- Konu Sahibi minikgelin
- #18.161
canım sonuç ne olursa olsun sonucu bizimle paylaş paylaşki güzel haber paylaştıkça çoğalır üzücü haberde azalır paylaştıkça ki dileğimiz güzel haberden yana sen genede burda ol tamam mı kuzu?? inş kanda çıkar canım tekrar tekrar kan vermene gerek bile kalmaz ama hamişsende zaten bu kısa zamanda idrarda çıkması mümkün değil ... yaşayan kaç kişi tecrübesini anlattı burdaki biride benim 7-8 gün sonra 2 çizgiyi görmüştüm ben
günaydın kızlaaaaarbugün benim yumurtlama günüm olması lazım 14.gündeyim geçen aylarda da 14.gün yumurtlamıştım maaşallah ne adet ne yumurtlama şaşmaz
ama ne olur ne olmaz aklımda soru işareti kalmasın diye ovulasyon testimi aldım yanıma,iş yerinde yaparım akşam üstü belki diye
inşallah rabbim bu ay nasip eder
sdtive canım kan vermişsin çok iyi etmişsin,inşallah hayırlısı neyse o olsun canım negatif olsa bile sıkma canını herşey rabbimizden,inşallah hamilesindir
sonuç ne zaman çıkyo? darısı love_love ın başına,inşallah bugün gider doktora,inşallah hamiledir
annesininbirtanesi canım çok şükür herşey yolundaymış rabbim sağlıkla ve hayırla kucağına alamayı nasip etsin inşallah,tek nefeste kurtarsın seni,tüm hamişleri,bizler için de dua etmeyi unutma
herkese hayırlı,breketli,güzel günler olsun inşallah
![]()
canım inan bana çok heyecanlıyım senin adına.Rabbi'm yüzünü güldürür inşalllh..
bugün çok duygusalım.![]()
kızlar iyi ki varsınız..iyi zamanda kötü zamanda iszler olmasanız gerçekten anlamsız olur...sonucun pozitif çıkmasını ben de deli gibi istiyorum takdir edersiniz ki

güzel haber alırsam benimle sevineceğinize çok inanıyorum. inşallah öyle olur kızlar