- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
- #5.621
aman valla ev ödevi gibi oldu böyle evliliğimin tadını da alamıyorum yemek, bulaşık, çamaşır, çalışma... valla bu 2 ay içinde olmazsa artık bırakıcam bir süre. yaşımdan dolayı istiyordum ama ne yapayım. tatil için rezervasyon yaptırcaz ama hep acaba bebek olurmu diye erteliyoruz pofffcnm aminnn inş iyi sonuclar alcan en azından sorun ne biliyorsun ona göre tedavi uyguluyorsun buda önemli bşy:)
ya öle deme bak üzülüyorummm bende mutsuzummm batıma 5 gün varrrrrrrrrrrr hiç belirt yokkkk bikere bile kasıgımda batma olmadıı.. ateşim iyicene düştüüüü kesin adet olcam heralde 2-3 gün erken gelcek adetim..neyapacagımı şaşırdım artıkk.. her adetime yakın bidahaki ay boşvercemdiyorum ama olmuyor..nebilmmm gcen alardaki gibi artık çok üzülmüyourm hissiz oldum sanki..
çalış çalış bacımmmmm boş durma bugun yarında boş geçirme çarşamba cuma pazar yap bu hafta ondan sonra beklemeye geç:)
evt cm ikinci çizgi hep silik çıkar zaten ç ya eşit derecede koyu yada ikinci ilkinden daha koyu olcak ozaman ovulasyon oldu demek..