- Konu Sahibi minikgelin
- #5.761
eşim bu konuyu kimseyle konuşmaz ki tatlım... bi de kendisi için de inanılmaz hayal kırıklığı oldu bu durum, biz 8 seneler beraberiz, evlenmeden önce birlikte olmazdık ama ne kadar istekli olduğunu görürdüm, ve bir sıkıntısı olmazdı...bu durumu kabullenmek istemedi bir süre. isteksizliği hormon eksikliğindenmiş, tahlilde anlaşıldı ve ilaç kullanmaya başladı. hatta doktoru ufak doz bir anti-depresan da vermiş bu durum kafasına takılmasın diye ama yine aynı noktadayız3 haftadır falan kullanıyor ilaçları...13ünde regl olmuştum ben, hemen hemen ayın 9-10undan beri birlikte olmuyoruz. 2 hafta nereyse yaaa... bu durumu kabullenemiyorum artık. zamanında çok sabır ve anlayış gösterdim, artık tahammülüm yok.
canım seni anlayabiliyorum;ben bile artık tahammülüm kalmamıştı o zamanlar,az bir süreydi ama yine de agresifleşmiştim,o daha da çok etkilenmişti.sonra benle oturup konuştu yardım et diye.Bi şekilde aştık,nasıl aştık anlamadım gerçi ama.DEdiim gibi ilk ay olmuştu bu durum,sonra da bebek deneme ayında olmuştu.Allah erkeklerimize hastalık vermesin.Onlar bizden daha fazla onur gurur meselesi yapıyor.Eşin aşacak bu psikolojik durumu ama paylaşması gerekiyor,paylaştıkça derdi azaalcaktır.