Sabredenler Kulübü 2012 :)

yahu sen neden bizi çatlaıyon ayol :1: yarın git ama nolaaarrr bak inşallah hamile olduğunu öğrenicen essah diyom :34: inşallah çok güzel haberler duyarsın kuzum ayrıca bide şu yönden bak eğer gebeysen bebeğin kalp atışlarını duyman gereken tarihi geçirirsin ona göre bu işin bir sürü tahlili falan birde :34:

valla kuzum alt üst her tarafı kilitledim demiride attım düşündükçe korka korka oturuyorum :18: mantığım da almıyo kapıda merdiven yapılıyo ustalar var o durumda cesaret edipde gelir mi ki hırsız yaa :26: hayırlısı bakalım rabbime emanetim

ya ben ne yapıcam herkez benden haber bekliyorr :(( annemler bir yandan kayınvalidemler bir yandan arkadaşlarım bir yandan sizler bir yandann kendimi çok kötü hissediyorumm herkez benden hamiile haberi beklio kayınvalidem akşam üstü geldi neden dr. gitmiyorsun kızım dedi :( anne dedim adetlerim çok düzensizz ondan geçiikme olmuştur dedim az önce görümcem aradı :(( yarın sabah gelip beni dr. götürcekmiş hiç gitmek istemiyorum herkez sevinçli haber beklerken benden kimseyi üzmek istemiyorummm :(( adetim düzensizz oluyor böle diyip geçiiştirsemde olsun belki hamilesindir diolarr biliyorum benden bu haberi bekliyorlarr kimseyi üzmek istemiyorummm :'((( ne yapıcam yarın kaçışımda yok :((

slm kızlar nslsınız hamiş haberleri vardr inş.. kaç gündür bamıyorum nete.. buraya gelmedim uz süre malum benim drumlar kötü..
eşimin kromozom testi sonucunu bekliyoruz 10 güne belli olur heralde..
deli gibi kasık agrılarım var ki bende hiç böyle agrı olmasdı.. yarebbim eşimde hiç sperm olmadıgını bilmesem hamileyim derim o derece bi kasık agrsı..ama malesef çok üzüldüm bu ay bünyem ters tepki veriyo sanırım...
bana dua edinnn eşimn amleyt sonucunda sperm bulunsun... özledim hepinizi..annelik uygusunu hepiniz tadın inş..başıma bu olay geldikten sonra hamile kalmanın ne mucizevi bi olay oldugunu daha iyi anladım

bende bu gün seni sorucktım haber alan var mı diye çok geçmiş olsunn eşinde sorun mu çıktı canımm merak ettimm

ya ben ne yapıcam herkez benden haber bekliyorr :(( annemler bir yandan kayınvalidemler bir yandan arkadaşlarım bir yandan sizler bir yandann kendimi çok kötü hissediyorumm herkez benden hamiile haberi beklio kayınvalidem akşam üstü geldi neden dr. gitmiyorsun kızım dedi :( anne dedim adetlerim çok düzensizz ondan geçiikme olmuştur dedim az önce görümcem aradı :(( yarın sabah gelip beni dr. götürcekmiş hiç gitmek istemiyorum herkez sevinçli haber beklerken benden kimseyi üzmek istemiyorummm :(( adetim düzensizz oluyor böle diyip geçiiştirsemde olsun belki hamilesindir diolarr biliyorum benden bu haberi bekliyorlarr kimseyi üzmek istemiyorummm :'((( ne yapıcam yarın kaçışımda yok :((

canım stresini anlıyorum niye kimseyi üzesin ki.eğer gebelik yoksa kafandaki soru işaretleri kalkar rahatlarsın. böyle stres yaptıkça hamiş değilsen adetin iyice gecikir.
ailen seni düşündüğünden doktora götürmek istiyordur.umutlandırmak istemiyorum ama benim arkadaşımda da idrar testleri hep negatif çıkıyordu.o da doktora gitmemekle diretti 3 aylıkken hamile olduğunu öğrendi.

tam olarak yaşadıklarımı anlatmışsın tatlım...inşallah mutlu sonla biter :16::16:

geçmiş olsun canım eşine...ya aslında ben de bir garibim. hamilelik belirtim yok, regl belirtim de yok, hiçbirşey yok yani :1: ee haliyle yaptığım bütün gebelik testlerinde de bir şey yok! tertemiz tek çizgi :1: yani ancak bu kadar temiz olur. belki de betsel falan haklı, hiç başıma gelmemişti ama bu ay gecikme yaşayabilirim, sebepsiz

balım ben yanlış anlatmışım galiba. benim ovulasyon testimde ikinci çizgi silikti, yani ovulasyon zamanından uzakta yaptığımızda çıktığı gibi...keşke tebriklik bir durum olsa ama şu an için yok :14:

inşallah canım yaaa...eğer değilsem de kırmızılar gelsin, iyice umutlanıp kendimi kaptırmak istemiyorum

ben aklıma geldikçe dua etmeye çalışıyorum tatlım. İnşallah güzel şeyler olacak...umudunu sakın kaybetme

inşallah inşallah canım :16::16: şimdi akşam namazından sonra da dua ettim, ben çok istedim ancak sen hayırlıysa nasip et dedim...tez zamanda da öğreniyim istedim...sonra hayal kırıklığı yaşamamak için

Canımm herkezz belirti yaşamamn gerekio zaten dedii bakalımmm benim işim artık çok zor yarın zorla dr. götürücekler beni deminden beri ağlıyorum herkez umutla beklerken herkezi üzücem yarınn ama bana belli etmicekler biliyorummm :'(((

kuzum bak iki taraflıda düşün iki durumunda iyi ve kötü yönü var eğer hamileysen boşuna bekliyorsun mutlu haberi alıp sevinmelisin kendini sıkmana gerek yok eğer hamile değilsende bünyene yazık biran önce söktürücüyle falan adet olman gerekiyor. Kuzum kimseyi düşünme her iki şekilde de senin sağlığın daha önemli o yüzden madem kaçışında yok yarın git sonucu al en güzeli bu kuzum hamile olmasan bil enereye kadar böyle stresle bekliceksin ki ama hamileysende yavrucuğuna yazık değil mi be kuzum sıkıyon onu orda :34: kendini üzme kuzum herşeyin hayırlısı :54:

slm kızlar nslsınız hamiş haberleri vardr inş.. kaç gündür bamıyorum nete.. buraya gelmedim uz süre malum benim drumlar kötü..
eşimin kromozom testi sonucunu bekliyoruz 10 güne belli olur heralde..
deli gibi kasık agrılarım var ki bende hiç böyle agrı olmasdı.. yarebbim eşimde hiç sperm olmadıgını bilmesem hamileyim derim o derece bi kasık agrsı..ama malesef çok üzüldüm bu ay bünyem ters tepki veriyo sanırım...
bana dua edinnn eşimn amleyt sonucunda sperm bulunsun... özledim hepinizi..annelik uygusunu hepiniz tadın inş..başıma bu olay geldikten sonra hamile kalmanın ne mucizevi bi olay oldugunu daha iyi anladım

kuzuma bak ne güzel stresi artık attın maaşllaahhh :nazar: dualarımız hep seninle kuzuminşallah güzel haberler alırsın. Her daim ümitli olmak güzel birşey rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalinide kurdurmaz içimize onun sevgisinide koymaz inşallah bebeğine kavuşursun kuzum bakarsın bu ay mucize olur biz de senin mucizene şahitlik ederiz ayyyy ne güzel olur Rabbim dilerse oda olur görelim neyler mevla neylerse de en güzelini layığımızı eyler :34:

canım stresini anlıyorum niye kimseyi üzesin ki.eğer gebelik yoksa kafandaki soru işaretleri kalkar rahatlarsın. böyle stres yaptıkça hamiş değilsen adetin iyice gecikir.
ailen seni düşündüğünden doktora götürmek istiyordur.umutlandırmak istemiyorum ama benim arkadaşımda da idrar testleri hep negatif çıkıyordu.o da doktora gitmemekle diretti 3 aylıkken hamile olduğunu öğrendi.

ben hamile olmadığımı hissediyorumm her ay geçiktii kimse bu kadar önemsemedi hatta ben heray hamileyim moduna girdimm kimse tınlamadı benii böle kafana takarsan olmaz dediler bu ayda tınlamadım hatta testlerden bile kaçtım şimdi herkezz hamileyimmiş gibi muamale yapıyor bana şimdide ben kimseyi tınlamıyorummm :((
bak görürsünüz yarın dr. akşama yada ertesi günü kırmızılar gelicekkk adım gibi biliyorumm görüceksinizz :((

canım stres yapma en doğrusu zatn bi dr görünmen hem daha kırmızıların gelmemiş belkide kuzun senledir canım içini rahat tut eğer hamiş değilsende daha zamanına var demektir:24::24::24: rabbim büyük tez zamanda gelir inş kuzun sana yarın güsel haberlerle gelirsin inş tatlım

ne yapak değişik bir şey yok hafta sonu geliyor o yüzden mutluyum.sen ne yapıyon işe başladı mı kocişin

yok daha başlamadı tatlım çarşamba başlıcak kısmetse bugün hava çok güseldi biraz gesdik kocişimle he he fırsatları değerlendirelim demi kocişim işe başlamadan bahar havası insana neşe veriyor kocişimde beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor canım benim aslında o benden dahaçok üsülüyor ama hiç belli etmiyor bana tatlım benim:32::32::32::32::32:

canım stres yapma en doğrusu zatn bi dr görünmen hem daha kırmızıların gelmemiş belkide kuzun senledir canım içini rahat tut eğer hamiş değilsende daha zamanına var demektir:24::24::24: rabbim büyük tez zamanda gelir inş kuzun sana yarın güsel haberlerle gelirsin inş tatlım

ahh ahha saolasınn canımmm inş hayırlı haberlerle geliriimmm :(

yok daha başlamadı tatlım çarşamba başlıcak kısmetse bugün hava çok güseldi biraz gesdik kocişimle he he fırsatları değerlendirelim demi kocişim işe başlamadan bahar havası insana neşe veriyor kocişimde beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor canım benim aslında o benden dahaçok üsülüyor ama hiç belli etmiyor bana tatlım benim:32::32::32::32::32:

canım gezin dolaşın tabi sizi gidi genç çiftler:) keçiboynuzu kürünü uygulamayı unutma kocişine:)

canım gezin dolaşın tabi sizi gidi genç çiftler:) keçiboynuzu kürünü uygulamayı unutma kocişine:)

yapıyorum canım kocişime ballı tarçınlı sütte yapıyorum bide muz yediriyorum,bi ceviz kaldı onuda unutuyorum hep yedirmeyi aklıma gelmişken vereyimde yesin kocişim inş düzelir artış olur hızları saniyede 180km olur dermişim:9::9::9::9::9::9::9:

arkadaşlar ben biraz halsizim gidip uzanıcamm yarın inş güzel haberlerle gelirimm akşama inşş hepinizi çok öptümmmm hayırlı gecelerrrrrrrr

Back
X