Sabredenler Kulübü 2012 :)

saol bacım iyiler çok şükür hastalarım annem henüz gelmedi hala ist annanemlerde kalıyor şu anda eşimde iyi Allaha şükür,ama ben o kadar kötüyümki dayanacak gücüm kalmadı sanki napıcam bilmiyorummmm

canım benim ben de eşim doktora giittikten 1-2 gün sonra böyle olmuştum. Sanki bütün gücümü tükettim gibi olmuştu. Çok ağladım, eşime de ağladım...Ama geçti tekrar güçlendim :16::16::16::nazar::nazar::nazar: emin ol sen de toparlayacaksın kısa zamanda. Rabbim güç versin sana, inan bana güzel şeyler olacak

yok canım şu anda kırmızılar bende malesef bi gitseler kocişim zaten zor zaptediyorum ama biraz daha toparlasın kendini sp...mlerde toplansın iice demi bacım valla sanki bütün dünyanın yükü srtmdaymışta artık taşıyamıyormuşum gibi hissediyorum rabbim duy sesimizi neolur güldür benim ve bütün isteyen arkadaşlarımın yüzünü... ne oluyor bana deliriyorum sanrım:37::37::37::37::37: dik durmak zor bacım ben artık duramıcam saldım kendimi ağlaya ağlaya bi hal oldummm:31::31::31::31::31:

cnm senı bu amelıyatlarda sıktı sıkıntı yaptın ondan kırmızılar gidince deprem var sizde desene :52: kendıne gel höytttt topiğimizin nöbetçisi adaşım yapma böyleee cnm ağlayınca göbişine bebiş konmuyor cnm ağlamakta çözum değilll gelir döverim seni sana yakışmadı bu bunalım neşeli arkadaşım

canım benim ben de eşim doktora giittikten 1-2 gün sonra böyle olmuştum. Sanki bütün gücümü tükettim gibi olmuştu. Çok ağladım, eşime de ağladım...Ama geçti tekrar güçlendim :16::16::16::nazar::nazar::nazar: emin ol sen de toparlayacaksın kısa zamanda. Rabbim güç versin sana, inan bana güzel şeyler olacak

saol bacım inş:24::24::24: rabbim yüzümüze bakar inş hepimizin:49::49::49::49::49: dayanmak çok zor hep dik durdum ama artık duramıyorummm:31::31::31::31:

cnm senı bu amelıyatlarda sıktı sıkıntı yaptın ondan kırmızılar gidince deprem var sizde desene :52: kendıne gel höytttt topiğimizin nöbetçisi adaşım yapma böyleee cnm ağlayınca göbişine bebiş konmuyor cnm ağlamakta çözum değilll gelir döverim seni sana yakışmadı bu bunalım neşeli arkadaşım

ayyyy bi alemsin kız ggüldürdün ya beni Allahta seni güldürsün emiii:9::9::9::9: şu halimle morelimi düzelttin valla canım arkadaşımmm inş çıkmam uzun sürmez bu bunalımdan skntıdan:31::31::31::31: iyki sizler varsınız canlarım benim sefiyorummm ben sizi yaffff:21::21::21::21:

ayyyy bi alemsin kız ggüldürdün ya beni Allahta seni güldürsün emiii:9::9::9::9: şu halimle morelimi düzelttin valla canım arkadaşımmm inş çıkmam uzun sürmez bu bunalımdan skntıdan:31::31::31::31: iyki sizler varsınız canlarım benim sefiyorummm ben sizi yaffff:21::21::21::21:

Amin cnm inşallah niye toplandık burda birbirimizi anlamak dinlemek dağılanları toplamak :52:

canım çok şükür ilaçlar iyi geldi gibi, daha iyi eşim. bu ay 15-16-17 de ilişki oldu, sonrasında da oldu düzenli ama önemli günler onlardı. Daha doğrusu 13-14tü önemli olan ama o kısmını kaçırdık :1::1::1: benim bat bugün-yarın. Ama şuana kadar gelen yok :nazar::nazar::nazar: iki sabahtır test yapıyorum negatif, demek ki yarın gelir ya da hiç gelmez :52::52::52:

hafif sancım başladı sanki, belki de bu gece ya da yarın olurum. Eşim de hapımın bittiğini ve regl olmak üzere olduğumu sanıyor. Hakkımda hayırlısı artık. Mevlam ne eylerse güzel eyler hesabı sabır ve tevkkül içindeyim :16::16::16:

ayy hadi bakalım bu ay kocanın sıkıntılarını yenmesi bile sizin için büyük bi ilerleme sayılır kırmızılarda gelmezse double olur süper olur inş hayırlısıyla gelmezler canım yaaa inan manevi yönden şu anki halinde hiç olamıyosun çünkü en çok istediğin şey için dua ediyosun ama sonrasında yeteri kadar bu hal kayboluyo :2: çok darlıklıyım ben bu konuda yeteri kadar şükredemeiyorum kesinlikle ooff off :26:

cadım sendemıydı gelin yatağına kız yatarsa kız oluyordu sanada kız yatmıştı falan

erkek çocuk atlamıştı kayınvalidemde erkek olur demişti kızmıştı hatta çünkü kız istiyodu oda :1: ama hurafe çıktı işte erkek atlamıştı kız oldu :52:

erkek çocuk atlamıştı kayınvalidemde erkek olur demişti kızmıştı hatta çünkü kız istiyodu oda :1: ama hurafe çıktı işte erkek atlamıştı kız oldu :52:

:52::52: bu sene kız senesi heralde cnm herkesin duyuyorum kız kaynananım kalbi temizmiş bu arada gülcük işaretleri koydum sonra aayyyy kadın bana nerelerde dua atti diye geri sildim :52:

cadıcım ya senı uzun zamandır göremıyorum cok mutlu oldum daha fazla cene calmak istedim ama kocişim erken çıkmış gelıyormuş ve tabıkı yemeğim yok ortada:51: gidip yemek yapmam lazım k. bakmazsan çıkıyorum bıtanem öpüyorum kocamannnn seniiii gene gelll olurmu

cadıcım ya senı uzun zamandır göremıyorum cok mutlu oldum daha fazla cene calmak istedim ama kocişim erken çıkmış gelıyormuş ve tabıkı yemeğim yok ortada:51: gidip yemek yapmam lazım k. bakmazsan çıkıyorum bıtanem öpüyorum kocamannnn seniiii gene gelll olurmu

canım benim görüşememiştik çok aklımdaydın nese bugün azda olsa çene çaldık hadi kolay gelsin bacım rabbime emanetsin :38:

günaydııııııııınnnnnnnnn topikcanlaarrr :21::21: bugün inşallah iki tane gööözzeeelllhaber alırıızz :24: love_love vee ofluu haberlerinizi heyecanla bekliyoruuuzzz ama ben taa akşam öğrenicem yaa :31: ossuun gözel haber alam da geç olsada olur :21::21:

bu gün kalkamadım yataktan kızlarr :(( çok uykum vardı uyumak istedimmm 2 de kalktımm :) öküsler gibi uyumşumm yarın sabah bir şekilde kalkıcamm gidicem :) ama uyuşukluk var üstümdee yemek bile yapmak istemiyorum Allah razı olsun kayınvalidem yapıp göndermiş :)) oturuyorum kös köss yaa :) ama dün gece eşim yine test yaptırdı yine negatif çıktı bu gün itibariyle 20 mart olmam gerekiyordu ve 3 nisan 14 gün oldu sanırımm ya hamileyim yada yumoşum gelişip çatlayamadı ama çatladığına dair belirtilerim akıntılarım vardı :S ama testler negatif bakalım kanda belki çıkar ama YOK YAA BEN HAMİLE DEĞİLİM YAA EŞİMDE nete girip hemen idrar testinde negatif çıkıp hamile olanlar die arama motoruna bakıp yorumları okudu :D :))) biri yazmış adeti düzensiz kadınlarda geç döllenme olabiliyorr 14 günü geçmeden testte çıkmaz yazmışlar eşim yarın bir test daha alıcam 2 gün sonra yapcan demez mi :D allahım yaaa hamile değilim belki ümitlenme desemde yok hamilesin dio adam kıpraşma yorulma yat uyu dinlem diyip diyip duruo adam 4. aydan sonra delirdi hatta sen hasta olma böle 9 ay devam et dio :D allahımm yaaa benim canım kocacımm :))

bu gün kalkamadım yataktan kızlarr :(( çok uykum vardı uyumak istedimmm 2 de kalktımm :) öküsler gibi uyumşumm yarın sabah bir şekilde kalkıcamm gidicem :) ama uyuşukluk var üstümdee yemek bile yapmak istemiyorum Allah razı olsun kayınvalidem yapıp göndermiş :)) oturuyorum kös köss yaa :) ama dün gece eşim yine test yaptırdı yine negatif çıktı bu gün itibariyle 20 mart olmam gerekiyordu ve 3 nisan 14 gün oldu sanırımm ya hamileyim yada yumoşum gelişip çatlayamadı ama çatladığına dair belirtilerim akıntılarım vardı :S ama testler negatif bakalım kanda belki çıkar ama YOK YAA BEN HAMİLE DEĞİLİM YAA EŞİMDE nete girip hemen idrar testinde negatif çıkıp hamile olanlar die arama motoruna bakıp yorumları okudu :D :))) biri yazmış adeti düzensiz kadınlarda geç döllenme olabiliyorr 14 günü geçmeden testte çıkmaz yazmışlar eşim yarın bir test daha alıcam 2 gün sonra yapcan demez mi :D allahım yaaa hamile değilim belki ümitlenme desemde yok hamilesin dio adam kıpraşma yorulma yat uyu dinlem diyip diyip duruo adam 4. aydan sonra delirdi hatta sen hasta olma böle 9 ay devam et dio :D allahımm yaaa benim canım kocacımm :))

Hamilelik en guzel naz donemi zaten:))

canım daha doktora gitmedin mi sen?biz de senden haber bekliyoduk....:24::24:
kırmızıların gelmemesi hamişlik için yüksek bir ihtimal.:52::52::52:

kızlar iyi akşamlar,topik 2.sayfaya düşmüş gene geliyim kurtarıyım bari dedim:1: hayatımda ilk kez kuranı hatim ettim:16: zaten bir kaç sene önce öğrendim her sabah 2 sayfa okuyodum sabah namazından sonra,tabi türkçesini de,cuma sabahları da yasin-i şerif..ancak bugün hatim edebildim bu şekilde,hepimize dua ettim,güzel allahım kabul eder inşallah:16::16::16: bu arada love_love canım seni anlıyorum negatiften korkuyosun ama eğer hamilelik yoksa adetinin bu kadar gecikmesi iyi bi şey değil bunu biliyosun dimi??? eğer hamileysen bir an önce folik aside falan başlarsın değilsen de adet söktürücüye.lütfen yarın doktora git ve bizi de eşini de meraktan kurtar:) kendini düşünmüyosan bizi düşün:9: yarın senden sevindirici haber bekliyoruz oflu gibi..rabbim inşallah sağlıkla ve hayırlı kucağına almayı nasip etsin..bu arada esila_askın vardı bi ara,onun da kızı olcakmış başka topikte yazmış,gördüm,bize yazdı mı? ben hatırlamıyorum:43: hamile kalanlar bizi terketmeyin,siz bizim umut kaynağımızsınız:34:

kızlar iyi geceler herkese bu gün hiiiç giremedim iş yerinde yoğundum öğleden sonrada fena bi karın ağrısı ile eve geldim yattım hafif bi kanama olmuş sanırım doğum kontrol hapı ara kanama yaptı bana :( yattım acaip üşümüşüm boğazımda ağrıyor battaniye altında oturuyom klimada açık kociş öteki odaya kaçtı bura sıcak terliyom diye :D neyse yarında iş yoğun bu hafta pek takılamam cumaya kadar işlerim biterse gündüz nöbetine katılırım yine... Allaha emanet olun öptüm hepinizi....

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu :49:
[/TD]
[TD]:16: :16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu :49:[/TD]
[TD]:16::16:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam :71:
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam :71:
[/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme :71:
[/TD]
[TD]5 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]7 yıl
[/TD]
[TD]6 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]8 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]9 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]10 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]12 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]14 ay
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]17 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]18 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]19 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]20 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]21 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egem
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]22 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]23 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]24 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]25 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]26 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]27 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]28 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün ay_she arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

herkes nirelerde yawww gelindeçene çalalım azcık morelim sıfır sizce ben bunalımdan çıkarmıyım kızlar ya bana akıl verinnn:31::31::31::31::31:

Back
X