Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım bu ay özellikle regle yakın acayip bir kabullenme vardı bende. buraya da yazmıştım. kırmızılar da gelse üzülmicem diye. Rabbim en iyisini bilir benim adıma demiştim. Ama ben düzenli regl olduğumdan hep, hatta mevsimden ıvır zıvırdan bile gecikme bilmediğimden bu 29. günde hiçbirşey gelmemesi durumu beni çok heyecanlandırdı. Yine de gelirse kırmızılar isyan etmicem Rabbime, çok da üzülmicem. doğru zaman değilmiş dicem... Ben bu ay her namazda şöyle dua ettim: "Rabbim, ben eşime süpriz yapmak için bu ay istiyorum ama sen hayırlıyı bilensin, bize hayırlı zamanda sağlıklı, eli yüzü düzgün hayırlı evlat nasip et" işte bu yüzden takdir Allahın. beni şu an yoran sadece belirsizlik...

işte bendede fazla sekme yaşamaz reglim eğer birgun batı 1gun bile gecse hamıleyım derım bende senın gibi heyecanını buu yüzden anlıyor ve paylaşıyorum eee peki napcan şimdi gene beklıcen dimi

işte bendede fazla sekme yaşamaz reglim eğer birgun batı 1gun bile gecse hamıleyım derım bende senın gibi heyecanını buu yüzden anlıyor ve paylaşıyorum eee peki napcan şimdi gene beklıcen dimi

kan vermicem yarına kadar beklicem canım..hatta bu akşam yine gebelik testi alıcam, eğer sabah ikinci çizgiyi görürsem öyle gidicem kan testine

adet olmacakmış ağrılarda var hamilelik belirtisinde sende emin konuşuyorum çift çizgin var sonuçta akşam yapınca hemen alcan dimi sonucu yaz gece kaç olursa olursa okurum ben yahu ikinizede heyecan yaptım yaaa

cnm burada bi yer var orda yaptırabiliorum ama pozitif ve negatif olduğu yazıo ve belli bi değerin altını negatif sayıo..o yüzden başka bi yer araştırıcam ama bulamazsam mecbur orda yaptırıcam değeri 1 gün sonra veriolar artık yarına kalabilir...

yahu bacum sende bi test yaqpsana pazar cok gec değilmi hadi aynı anda bombaları patlatın şurda topik dolsun hepimiz kutlama yapalım

bebeğim yaa ben üç gün önce yani adetim 4 gün geçmişken yaptım çıkmadııı.
o yüzden 10. günü bekliyorum oda pazar falan oluyo.
ben kızımda 7,gün tek 10, gün çift çizgiyi görmüştüm ondan ahdım var bundada 10 gün beklicem demiştim ama dayanamayıp 4. günü yaptım..

bakalım beklemedeyim :((

ben bu ay incir kürü kullanmıştım acaba omu etkiledi böle yaa hep o soru işareti kafamda acaba diyom yumurtayı büyüttü de çatlatmadımı kist mi oldu.

pööfff böle işte soru dolu kafam.
az önce de bi başım döndü yerimden hızlı kalkmıştım ondan oldu sanırım ..

değişik ruh hali içindeyim bakalım.
hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

ruhsarcım senide şimdiden tebrik ederim canım.ç
idrar testinde çift çizgiyi gördüysen Allah'ımın izniyle endişe etme demekki idrara karısacak kadar yükselmiş hcg :32::32::32::32:

kan vermicem yarına kadar beklicem canım..hatta bu akşam yine gebelik testi alıcam, eğer sabah ikinci çizgiyi görürsem öyle gidicem kan testine

inşallah görürsün cnm ama dediğim gibi gözükmeyedebilir doktorlar bile adet 2-3 gün geçince yapın dio en az senin 1 gün oldu bence 2-3 gün sonra yaptığın test doğu sonuç verir bugünlerdeki vermeyebilir..

cnm burada bi yer var orda yaptırabiliorum ama pozitif ve negatif olduğu yazıo ve belli bi değerin altını negatif sayıo..o yüzden başka bi yer araştırıcam ama bulamazsam mecbur orda yaptırıcam değeri 1 gün sonra veriolar artık yarına kalabilir...

cnm oraya sor bir bazı yerler eğer özellıkle istemezsen negatif pozitif diye veriyolar yeğenime de öyle vermişler doktor ben değerli istiyorum öyle yaptır diyince aynı yer değerli yapmış bi sor istersen değerli veriyomusunuz diye

ben kızımda 7,gün tek 10, gün çift çizgiyi görmüştüm ondan ahdım var bundada 10 gün beklicem demiştim ama dayanamayıp 4. günü yaptım..

ben bu ay incir kürü kullanmıştım acaba omu etkiledi böle yaa hep o soru işareti kafamda acaba diyom yumurtayı büyüttü de çatlatmadımı kist mi oldu.

idrar testinde çift çizgiyi gördüysen Allah'ımın izniyle endişe etme demekki idrara karısacak kadar yükselmiş hcg :32::32::32::32:

şuan 3nüzde aynı ruh hali içindesiniz acabalar kafa karışıklığı rabbim yar ve yardımcınız olsun hayırlısı neyse o olsun

cnm sen içinden nasıl geçiosa öyle yap sabredebiliosan bekle ki bence en doğrusu çünkü doğru sonuç alırsın.
bnm de normalde batım c.tesi ama klomen ve çatlatma iğnesi oldum bu ay bide ilaç verdi tutunsun diye ilaç bitince 3 gün sonra adet olursun demişti bnde 2 gün sonra test yaptım..aslında 4 gün önce de yapmıştım eşimin doğumgünüydü belki vardır bişey die orda tek çizgiydi çoooook soluk böyle dikkatli baktıında bi çizgi daha görebiliodum ama onu her testte görüodum zaten psikolojik olarak dikkate almadım.
dün yaptıım gayet netti..şimdi tek korkum iğneden dolayı da böyle çıkmış olabilir mi diye ama araştırdım biraz etkisi geçermiş şimdiye kadar...

sizleri takip ediyorum sürekli ama hiç yazmadım.şuan nasıl heyecanlı hiçbişeye odaklanamama,sürekli wc ye gidip hasta oldummu olmadımmı,hamilemiyim,değilmiyim,hamileye olmayada, olmamayada kendini hazırlamak kendince.nasıl duygulardır çok iyi bilirim.inşallah sen daha fazla beklemezsin.bebeğin seninledir.Allah isteyen,olmayan,herkese nasip eder inşallah o güzel duyguyu.

inşallah görürsün cnm ama dediğim gibi gözükmeyedebilir doktorlar bile adet 2-3 gün geçince yapın dio en az senin 1 gün oldu bence 2-3 gün sonra yaptığın test doğu sonuç verir bugünlerdeki vermeyebilir..

cnm tebrik ederim:46::46::46::46::46:inş kan testinin sonucunda yüksek değerlerle haber verirsin bize.sen değerini öğrenmek istiyorum de söylerler heralde cnm.böyle güzel haberler alınca çok sevindirik oldum.dün aksamdan beri hastayım bademciklerim şişiyo galiba.boğazım acıyo ama hasta hasta bile göbek atabilirim:21::21::21::21::21::21::21:

ah kuzum ah seni çok iyi anlıyorum.benim de bu ay adetim 1 hafta geçmişti.hem de daha önce hiç böyle olmamıştı.her zaman 1 hafta adet olmayayım kesin hamileyim derim diyodum.o kadar test yaptım negatif.tabi sonunda da kırmızıları gördüm.onun için senin sabırsızlığını anlıyorum.sabret diycem ama bi fayda vermeyecek.zaten bizler adetimize bi kaç gün kala umutlanmaya başlıyoruz.rabbim senin ve hepimizin hakkında hayırlısını verir inş.gönlünden geçen o eşine sürpriz yapmak isteğin gerçek olur inş:16::16::16::16:

yarın sabah yapıcam tatlım 2 gün geçmiş olur bence...bakalım kısmet artık

aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok heyecan yaptım topiği uzun zamandır böle görmemiştim tüm arkidişlerim burdaaaaaaaa :52::52::52::52::52::52::52::52::52: :62: :62: :62: :62: :62: :62: :62:

hamiş haberi alacağımız kişi sayısında git gide bir artış oluyooooooooooo hadi bakalım çiçeklara sende sdtive de ruhsar da hepinizzzzz hepimiiizzzzzz hamiş olalıııııııımmmmmm :36::36::36::36::36::36::36:

kızlarr ne kadar çok istediğinizi biliyorum, burada kaç ay bereber geçirdik ve çok iyi anlıyoruz birbirimizi ...

Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inş tatlişlerimm :16:

hooobaaaaaaaaaaaa hadi kızlarr eller havayaaaaaa :64: :64: :64: :64: :64: :64: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66:
[video=youtube;adY5rHLohPA]http://www.youtube.com/watch?v=adY5rHLohPA[/video]

Back
X