Canımmmsss geçmişi okuyordum ben de...iğnelere başlamışsın canım,ağrın olmuş bu çok iyi bir gelişme etki ettiğini gösteriyor. yumoşlor olsun bakalım.inşallah bu ay olacak bakalım.
Ben de doktora gittim bugün reglimin 6.günü doktor baktı klomenden kaynaklı hiç kistim oluşmamış buna çooooook sevindim onun için gitmiştim zaten. Ama o geçen aydan 2 cmlik kistim hala duruyor. ona ilaç yazdı 2 ay kullanacam. doktor her ihtimale karşı kan testi yaptırdı bhcg. tabi negatif. Bir de Rahim filmi çektircem yarın bunu baya korkudan ertelemiştim ama çektireyim artıkın. çok iyi bir yer buldum netten doktorum da onu tavsiye etti.Fındıkzade de radyotom radyomar da çektirecem.ağrısız acısız diye duydum. İnşallah öyle de olur. Bir bakalım tıkanıklık,yapışıklık var mı....inşallah vardır da sebep budur...Bu da nasıl bir istekse artık

en zoru sebepsiz infertilite doktorlar için.bir sebebim olsun istiyorum en azından bundan olmuyormuş diyebileyim.Her şeyden önce hayırlısı tabiki de...inşallah ağrım olmaz...yarın anlatırım...