Sabredenler Kulübü 2012 :)

o havlu koyma nasıl olacak yaa havluyu ütüyle ısıtıp bacakların arasına koyupmu bekleticez ve ne kadar bekleticez canım. anam testi salla madem akıntı vaar sende bu geceyi ii değerlendir :34: koş bakim çişini yap öle tutma boşver testi seni daha çok strese sokacak şeylerden uzak dur şekerim :34:
valla okadarını bilmiyorum ama ben ütüyle ısıtıp koyucam. soğuyana kadar duracakmış sonra hemen ilişkiye gireceksin

Valla kuzum bende hepsini tanıdım ama bi şaşkınanneyi tanıyamadım :44::44::44:

Dün fazla kalamadım canım işlerden o yüzden denk gelemedik özlettin kendini fıstık :32:
kızzzzzz nasıl tanımadın ecn... diye başlıyordu nickim aaaaa

wuuuuuu film işi olabilir bacımm :28: hiç sevmem o tarz filmleri ama abartı olmayanı olabilir İFFETİ mi izlesek aceppp :9::9::9:

kıızz iffette öle şeyler mi varmıymıışş:60: :60:uyanık kalmak için sevmesende izlicen bacım :1: net varsa evde sınırsızsa angelina jolie appamın öle filmleri var :1:
:17: hatta bulabilirsem adınıda yazarım :D

canım tam anlamadım kaç gün geçti adetin yani 1-2 günmü ?? Bende iki defa yaptırdım iğne olmadı 2 aydırda ilaç falan kullanmıyorum dinlendirmeye aldım kendimi tatlım inşallah senin tutmuştur:46:

2 gun oluyor bugunle adetımın gectıgı ...

ben 2 ay serophene kullandım olmayınca 2 ayda serophene + ctlama ıgensı kullandım ılk ay tutmadı 2 ayım bu sefer gece seferde ıgneyı vuruldugum gunden 14.gun adet oldum ama busefer 16.gunum sadece akıntım var su gıbı kokulu

adet olucagımı sadece gogulerım agrıdıgında bılıorum gene agrıor ama bıraz gectı :( dun test ettım gene negatıf sılık bıle cıkmadı olsa cıkardı sanırım dıorum :((

bebeğim hemde spermleri haraketlendiriyor sen içmesende 1 saat öncesinden eşine içir

haklısın bebekimmmm içereyim kocişimee:54:
kızlar bide sanırım erkekler liseli kız fantazisinden çok hoşlanıyor muş bi arkimden öğrenmiştim baya etkili oluyormuş az nabız yokladım hakikaten doğru sanırım :9::9::78::78: :78:[/QUOTE]

kıızz o nasıl olcek liseli kız biz şimdi liseliyimi oyniceezz :1: liseli diyipde şu saçını tutan ifadeyi görünce aklıma ne geldi saçı keçi bağlayıp surata çil yapıp gözlük takcen birde beyaz çorap ve mini etek giycen al işte sana liseli oldum nasıl ama :60:
:60::60::60::60::60:
fermi sağol tatlım Allah gönlüne göre versin :)

rica ederim canım :54:
kızlarrr ben çıkayım gelirim yine

hade git gel geri :D

valla okadarını bilmiyorum ama ben ütüyle ısıtıp koyucam. Soğuyana kadar duracakmış sonra hemen ilişkiye gireceksin

kızzzzzz nasıl tanımadın ecn... Diye başlıyordu nickim aaaaa

bacılarr banada anlatın yaaa ... Neden ütüyle ısıtıp ilişkiye hemen giriliyo .. Yaaa ne yapıyonuz neden yapıyonuz neye iyi geliyor bu uygulama banada anlatınnn acilll.... :53::53::53::53::53:

valla ben bile nickime alışamadım henüz,yazdığım yorumu arıyorum gözümün önündeymişşş...:9::9::1::1:
canım mecburiyetten değşti benim ki de alışırız hep beraber...:56:

sen kimsin yaaa
:64::64:
:9::9: kıızz senin adınıda listeden değiştirem listeyi güncellerken aklıma gelmişken bu nick daha iyi olmuş bu kolay söyleniyo diğerinini söyleyemiyodum ben yazamıyodumda kopyala yapıştır yapıyodum :1:

kıızz iffette öle şeyler mi varmıymıışş:60: :60:uyanık kalmak için sevmesende izlicen bacım :1: net varsa evde sınırsızsa angelina jolie appamın öle filmleri var :1:
:17: hatta bulabilirsem adınıda yazarım :D

hahaaa :9: tatlım araba sahnesi varya bitiriyor o sahne beni hele cemilin suratı kopuyorum müjde ablanın filmi çok öyle kadın 100 film çekmişse 99 da ırzına geçiliyor :52::52::52: net var fıstık adını verde filmlerin izleyelim coşalımmm :52::52::52:
2 gun oluyor bugunle adetımın gectıgı ...

ben 2 ay serophene kullandım olmayınca 2 ayda serophene + ctlama ıgensı kullandım ılk ay tutmadı 2 ayım bu sefer gece seferde ıgneyı vuruldugum gunden 14.gun adet oldum ama busefer 16.gunum sadece akıntım var su gıbı kokulu

adet olucagımı sadece gogulerım agrıdıgında bılıorum gene agrıor ama bıraz gectı :( dun test ettım gene negatıf sılık bıle cıkmadı olsa cıkardı sanırım dıorum :((

canım çıkmaya bilir testte..bikaç gün bekle bence benimde iğneler 2-3 gün erken getirtmişti benim kırmızıları o düzen hala devam ediyor bende mesela daha önceleri benim mutlaka 30-35 günü bulurdu şimdilerde iğneyi bırakmama rağmen 27-28 gün sürüyor..ilaçlar çok etkiliyor regl dönemini tatlım az sabret

sen kimsin yaaa
:64::64:
:9::9: kıızz senin adınıda listeden değiştirem listeyi güncellerken aklıma gelmişken bu nick daha iyi olmuş bu kolay söyleniyo diğerinini söyleyemiyodum ben yazamıyodumda kopyala yapıştır yapıyodum :1:

süpper bi seçim o zaman;beğenmene sevindim tatlım.:54::54:
değiştir canım listesi,o nickten kurtuldum çok şükür.TEşekkürler kadınlar kulubü :kkk::kkk:

hahaaa :9: tatlım araba sahnesi varya bitiriyor o sahne beni hele cemilin suratı kopuyorum müjde ablanın filmi çok öyle kadın 100 film çekmişse 99 da ırzına geçiliyor :52::52::52: net var fıstık adını verde filmlerin izleyelim coşalımmm :52::52::52:

günahkar filmin adı valla ancelina culinin ırzına geçmeyen kalmıyo bu filmde :9:
:9: ama faydalı olacağını düşünüyorum :17::34: kop kop koooooooooppppppppp :32::32:

canım çıkmaya bilir testte..bikaç gün bekle bence benimde iğneler 2-3 gün erken getirtmişti benim kırmızıları o düzen hala devam ediyor bende mesela daha önceleri benim mutlaka 30-35 günü bulurdu şimdilerde iğneyi bırakmama rağmen 27-28 gün sürüyor..ilaçlar çok etkiliyor regl dönemini tatlım az sabret

N'oluyo burda...İffet mi müjde mi...Anammm Kestanem şekerim kendine gel yavrum..dünyaya dön,Seni kaybetmeyelim bu halvetli günlerde.İzleme onları günah.....günahh...:9::9::9::1::1::1:

bacılarr banada anlatın yaaa ... Neden ütüyle ısıtıp ilişkiye hemen giriliyo .. Yaaa ne yapıyonuz neden yapıyonuz neye iyi geliyor bu uygulama banada anlatınnn acilll.... :53::53::53::53::53:
kız du tek tek sor :9: havluyu ütü ile ısıtıp vajinaya koyuyorsun sonra ilişkiye giriyormuşsun hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş bu yöntem.

N'oluyo burda...İffet mi müjde mi...Anammm Kestanem şekerim kendine gel yavrum..dünyaya dön,Seni kaybetmeyelim bu halvetli günlerde.İzleme onları günah.....günahh...:9::9::9::1::1::1:

Bacım uyanık kalmak için öneriler alıyorum arkilerdenn film önerdiler bende öyle şeylerii pek izleyemiyorum izlediğim en erotik film müjde appplamınn İFFETi :9::9::9: bacımm napim yaneee :49: hamiş olalım diye başvurduğumuz yöntemlere bak :21:

müjde değil kızz anceline appa varya hani dudakları kocaman biret pit ile evli :1: ingilizcem süper olduğu için böyle yazdım isimlerini haaa :9:
:1:
Ahanda bi kişiyi daha kaybettikk...:1::1::1::52::52:

:60:
:60::60::60::60::60::60::60::60:kız yok taktik veriyom :9: ama kayboladabilirim bu akşam :9:

Back
X