Sabredenler Kulübü 2012 :)

cnm pazar sabahı da senden güzel haberler duyarız inş.nisan ayı berketli geldi topiğimize yavvv:52::52::52::21::21::21::21:
evet cnm bereketli ve hareketli oldu burası bi kaç gün içinde :1::1:
inşallah bende sizlere güzel haberler vermek istiyorum yaaa.
ama bak seninde gecikmiş bi hafta sanırım mevsim değişikliğinden benim bu gecikmem yada incirden bilemiyciiimm..
ama inşallah bebiştendir yaww..
yarın sabah yapıcam tatlım 2 gün geçmiş olur bence...bakalım kısmet artık

inşallah sen yrn görürsün çift çizgiyi tatlımmm inşallahhhhhh.
sabah hemen yaz bize emiii..

aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok heyecan yaptım topiği uzun zamandır böle görmemiştim tüm arkidişlerim burdaaaaaaaa :52::52::52::52::52::52::52::52::52: :62: :62: :62: :62: :62: :62: :62:
sen sabah herkese yazz yazz bana yazmaa :19::19::19::19:

şaka bi tarafa bahar geldi artık tatlım tabi herşey gibi topiğimizde kıpır kıpır fıkır fıkır şıkır şıkır olmalı dimi amaa :1::1::34::34:

izin aldım canlarım yaaa..eve gidicem yatıcam..fena hapşuruyorum kasıklarım kötü acıdı...inşallah bebiş vardır ve hapşurmak zarar vermez...

bacum sen pek bi hamaratsın:nazar: dolma sarmaların tatlıların pek bi meşhur off bende baklava pasta cips istiyor cnm daha rejımın 2 haftasındayım gözumde uçuşuyorlar :52::52:

sorma kocişime yapıyorum ben de ucundan acıcık alıyuorumm :9: :14:

malum ben de kendi çapımda recimdeyim de :9:

inş veririz kilolarııı :46:

sen sabah herkese yazz yazz bana yazmaa :19::19::19::19:

şaka bi tarafa bahar geldi artık tatlım tabi herşey gibi topiğimizde kıpır kıpır fıkır fıkır şıkır şıkır olmalı dimi amaa :1::1::34::34:

ooooovvvvvvvvvv şeeyyy sanırım büyük bir hıyarlık yaptıımm :17::17: afedersin kuzum yaaa nasıl affedirebilirm ki kendimii :26::26:

hamiş haberi alacağımız kişi sayısında git gide bir artış oluyooooooooooo hadi bakalım çiçeklara sende sdtive de ruhsar da hepinizzzzz hepimiiizzzzzz hamiş olalıııııııımmmmmm :36::36::36::36::36::36::36:
sana şöle kocamaaaannn bi AMİN diyyorum AMİNNNNNNN :))

tatlişiiimmm :66: :66:

mutfaktan çıkıp nefes almaya geldim yahuu :9:

ayıptır söylemesi tatlı yapıyordum da :34:
ne tatlısı ne tatlısı benimde canım su an acayip tatlı istiyo.
resmen krizim tuttu.
adet yaklaştıgında olurum ben böle hepp.
gidimde bir iki kesme şeker atim barii aazımaaaa :1::1:

kızlarr ne kadar çok istediğinizi biliyorum, burada kaç ay bereber geçirdik ve çok iyi anlıyoruz birbirimizi ...

Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inş tatlişlerimm :16:
sana da en kocamanından en içteninde AMİİİİİİİNNNNNNN canım.
ağzın bal yesin emi hemde en polenlisinden :1::1:
sonrada şifa olsun :))

izin aldım canlarım yaaa..eve gidicem yatıcam..fena hapşuruyorum kasıklarım kötü acıdı...inşallah bebiş vardır ve hapşurmak zarar vermez...

çokkkk yaşşşaaaaa sağlıklı yaşşaaa torunlarını okşa inşallah tatlııımm..
git tabi git dinlen canım.
Rabbim şifa versin inşallah.
Yarında hem zinde dön hemde güzel hayırlı haberler getir bizlere emi

iveeeeeetttttt gözümden kaçmadı günün pratik tatlı tarifini aldım bilem iki adet kesme şekeeeeeeeerrrrrrr :62: :62: :62: :62: :62:

sorma kocişime yapıyorum ben de ucundan acıcık alıyuorumm :9: :14:

malum ben de kendi çapımda recimdeyim de :9:

inş veririz kilolarııı :46:

ay cnm bazen inşallah hamile kalırımda bu ay rahat rahat yerim diyorum :52::52: valla ben tatlı görunce azcık ucundan diyemıyorum onun içinde yapmıyorum :52:

Back
X