- Konu Sahibi minikgelin
- #28.301
Günaydın kızlarrr 
hepinize iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim arkadaşlar. artık iyi şeylerin olacağına ben de inanmak istiyorum. dediğiniz gibi tahlillerde güzel çıkarsa daha bir umutlu olurum ben de. bu doktorla devam etmeyi düşünüyorum. bir süre takip eder Allah korusun, bir kaç ay daha olmazsa, rahim filmi ister gibime geliyor. yaşayıp göreceğiz bakalım...
Bugün elsalin dua günüymüş, Rabbim onu da çok bekletmeden sağlıklı bir evlat yollar inşallah...

ayy canım çok sevindim ,bak yine içim kıpır kıpır oldutahlilleriniz de iyi çıkcak inşallah,her şey gölünüzce olsun her zmana inşallah
![]()
aminnn canımm inş, seni okurkenn öyle olumlu şeyler hissettim ki, sanki kendimin gibi... çok mutlu oldum nedense...Rabbim hep böyle yolumuzu açık etsin inş...
doktora güven çok önemli evet canım neticede kendimizi ona bıkarıyoruz ve içimizden bir ses evet diyor, dediğin gibi Rabbim utandırmasınn
bu arada günayyydınnn kuzularrr![]()
![]()
![]()
Gunayduuuuuuunnnnn uşaklarrrr
valla hakediyom haa baktımda şimdi kutlama yapalım yani
ne güzel kuzum güzel gelişmelerin oluyo inşallah bu senin için çok ama çokiyi olur doktorun rahat ettirdikçe seni seninde kafan rahatlar ondan sonrada gelsin kuzucuklar![]()
hepinize iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim arkadaşlar. artık iyi şeylerin olacağına ben de inanmak istiyorum. dediğiniz gibi tahlillerde güzel çıkarsa daha bir umutlu olurum ben de. bu doktorla devam etmeyi düşünüyorum. bir süre takip eder Allah korusun, bir kaç ay daha olmazsa, rahim filmi ister gibime geliyor. yaşayıp göreceğiz bakalım...
Bugün elsalin dua günüymüş, Rabbim onu da çok bekletmeden sağlıklı bir evlat yollar inşallah...