarına düşmeden allah evlat versin hepsine inşallah

ciceklara (bilgi), azoo ve Ruhsar_86 kizlar ins hamissinizdir Meryem süresi okuycam birazdan sizlerede okuycam:)

arkadaşlar cuma selası ile öğlen arası bir vakit var onu zamanını tam olarak alimler bilemiyor ama o zamanda dua kapıları sonuna kadar açılıyor ve rabbimin izniyle dualarınız kabul oluyor.bugün cuma selasını duyduktan sonra bol bol dua edelim.hangimizin duasının denk geleceği bilinmez belki birimizden birimizin ki denk gelir de cenab-ı allah kabul eder inşallah dualarımızı.

evet canım;Allah'a sonsuz şükürler olsun..Etrafımızda daha acı,daha sıkıntılı durumlar var.Ama biz henüz ufacık bir derste,sınavda pes edip,umutsuzluğa kapılıyoruz.Allah bizi başka şeylerle sınamasın inşallah.

Âmin cnm ins Rabbim dermansiz dert vermesin kimseye iki günlük dünyamızı guZel sağlıklı huzurlu evlatli geçirmeyi nasip etsin torunlarımızın düğünlerini görmeyi nasip etsin ins:) işyerinde sözleşmem olup olmuycagina cok üzülüyordum da baktım nekdr boş seye can sıkıyorum .. Bide bu sıralar sürekli kapanmayı dusunuyorum evde basımı kapatıyorum saçma olcak ama kocam gelince uyanıp acıyorum zamani gelmedimi acaba tam manada kapanmak istememin Manevi acıdan eksik hisediyorum kendimi

Valla çok güzel noktaya değindin cnm. Tüm dualarımız topluca hergün fermi ve sdtive için de geçerli oluyordur sanırım. Hergün vesile oluyorlar bu kadar duaya. Rabbim onlarada yazıyordur sevabını.

Allah razı olsun tatlım ya iyi temennilerin için... Rabbim hepimize nasip etsin inşalllah :16:

günaydın kızçeler hayırlı cumalarr.......

dün akşam da çalışma olmadı yaw 3 gündr sıfır...:25::25::31:

günaydın kuzum :3::3: bizim de çalışma olmadı, kociş istemedi :14: kızdım ben de...neyse...hayırlı cumalar...

inşallahhhhhhh canım.rabbim hepimize hayırlı zamanada hayırlı evlatlar versin.böyle hep bebek haberleri alalım.valla yalan yok içimden geçeni söyleyim hele ki uzun süredir bekleyen kardeşlerime allah hemen versin inşallah.diğer kardeşlerimizi de bizim bekletmesin bizim gibi hastane yollarına düşmeden allah evlat versin hepsine inşallah

Amin amin, inşallah

ciceklara (bilgi), azoo ve Ruhsar_86 kizlar ins hamissinizdir Meryem süresi okuycam birazdan sizlerede okuycam:)

minikgelinim, abdestsiz okunur mu bu? bilemediğimden soruyorum? okunuyorsa bilgisayardan açacağım ben de?

arkadaşlar cuma selası ile öğlen arası bir vakit var onu zamanını tam olarak alimler bilemiyor ama o zamanda dua kapıları sonuna kadar açılıyor ve rabbimin izniyle dualarınız kabul oluyor.bugün cuma selasını duyduktan sonra bol bol dua edelim.hangimizin duasının denk geleceği bilinmez belki birimizden birimizin ki denk gelir de cenab-ı allah kabul eder inşallah dualarımızı.

Tmm cnm okumaya caliscam ins o sıra eve gidiyo yolda oluyorum ama normal dua ederim en azından:)

Allah razı olsun tatlım ya iyi temennilerin için... Rabbim hepimize nasip etsin inşalllah :16:

günaydın kuzum :3::3: bizim de çalışma olmadı, kociş istemedi :14: kızdım ben de...neyse...hayırlı cumalar...

Amin amin, inşallah

minikgelinim, abdestsiz okunur mu bu? bilemediğimden soruyorum? okunuyorsa bilgisayardan açacağım ben de?

Cnm bizim is yerinde eşi imam olan bı bayan var ona sordum Kuran'ı açıp okumadığın sürece bsy olmas latincesini oku dedi bende okudum valla :) ins günah deildir

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ner19min
[/TD]
[TD]1 ocak
[/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]7 ocak
[/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]12-14 ocak
[/TD]
[TD]hamileee :49: :49: :52: :52:
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]25 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]everythingwillbegreat
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]31 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umutlar şubata[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesil33
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 Şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]10 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]15 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hatırladım cnm bnm nsl hatırlamam:) bizde bu topikte cok bebek konuşmuyoruz genel muhabbet ediyoruz yoksa bunalırız:) sende gel kafan dağılır valla bizde durumlar aynı beklemedeyim 1 hafta var Batıma aynı sıralar hastalığımız . Benim sag bel ve kalça ağrımdan baska dediğin gibi abur cubur yiyorum güya rejim yapıyorum ama bozdum:) biz bu ay 3 günde bı iliski yaptık ondan benimde umudum yok ateşim cok düşük zaten gecen ay bile daha yüksekti öle iste adeti bekliyorum kısaca:)

evet hastalığımız aynı sıralara denk geliyo..bnde ağrı sızı hiç bişey yok valla ateş falan da ölçmüyorum:24: bu arada evet onu bn de biliyorum sela ile ezan arasında edilen dua kabul olurmuş,sabah da kalktım sabah namazından sonra yasin okudum,her cuma yapmaya çalışırım allahım kabul etsin,hepimize bütün dünyadaki herkese dua ettim:16:

evet hastalığımız aynı sıralara denk geliyo..bnde ağrı sızı hiç bişey yok valla ateş falan da ölçmüyorum:24: bu arada evet onu bn de biliyorum sela ile ezan arasında edilen dua kabul olurmuş,sabah da kalktım sabah namazından sonra yasin okudum,her cuma yapmaya çalışırım allahım kabul etsin,hepimize bütün dünyadaki herkese dua ettim:16:

RAbbim sevmediği kullarının isteklerini hemen yaparmiski bidaha sesini duymasın, sevdiği kuklarinada istediklerini geç verirmiski Rabb'ini unutmasın diye beni bu soz cok etkiliyor.. İns duaların kabul olur bekliyorsak Rabbim hayırlısını öyle kilmistir ben çıkıp dua edeyim gorusuruz kıslar

Allah razı olsun canımmm bnimmmm. Allah iki katını sana versin inşallah :))

Âmin cnm ins Rabbim dermansiz dert vermesin kimseye iki günlük dünyamızı guZel sağlıklı huzurlu evlatli geçirmeyi nasip etsin torunlarımızın düğünlerini görmeyi nasip etsin ins:) işyerinde sözleşmem olup olmuycagina cok üzülüyordum da baktım nekdr boş seye can sıkıyorum .. Bide bu sıralar sürekli kapanmayı dusunuyorum evde basımı kapatıyorum saçma olcak ama kocam gelince uyanıp acıyorum zamani gelmedimi acaba tam manada kapanmak istememin Manevi acıdan eksik hisediyorum kendimi

yaa inan çalışmıyo olsam bende kapancam.
Allah'ım yaaa inşallah çıkışımı verirlerde bende rahat ederim.
kızlar sizlerden ricam bugün benim için dua ederken Allah rızası için sunuda ekleyin.
ben haklarım verilerek iş yerinden çıkarılmak istiyorum.
kendim bırakıp gitmek istemiyorum .
sekizinci seneye girdim burda o kadar tazminatımı bırakamam.
müdürle konustum ama henüz bi cvp gelmedi :((
Allah'ım inşallah haklarımı alarak ayrılırım işten sen kabul et YaRabbim

Günaydın kızlaaarrrrr nasılsınız bakalım herkese hayırlı cumalar... Rabbim bütüünnn dileklerimizi isteklerimiz kabul eder inşallahhh

Bugün işe gitmedim evdeyim o yüzden çok mutluyum oğluşumda karne alıcak birde onun heyecanı oooo değmeyin keyfime :16::16:

canımm benim nasıl bakalım karneler....:21::21::21:
Mesajın arkalarda kalmış yeni farkettimm.

Back
X