Sabredenler Kulübü 2012 :)

ben senden 2 gün önce adet gördüm benimde 30 günde olur adetim ama ben daha ovulasyon dönemine girmedim canım gecikti benim yada girdim test doğru göstermiyor. şimdide çatlıycam tuvaletimi tutuyorum test için az kaldı valla şimdi küt diye gidicem
test yanlış göstermişde olabilir eğer şefaf sünen akıntıyıda görmediysen için rahat olsun canım bugün yarın seninde yumurtlama dönemindir test birşey göstermesede sen çalış canım hiiç belli olmazz çünkü :34:

kızlarr kasıklarımda ağrı başladı hafiftennn yumurtluyorum galiba!!!Bir daha yeehuuu!!!:62::62::62::118::118:
!Bu akşam yarın çalışma var kısmetse.3 gündür olmuyodu.

yehhhuuuuu o zaman ben de hamişiiimmmm!!!Ya da hamiş kalcam..:62::62::62::1::1:

yaaaaaaaa ben de değiştircem yaaaaaaaaaaa:52: :52: eğer bu işin sırrı isim değiştirmek ise toplu değişime gidelim kızlaaaaaaaaarrrrrr :4:
:8:
slmm kızlarrrrr huu huuu nasılsınız evi süpürcem bi gözükeyim dedim :12:
hade kız koş süpürde gel öle görünmekle olmuyo gelde azcık çene yapalım :7:

Kızlarr az akıl verin bana bakem :29: bugün güya benim ovulasyon günüm ama ben pek belirti yaşamıyorum çokta anlamıyorum.yalnız bu bikaç günümün altın günüm olduğunu tahmin ediyorum..Ama işten eve geldiğimizde eşimde bende kolumuzu kıpırdatacak halimiz olmuyor.Şimcik söyleyin bana ey dostlar uykuyu yok edecek dipdiri ayakta tutacak azıcık içimizi gıdıklayacak yol ve yöntemlerinizi paylaşında bu arkiniz bu ay tembelliğe vakit bulamasın yaws :50::46::7:

test yanlış göstermişde olabilir eğer şefaf sünen akıntıyıda görmediysen için rahat olsun canım bugün yarın seninde yumurtlama dönemindir test birşey göstermesede sen çalış canım hiiç belli olmazz çünkü :34:
canım o akıntıyı gördüm hala da sulu akıntım var ne kadar akıntılıyım :))) genç kızken gelirdi akıntı korkardım hep evlendim şimdi akıntı olmasa korkuyorum. ben yumurtladığı nereden anladım biliyormusun sol kasığımda ağrı vardı oradan. anammmmmmmmmmmmm çatlıycam tuvalet hayali kuruyorum valla şeyime kadar geldi yani.
heeee unutmadan ilişkiden önce sıcak havlu koyacakmışsın vajin üstüne hamile kalmayı kolayşlaştırıyormuş diğer topikte yazmışlar

Kızlarr az akıl verin bana bakem :29: bugün güya benim ovulasyon günüm ama ben pek belirti yaşamıyorum çokta anlamıyorum.yalnız bu bikaç günümün altın günüm olduğunu tahmin ediyorum..Ama işten eve geldiğimizde eşimde bende kolumuzu kıpırdatacak halimiz olmuyor.Şimcik söyleyin bana ey dostlar uykuyu yok edecek dipdiri ayakta tutacak azıcık içimizi gıdıklayacak yol ve yöntemlerinizi paylaşında bu arkiniz bu ay tembelliğe vakit bulamasın yaws :50::46::7:

bişi söylicem ayıp azcık ama ossun deyiverem garii aramızda yabancı yok nasılsa :9:
:17: şimdiiiiiiiii bolca fındık ceviz yiyin akşam ve erotik bir film izleyin :17::17: sonrasıda gelir kahvede için haaa keskin bir kahve :7: ondan sonrada sabahlar olmasın :66::66::66:

hade kız koş süpürde gel öle görünmekle olmuyo gelde azcık çene yapalım :7:[/QUOTE]

off ya ben gelene kdr da siz gidiyorsunuz :30:

kestaneşekerim ben saten gecelik ve türk kahvesi öneriyorum başka bilgm yok kuzummm :19:

herkese mrb banada yardımcı olurmusunuz..

kızlar bana yardımcı olun herkessss :(

catlama ıgnesınde 2 .ayım bılenler bılır delı gıbı bebek evlat ıstıyorum rabbımden ama olmuyor sızler anlıosunuz benı sımdı bana akıl verın

catlama ıgensı olalı bugun 16.gnum gecen ayda 13 mu 14 .gunmu adet oldum bu ayda ıgenden 16.gunum hala olmadım goguglerım acıdımı dıom aha adet olucm hep ole olur 2 gundu acıyor ama akıntım acaıp var su gıbı bole kokulu adet olmadım est yaptım sılık cızgı bıle cıkmadı negatıf herzamankı gıbı arada batmalar oluyor belım agrıor adet olucakmısm gıbı aha geldı dıorum ama olamadım halen beynımdekı soru da negatıf cıktı ıdara testımde atesımıde olctum sabah 36.1 35.7 arasında oynuor (nasıl oluyorsa )

napayım doktora gıtmek ıstemıyorum aklımda tek korkum bu ay olmıcak ama neden adetım gelmedı :(:( bunaldım

bişi söylicem ayıp azcık ama ossun deyiverem garii aramızda yabancı yok nasılsa :9:
:17: şimdiiiiiiiii bolca fındık ceviz yiyin akşam ve erotik bir film izleyin :17::17: sonrasıda gelir kahvede için haaa keskin bir kahve :7: ondan sonrada sabahlar olmasın :66::66::66:

wuuuuuu film işi olabilir bacımm :28: hiç sevmem o tarz filmleri ama abartı olmayanı olabilir İFFETİ mi izlesek aceppp :9::9::9:

hade kız koş süpürde gel öle görünmekle olmuyo gelde azcık çene yapalım :7:

off ya ben gelene kdr da siz gidiyorsunuz :30:

kestaneşekerim ben saten gecelik ve türk kahvesi öneriyorum başka bilgm yok kuzummm :19:[/QUOTE]

canım akşamları pek tercih etmiyorum gündüz çok içtiğim için kahveyi:45: ama uykumuzu kaçıracaksa neden olmasın bebeğimm buakşam deneyeyim :53::53:

canım o akıntıyı gördüm hala da sulu akıntım var ne kadar akıntılıyım :))) genç kızken gelirdi akıntı korkardım hep evlendim şimdi akıntı olmasa korkuyorum. ben yumurtladığı nereden anladım biliyormusun sol kasığımda ağrı vardı oradan. anammmmmmmmmmmmm çatlıycam tuvalet hayali kuruyorum valla şeyime kadar geldi yani.
heeee unutmadan ilişkiden önce sıcak havlu koyacakmışsın vajin üstüne hamile kalmayı kolayşlaştırıyormuş diğer topikte yazmışlar

o havlu koyma nasıl olacak yaa havluyu ütüyle ısıtıp bacakların arasına koyupmu bekleticez ve ne kadar bekleticez canım. anam testi salla madem akıntı vaar sende bu geceyi ii değerlendir :34: koş bakim çişini yap öle tutma boşver testi seni daha çok strese sokacak şeylerden uzak dur şekerim :34:

canım akşamları pek tercih etmiyorum gündüz çok içtiğim için kahveyi:45: ama uykumuzu kaçıracaksa neden olmasın bebeğimm buakşam deneyeyim :53::53:[/QUOTE]

bebeğim hemde spermleri haraketlendiriyor sen içmesende 1 saat öncesinden eşine içir

herkese mrb banada yardımcı olurmusunuz..

kızlar bana yardımcı olun herkessss :(

catlama ıgnesınde 2 .ayım bılenler bılır delı gıbı bebek evlat ıstıyorum rabbımden ama olmuyor sızler anlıosunuz benı sımdı bana akıl verın

catlama ıgensı olalı bugun 16.gnum gecen ayda 13 mu 14 .gunmu adet oldum bu ayda ıgenden 16.gunum hala olmadım goguglerım acıdımı dıom aha adet olucm hep ole olur 2 gundu acıyor ama akıntım acaıp var su gıbı bole kokulu adet olmadım est yaptım sılık cızgı bıle cıkmadı negatıf herzamankı gıbı arada batmalar oluyor belım agrıor adet olucakmısm gıbı aha geldı dıorum ama olamadım halen beynımdekı soru da negatıf cıktı ıdara testımde atesımıde olctum sabah 36.1 35.7 arasında oynuor (nasıl oluyorsa )

napayım doktora gıtmek ıstemıyorum aklımda tek korkum bu ay olmıcak ama neden adetım gelmedı :(:( bunaldım
canım tam anlamadım kaç gün geçti adetin yani 1-2 günmü ?? Bende iki defa yaptırdım iğne olmadı 2 aydırda ilaç falan kullanmıyorum dinlendirmeye aldım kendimi tatlım inşallah senin tutmuştur:46:

canım akşamları pek tercih etmiyorum gündüz çok içtiğim için kahveyi:45: ama uykumuzu kaçıracaksa neden olmasın bebeğimm buakşam deneyeyim :53::53:

bebeğim hemde spermleri haraketlendiriyor sen içmesende 1 saat öncesinden eşine içir[/QUOTE]

haklısın bebekimmmm içereyim kocişimee:54:
kızlar bide sanırım erkekler liseli kız fantazisinden çok hoşlanıyor muş bi arkimden öğrenmiştim baya etkili oluyormuş az nabız yokladım hakikaten doğru sanırım :9::9::78::78: :78:

Back
X