Sabredenler Kulübü 2012 :)

hormon testını ıhmal etme tatlım onlarda cok etkılıyor ıste ınsanoğlu umut ekmeğimiz ne yapalım yıne umutlanıyoruz bende de akıntı bu ay baya bı oldu ama ben onlara takılmak ıstemedım gun asırı beraber oluyoruz canım bız esımle ama rahat olmak lazım programlanmıs gıbı robot gıbı olmuyor ıste kafanı yuregını temız tut Yüce rabbim nasip edecektir belki de bizim sınavımız budur

inş sınavımızı başarıyla tamalarız tatlım ne bilim bazen bu sınavı geçemicemi düşünüyorum kendimi çok çaresiz güçsüz hissediyorum rabbim büyük yardımcımız olsun:35::35::35::35::35:

ya aslında yumurtalıklarımda ağrı var tatlım ya... bir kaç gün daha bekliyim de, eğer kırmızılar gelmezse pazartesi doktora giderim ben de muayeneye...inşallah sağlıklıyımdır yaaa...bebek çalışmalarına ara vermek istemiyorum. zaten eşim yeni toparlıyor. şimdi de ben kötü olmak istemiyorum :14: Rabbim hayırlısını versin...

bende yumurtalık kisti yoksa kimsede yoktur cnm :)) benim adetlerim hep geçikir sonra giderim dr. kist mist yok adetle sökülüyorlar demekki cnmm benimde geçen aylarda yumurtalıklarım ağrımıştı özellikle baktırmıştımm bişi çıkmamıştı küçük küçük yumoşlar var dedi biri diğeri bişi yok temiz dedi 13. gündü hemde bu ay geç yumurtlucaksın dr. dedi hakikatende geç yumurtladım herhalde daha kırmızılar gelmedi söktürücü verdileer ama bir kaç gün beklicem nedense içimden bir ses kullanma dio :S
VE BİR ÇOK KADINDA KİSTLER BAZEN OLUŞUR ADET KANIYLA ATILIR İÇİN RAHAT OLSUN BİŞİ YOKTR ;)

tparlandım sayılır tatlım annemin sonuçlarında biraz sorun çıkmış kötü huyluymuş ama hepsini almışlar inş tekrarlamaz...yarın kocişimin kontrolü var biraz şişlik oldu sağ tarafında inş bişey demez dr,bende yarın hormon sonuçlarımı göstericem dr bana ne dicek bakalım çok yasdım galiba sende ne var ne yok tatlım

kocişle çay içicez da cnm son bi defa daha bakayım diye geldim seni yakaladım sonunda :)))
inş tekrarlamaz annenin hastalığı talım.kocişin de dinlenmedi heralde.çok fazla hareket edenlerde ameliyat sonrası şişlik olur normaldir.

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu :49:
[/TD]
[TD]:16: :16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]:16::16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]:16::16:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam :71:
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam :71:
[/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme :71:
[/TD]
[TD]5 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]7 yıl
[/TD]
[TD]6 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]8 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]9 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]10 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]12 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]14 ay
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]17 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]18 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]19 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egem
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]21 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]22 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]24 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]23 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]25 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]26 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]27 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün fermi (selda) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

kocişle çay içicez da cnm son bi defa daha bakayım diye geldim seni yakaladım sonunda :)))
inş tekrarlamaz annenin hastalığı talım.kocişin de dinlenmedi heralde.çok fazla hareket edenlerde ameliyat sonrası şişlik olur normaldir.

afiyet olsun bebiş valla sonunda karşılaştık bizde yeni çay içtik bende bir bakayım dedim daha çay önümde duruyor kaldırsam iyi olur:1::1::1::1::1:kocişimede diyorum dinlen yok sklıyorum diyor bilg başındada çok oturuyor sanırım ondan oldu ama bugün ben kaptım bugün dinlendi baya inş geçer:16:
kırmıızıların gittimi peküüüü

love_love canım bacım benim hayırlısı Rabbim hakkında hayırlısını versin senin teselliye ihtiyacın varken sen teselli etmmişsin etrafını buda Rabbimin aslında bizlere bir lütfu herşeyine rağmen Rabbim bizlere bir şekilde dayanma gücü veriyo bacım gördüğün gibi inşallah bundan sonra iyi haber alırsın senin de dediğin gibi daha yeni başladınız daha sıkı çalışırsınız :34: inşallah Rabbim eşinin de senin de kucağını boş bırakmaz :16::16:

ruhsarım kuzuuuummmmm gözün aydıııııınnnnnnnnn allahım hayırla kucağına almak nasip etsin darısı bizler inşallahhhhhh :32::32::32::32::32::32::32: ayyyyyyyyyy çok sevindim senin adına yaaa ne güzelll maşallaaaaaaahhhh :nazar::nazar::119: :119: :119: :119::119::119::119: inşallah çiçeklaradanda bu güzel haberi alırız :16:

afiyet olsun bebiş valla sonunda karşılaştık bizde yeni çay içtik bende bir bakayım dedim daha çay önümde duruyor kaldırsam iyi olur:1::1::1::1::1:kocişimede diyorum dinlen yok sklıyorum diyor bilg başındada çok oturuyor sanırım ondan oldu ama bugün ben kaptım bugün dinlendi baya inş geçer:16:
kırmıızıların gittimi peküüüü

kırmızılar gitti bacım ama umut olmadığı için çalışmada yok biz de.bi daha doktora gidene kadar böyle rahat takılalım bakalım.ben şimcik çıkıyorum tatlım herüfü bekletmiyim daha fazla :))inş görüşürüz sonra yine.kendine çok iyi bak öptüm:54::54::54::54:

kırmızılar gitti bacım ama umut olmadığı için çalışmada yok biz de.bi daha doktora gidene kadar böyle rahat takılalım bakalım.ben şimcik çıkıyorum tatlım herüfü bekletmiyim daha fazla :))inş görüşürüz sonra yine.kendine çok iyi bak öptüm:54::54::54::54:

bebiş umut herzaman var...bide böyle serbest takılın bakam belkim bebiş o zaman gelir:24::24::24::24: görüşürüz tatlım aeo kocişi fazla bekletmemek lazım tabüküm benimkide bakıyor gene bana bende çıkayım :54::54::54::54::54: hayrılı akşamlarrr

herkese hayırlı akşamlar yarın mübarek cuma günü inş güsel haberler gelmeye devam eder görüşürüz bacılarrr kendünüze iyi bakınnn:3::3::3::3::3::3:

slm kızlar nasılsınız ben internet yoktu giremedim geçmişide okuyamadım ama aklım sizlerde kaldı yeni hamile arkadaşlar varmı diye inş vardır ve olmayada devam eder.

love_love geçmiş olsun ya hayırlısı ile bir daha ki ay olur inşallah!
ruhsar_86 seni de tebrik ederim. ay hemen tahmini tarihyazabişmişssin ne güzel! benim 1700 idi beta hcg ama doktor o zaman için 3. haftalık falan dedi diye bir türlü bir tarih kafamda tutturup da yapamıyorum şu çizelgeyi :)

inş sınavımızı başarıyla tamalarız tatlım ne bilim bazen bu sınavı geçemicemi düşünüyorum kendimi çok çaresiz güçsüz hissediyorum rabbim büyük yardımcımız olsun:35::35::35::35::35:

hiç umutsuzluğa kapılma kul daralmadıkça hızır yetişmezmiş tatlım Yüce rabbim bize hiç beklemediğimiz bir anda verecek bu mutlulugu ben ınanıyorum buna tüm kalbimle
Benimde kocişim bu hafta geceden çıkıyor yarın son özledim valla gece uyandığında insanın sevdiğini görmesi kadar güzel bir şey var mı?Allah onları başımızdan eksik etmesin

kızlar tebrik eden etmeyen herkese teşekkürler tam takip edemedim sayfaları love_love ve çiçeklara çok tşk ederim kuzularım rabbim tez zamanda size ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inş love sanırsam adetin gecikmiş inş hamişsindir tatlım allaha emanet olun bu arada yeni hamişler varsa çok çok tebrik ediyorum sağ sağlim kucaklarına alırlar inş... öptüm muck

inşallah canım, hakkımda hayırlısı ne ise o olsun bakalım, yaşayıp göreceğim...Allahım sağlık versin, altından dert çıkmasın da beklerim artık ne yapıyım. eşime de söyledim rahatladım zaten. dedin niyetlendim ama sürpriz yapamıyorum. durum böyle böyle :1::1::1:
bakalım, daha cevap vermedi, mail atmıştım,ikimizde işte olduğumuz için

canım ancak mesaj yazabiliyorum sana... hakkımızda hayırlısı olsun tatlımm... ama ben yine de senin hayırlı haberlerini hep bekliyorummm :16:

ya işte benımde doktora gitmeden olcak diyor bi ses bi seste kızım doktora gidip şok yaşıcan heralde dıyorum evde oturdukca türetiyorum ama hayırlısı olsun biliyorum ve güvenıyorum rabbıme benım için en hayırlı zamanda vercak bebişimi aferın sana cesaretlısın git bakalım ne olduğunu bılırsın belkı 21.gun yapılan bi test varmış onu yapartırır hayırlı haberlerle geri dönersin inşallah

ahh kuzummm ahhh... ben de doktora gitmeyecektim de, en azından kafam rahatlasın diye gidiyorum kuzum, yani her şey normal, gebelik için bir engel yok demesi beni öyle rahatlatacak ki... en azından tedaviye ihtiyacım yokmuş diyeceğim... bu yüzden gitme kararı aldım ve çok kararlıyım kuzum :16:

2 mayısa randevu alacağız kısmetse korkumun ecele faydası yok :9:

Back
X