- Konu Sahibi minikgelin
- #5.581
kızlarr günaydın bu arada :)) rüyanın etkisinde kaldım k.bakmayın selam vermeyi unuttum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo kızlar bugün benim dua günüm.rabbim bana dua eden herkese hayırlı ve sağlıklı bebişler versin inşallh....aminnnnnn....
canım gerçekten çok güzelmiş rüyan. en yakın zamanda da gerçek olur inşallah rüyan. 5 aylık olunca bu rüyayı atırlayıp gülümsersin inşallah.
kızlar bişey merak ediyorum.ben normalde 35 günde bir adet olurum.bu ay klo:26:men kullandım.adetim öne mi gelicek.yoksa yine 35, günümde mi olucam.batımı hesaplayamıyorum da.
bugün neden kimsecikler yok![]()
selam kızlar:) bugün topik bomboş,herkes tatile gitti tabiben de temizlik yaptım anca girebildim:) adetime 4 gün var,bu ay gün mün saymadım,gayet rahat takıldım umarım tutmuştur..bu ay hiç takip etmedim zaman nasıl geçti anlamadım bi baktım 21 ocak olmuş,heyecan dorukta,umarım hepimiz hamileyizdir:)
selam kızlar:) bugün topik bomboş,herkes tatile gitti tabiben de temizlik yaptım anca girebildim:) adetime 4 gün var,bu ay gün mün saymadım,gayet rahat takıldım umarım tutmuştur..bu ay hiç takip etmedim zaman nasıl geçti anlamadım bi baktım 21 ocak olmuş,heyecan dorukta,umarım hepimiz hamileyizdir:)
benimde 5 gün var ama hiç umudum yok bacım... belirti yok adet olcam keisn ateşimde çok düşük öle işte inş diger aya hamiş olurum.. bu yaza kdr hamile kalayım yeter bana.. her sorana yazın düşünüyorum diyip oyalıyorum amaaaa ona ragmen bisürü laf duyyuyorum sıkıldım ben bbu işten
slm kızlar nslsınız kötü bi hava var moralimde iyi sayılmaz.. ateş tablosu yapıyorum acaip kötü resmen adet olcam bellii... belirtide yok bel agrısından başka.. yine olmadı.. denek rabbim nasip etmedi nediyim.. bari hemen adet olsamda 10 gün kafam rahat etse..
dua listemizdeki arkadaşlar inş bu hamişiz diye haber verirler:)
benimde 5 gün var ama hiç umudum yok bacım... belirti yok adet olcam keisn ateşimde çok düşük öle işte inş diger aya hamiş olurum.. bu yaza kdr hamile kalayım yeter bana.. her sorana yazın düşünüyorum diyip oyalıyorum amaaaa ona ragmen bisürü laf duyyuyorum sıkıldım ben bbu işten
ben demiştim bir kısmı tatile gitmiştir, bir kısmı temizlik yapıyordur diye
canım inşallah rahatlığın sana bebiş getirir.
aynen cnm aynennnnn sizene diyesim var artık herkese.. çünkü kkibar dille konuştukca onlar devamını getiriyorlar.. terliyceksin en iyisi öyle ama kalp kırmak istemiyorumm..zaten milletin sormasından insan stres yapıyor. ne zaman? hamile misin? seni ruyamda gordum. artık zamanı geldi... of yani bayılıyorsun.
öle cnm hayırlısııııı inşş rabbim nasip eder isteyen herkese..hayırlısı olsun canım üzülme bu kadar. vardır bir zamanı bebişin![]()
evet senle battaşız:13: bn de hiç belirti yok,maşallah turp gibiyim ama hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenenlerle ilgili topiklerde takıldım çok pis gaza geldimrabbim hayırlısı ne zmansa o zaman nasip etsin
amin canım inşallah hepimize gelsin bebiş![]()