bu gün kalkamadım yataktan kızlarr

( çok uykum vardı uyumak istedimmm 2 de kalktımm :) öküsler gibi uyumşumm yarın sabah bir şekilde kalkıcamm gidicem :) ama uyuşukluk var üstümdee yemek bile yapmak istemiyorum Allah razı olsun kayınvalidem yapıp göndermiş :)) oturuyorum kös köss yaa :) ama dün gece eşim yine test yaptırdı yine negatif çıktı bu gün itibariyle 20 mart olmam gerekiyordu ve 3 nisan 14 gün oldu sanırımm ya hamileyim yada yumoşum gelişip çatlayamadı ama çatladığına dair belirtilerim akıntılarım vardı :S ama testler negatif bakalım kanda belki çıkar ama YOK YAA BEN HAMİLE DEĞİLİM YAA EŞİMDE nete girip hemen idrar testinde negatif çıkıp hamile olanlar die arama motoruna bakıp yorumları okudu

:))) biri yazmış adeti düzensiz kadınlarda geç döllenme olabiliyorr 14 günü geçmeden testte çıkmaz yazmışlar eşim yarın bir test daha alıcam 2 gün sonra yapcan demez mi

allahım yaaa hamile değilim belki ümitlenme desemde yok hamilesin dio adam kıpraşma yorulma yat uyu dinlem diyip diyip duruo adam 4. aydan sonra delirdi hatta sen hasta olma böle 9 ay devam et dio

allahımm yaaa benim canım kocacımm :))