Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlaaaaaarr şimdi diyin bakem bana benim akıntım dün ve önceki gün su gibi gitti ve birazda kahve leke oldu kasıklarımda ağrıyordu neden olmuştur sizce bugünde sağ kasığım ağrıyor :14:gece tuvalete çok sıkışmış olarak uyandım ve kasığımda ağrıyordu ondan mı hala ağrıyor bilmiyorum ama sağ taraf hala ağrıyor
yavrum yumurtluyorsun bu gece has odaya gönderelim seni

yaşşaaasssınnnn...!!! :119::119::79::79::64::64:

canım ya bu ay benim çok sessiz geçiyor,tık,çıt hiçbişi yok evde...:52::52::53:

oh ohh canım ne güzel sessizlik gibisi varmı ya :40: keyfini sür fıstık :24::24: ya benim şansada bu ay eşimin nöbetleri denk geldi dün az bi yayamazlık yapalım dedik:17::17: uyuyakalmışız yaws :26::26::9: bu ayda fossss olacak benim :52: ne yapsakki hazır spermmi alsak ne :37::37:

evet renkdaşım iğne tedavisi için gidicem..
geçen ay klomen kullandım ama klomene cevap vermedi yumoşlarım..
fsh da biraz yüksek..
o yüzden doktor zamanlaman çok iyi dedi..
fazla uzatmadan iğneye geçelim dedi zaman kaybetmeyelim dedi..
iyiki de bebek fikri kafamıza yerleşince doktora gitmişiz..
hemen doktora gitmiştim.. muayene ve kontrol için.
aslında bende bide pıhtılaşma var ben o yüzden gitmiştim doktora..
o konuyla ilgili bilgi sahibi olmak için..işte bakalım bi iğne sürecine başlıycam..
önce yumoşlarım için iğne yapıcam kendşme sonra da inşallah Allah kısmet ederse
bebeğim bana tutunsun die 9 ay boyunca iğne yapıcam kendime..
işte böle..İnşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmas(amin)

hadi bakalım canım, Allahım işini kolaylaştırsın, tedavini olumlu sonuçlandırsın inşallah...

cnmmmm en iyi ideal zamanı akşamüstü 5-7 arası sonucta çıkıyor.. düznli aynı saatte yapman lazım.. ben şöyle yapıyordum sabahhh çok bşy içmiyordummm ögleden sonra 13.00-16.00 arası hiç bşy içmiyordum tuvaletede gitmiyceksin sıkışcaksın azcıkkk 4 de işten çıkıyordum 4:30 gibi testimi yapıyordumm.. 4 saat kesin idrarını tutman lazım..o sıra içinde hiç bşy içmiyceksin ok:)
ama ben akşam 7de eve geliyorum ve iş yerinde test yapmam mümkün değil, sabah 7de yapsam doğru sonuç vermez mi yani, bak üzüldüm şimdi :14::14:

kızllllllaaaaaaaaaaaaaaarrr bilin bakalım ben kimim,
DENEMEDE 4.AY;ADET TARİHİM 5-7 ŞUBAT (BİLDİĞİNİZ İSMİ SÖYLEMEYİN HAA..:))))).)

bildim ben bildim ben :21::21::21::21::21: :9::9::9::9: hadi canım şans getirsin yeni adın

kızlar yaa bi derdim var....benim bu ay çok yanmam oldu hatta şuan da var..sıcak su koyuyorum iyi geliyor ama 1-2 gün sonra tekrarlıyor.akıntım hiç bitmedi sürekli geliyor birgün kahverengi geldi biraz sonra düzeldi şimdi rengi beyaz ve kokusuz..ayaklarımı üşütmemeye çalışıyorum sürekli koruyorum kendimi ama geçmek bilmiyor bu lanet şey..testlerim ve kontrollerim hep temiz çıkıyor bunu yaşamam için bir neden de yok anlamadım bir türlü..ara ara sıcak su torbası koyuyorum arama ama korkuyorum hani ya bebek tuttuysa zararı olur mu diye..off ne bileyim grip oldum ilaç fln da kullanamadım korkumdan adetimde de 1 hafta var gidip kan testi yaptırsam mı diyorum bişey yoksa bende rahat rahat tadavi edeyim kendimi..
buarada kuzenim hamile kaldığı ay çok yanması olmuş,hatta bebek tutmaz demiş bu yanmayla ama oldu şimdi insan diyor acaba mı????

Canım ben sıcak suyun iltihap durumlarında iyi gelmediğini ve hatta hamilelik oluşumu sırasında çok sıcak duşun iyi gelmediğini duymuştum. Araştır istersen sende, aman..

yarın eşimin ailesinden birinin bebeğinin kırkı mevlütü var bende gidicem. eşimin kuzeninin eşide gelicek onun 2 çocuğu var . benim bulunduğum ortamlarda hep ayy çocuk çok seviyorum 3. yü doğurcam filan diyo hep kahkahalar atarak yani benim üzerime eşim ceketini bıraksa hamile kalıyorum filan diyor hep. çocukları biri 4 diğeri 2 yaşında. 2. çocuğa hamile olduğunu öğrendiğinde ağlamıştı istemiyorum diye. şimdi üçüncüyü doğurcam diye bağıara bağıra bana bakara fian söylüyor hep. yarın mevlütte oda olcak yine öyle konuşcak diye korkuyorum sizce bana bebek sorduğunda yada doktora gitsene bebek için filan dediğinde ona ne cevap vereyim ben

Allah'a havale et bence. Rabbim onun yaptıkları karşısında seni mükafatlandırır inşallah. Rabbimin ona nasip ettiğiyle övünüyorsa ve bilinçli olarak seni bu kadar zor durumda bırakıyorsa Allah'ın takdirine havale et derim cnm.

Arkadaşlar herkeze hayırlı cumalar bişi sorucam 2 aydır adetime 2 hafta kala sol kasığım mı sol yumurtalığım mı anlayamıyorum kramp şeklinde kasılmalar oluyor :s öne doğru eğiline kasılıo hatta sol bacağımda uyuşuo gibi oluyor :s sizde ne olabilir fikri olan var mı

2 - 3 aydır bendede çok belirgin oluyor. Rahim hazırlık yapıyordur belki. :)

kızlaaaaaarr şimdi diyin bakem bana benim akıntım dün ve önceki gün su gibi gitti ve birazda kahve leke oldu kasıklarımda ağrıyordu neden olmuştur sizce bugünde sağ kasığım ağrıyor :14:gece tuvalete çok sıkışmış olarak uyandım ve kasığımda ağrıyordu ondan mı hala ağrıyor bilmiyorum ama sağ taraf hala ağrıyor

Yumurtlama döneminde değilmisin sen fermicim. Yumurtlama döneminde kahve ya da pembe ince akıntı olabilir diye burada okumuştum geçenlerde.

birisi bişeymi söledi nick i değiştiren hamile mi kalıyormuş :)))
ama ben mecburen değiştirdim deşifre oldum da

Hamile olduğunu öğrenip şaşıp kalırsın inşallah..

Herkese hayırlı Cumalar arkadaşlar. Dualarımızın kabul olması dileğiyle.

aboovvv bov bov bovvv:6: :8: ayyy çok heyecan yaptım birden :9:
:9::9:
üst üstemi daha iyi yoksa birgün araylamı daha iyi olur ki :26:
ovulasyon dönemi üst üste sonra gün aşırı devam. canım sen ateş ölçmüyorsun değilmi

yok canım ölçmüyorum beceremem ben:1:
ben senden 2 gün önce adet gördüm benimde 30 günde olur adetim ama ben daha ovulasyon dönemine girmedim canım gecikti benim yada girdim test doğru göstermiyor. şimdide çatlıycam tuvaletimi tutuyorum test için az kaldı valla şimdi küt diye gidicem

Back
X