- 29 Aralık 2011
- 251
- 27
- 68
- Konu Sahibi minikgelin
- #5.641
bana çk uzun geldi bacım valla:) bilsem evlendigimde korunmazdım:)allahtan eşim korundu bide ilaç alsam nolurdu:) doktora 3. ayımda gittim cnm idraryolu enfeksiyonum acaip kötü oldu onun için gittim doktor genel muayene etti sorun yok dedii.. detaylı muayene olmadım.. 1 sene deneyin bebk olmassa eşinlegel muayene etcem dedii.. ovulasyonun 12-18 i arası düznli çalışın dedi bide:)
valla cnmmmmmm milet patır patır dogururyor gecen arkadaşımla devlet hastahanesine gittik muayene olcakdı kadın dogumcuya.. kapıda bi kadınla konuştummm 3 aylık hamileymişşş 4. çocuguymuş daha yeni doktora gelmiş bide diyo bide doguma yakın gelirim daha doktora gelmem.. miletttt bukdr rahat ondan böle doguruyor..kürtaj yapanlaradaaa zaten aklımmm almıyor.. tabi bebek olmuşsse yada annenin saglıgını olumsuz etkiliyorsa ozaman kürtaj olunurda durduk yere yapılmaz..
bebegim acaip karnım agrıyor adetimin ilk günü olan agrııı bilyorm bu agrıyı maleseff..%90 adet olurum yarın.. ama yinede %10 bi umut varrr![]()
idrar yolu enfeksiyonu nasıl oluyo nasıl rahatdıx ediyo seni yani belirtileri neler!