Sabredenler Kulübü 2012 :)

yaa şimdi farkettım gecen sene bu zamanlar şaşkın şaşkın herkese bebek dşündüğümüzü söylerdım daha başlayalı 2 ay falan olmuştu şimdi herkes saklıyorum aslında bu sene hem cok kısa hem cok uzun geldi bana

senin bebiş de sana süpriz yapacak annesi :16: gör bakk :34:

canım allah razı olsun kusura bakmadığın için:38:inşallah iyi haberlerle gelirsiniz ankaradan allah yardımcınız olsun,her şey gönlünüzce olsun..rabbim herkese acil şifalar versin:16:

slm kızlar gene kalabalığı yakalayamadım yada hiç kalabalık olmuyor ondan mı yakalayamıyorum :D:D:

sdtive yenı doktorun hayırlı olsun cnm içinede sinmiş ohhh devam et bakalım
betsel cnm hadi sende git güzel haberlerle dön cnmm
recsn cnm uzun zamandır karşılaşamıyoruz slmını aldım öpüyorum kocaman
fermi koçişin iyi yapmış pc yi götürmekle telefonlada yazmaya çalışma derslerini çalış sonra bol bol yzarsın zatn
60 gelsıne egemn ahsel kızlar sizede slm öpüldünüz

sağolun canlarım allah razı olsun hepinizden.tahlil sonuçlarının çıkması 1 ayı bulurmuş. o 1 ay sürekli bi heyecan endişe olacak ama bakalım hayırlısı.ankaradan sonra samsuna geçicez eşimle annemlere.yine görücem annemleri o yönden de çok sevinçliyim :33::33:

sağol cnm allah razı olsun.senin dediğn gbi öğretmen evinde kalmayı düşünüyoruz cnm.ordan doktorun muayenehanesine taksiyle gitmek tahmini ne kadar sürer.ücret fazla gelir mi yoksa ankaray gidiyo mu oraya tatlım

ya canım hocanın yeri biraz sapa bir yer... çok da ayırt edemedim, kızılaydan mı binseniz yoksa öğretmenevinden mi diye...goggle mapsten hesaplayıp söylemeye çalışayım ben

slm kızlar gene kalabalığı yakalayamadım yada hiç kalabalık olmuyor ondan mı yakalayamıyorum :D:D:

sdtive yenı doktorun hayırlı olsun cnm içinede sinmiş ohhh devam et bakalım
betsel cnm hadi sende git güzel haberlerle dön cnmm
recsn cnm uzun zamandır karşılaşamıyoruz slmını aldım öpüyorum kocaman
fermi koçişin iyi yapmış pc yi götürmekle telefonlada yazmaya çalışma derslerini çalış sonra bol bol yzarsın zatn
60 gelsıne egemn ahsel kızlar sizede slm öpüldünüz

aynen öyle hep öyle devam etsin inşallah bir öküzü daha cevırdık el birliğiyle :52::52:
şimdi tatildeler gelınce mekan bakcaz artık gerci benım düğün yaptığım yeri istiyorlarda bakalım fiyatlarına ona göre bi yer seçcez haziran gibi istiyorlar gerci diyorum ben inşallah o zaman hamiş falan olurum inan gözum yok hiçbişey bebiş olsunda varsın ben lady gibi gezinmim :D:D: 8 kılo verdim de bu arada :52:

canım yakalayamadım sohbetinizi, çalışıyordum, şimdi de toplantıya gireceğim. maaşallah ne güzel vermişsin 8 kilo :nazar::nazar: ben nasıl zayıflayacağım bilemiyorum. en az 5 vermem lazım ama yapıştı gitmiyor kilolarım. Bir de hep açım. sen diyet mi yaptın?

ohh baya kaynatmışsınız çıtırlar maaşallah.topiciğimizi boş bırakmıyorsunuz
60 gelsin cnm yeniden çalışmlara başlayacaksın hayırlı olsun şimdiden:1::1:
sinhus kuzum sen de nişandan bi fotonu koy ne giydin ayy çok merak ettim :))

canım öğretmenevinden 11 km civarı, kızılaydan 5-6 km falan... ankaray da kişi başı 1.75miydi neydi, çıkmış aklımdan... herhalde kızılaydan gitmek birkaç lira daha ucuz olur gibi ama yanıltmak da istemem tatlım. biz hep arabayla gittiğimiz için... ankaranın o bölgesini, yani kaan hocanın olduğu bölgeyi iyi bilmiyorum. yoksa kızılaydan oraya giden bir vasıta illa ki vardır. Belki sekreterini arayıp öğrenebilirsiniz. Sanırım ben bu kadar yardımcı olabileceğim...

toplantıya gidiyorum kızlar, iyi bakın kendinize

ya canım hocanın yeri biraz sapa bir yer... çok da ayırt edemedim, kızılaydan mı binseniz yoksa öğretmenevinden mi diye...goggle mapsten hesaplayıp söylemeye çalışayım ben

canım yakalayamadım sohbetinizi, çalışıyordum, şimdi de toplantıya gireceğim. maaşallah ne güzel vermişsin 8 kilo :nazar::nazar: ben nasıl zayıflayacağım bilemiyorum. en az 5 vermem lazım ama yapıştı gitmiyor kilolarım. Bir de hep açım. sen diyet mi yaptın?

evet cnm diyet yaptım ve farkettim diyet yaparken daha tok geziyorum bişeyi inat ettin mi ediyorum asla diyete girdin mi kaçamak yapmam ama yavaş yavaş yiyeceklerimi azaltım yanı abur cuburu sağlıklı beslendim cips yerine öğlen zeytinyağlı salata yoğurt yedim hem daha tok gezdim hemde kılo verdim şimdi aynada cok mutluyum

aminn kuzumm doktora görüneyimde bu ay başlar çalışmalar:6: :6: tahlil sonuçların inş güzel çıkar kuzumm nasılsa buradayız hep beraber kaynatırızzz :16:

zaman gecmesin diye adamlarımı atsak napsak ya ben yaslanmak istemıyorum da :1::1:

:9: :9: :9: :23: peşimizden gelirler yinee :9:

yaww resmi koyarsam reklam olurum herkes görur bizim topic harici de herkes görür ondan

canım öğretmenevinden 11 km civarı, kızılaydan 5-6 km falan... ankaray da kişi başı 1.75miydi neydi, çıkmış aklımdan... herhalde kızılaydan gitmek birkaç lira daha ucuz olur gibi ama yanıltmak da istemem tatlım. biz hep arabayla gittiğimiz için... ankaranın o bölgesini, yani kaan hocanın olduğu bölgeyi iyi bilmiyorum. yoksa kızılaydan oraya giden bir vasıta illa ki vardır. Belki sekreterini arayıp öğrenebilirsiniz. Sanırım ben bu kadar yardımcı olabileceğim...

toplantıya gidiyorum kızlar, iyi bakın kendinize

çok teşekkür ederim cnm yardımcı olduğun için.hadi sana iyi toplantılar:3::3:

aminn kuzumm doktora görüneyimde bu ay başlar çalışmalar:6: :6: tahlil sonuçların inş güzel çıkar kuzumm nasılsa buradayız hep beraber kaynatırızzz :16:
kaynatalım canımcım:1::1:

yaww resmi koyarsam reklam olurum herkes görur bizim topic harici de herkes görür ondan

doğru söylüyosun valla reklama gerek yok:1::1:

Son düzenleme:
gelirler mi bırakmayalım ozaman gunah :52::52:

bak mesela benimki aradı haydi hazırlan çıkıyoruz diyee :52: gezmeye gidecekmişizz

anladı mı acep :52: :52:

şimdilik müsadenizi alayımm kuzularımm... sinhusumm çook özlemişim seni ...

hepinizi öpüyorumm tatlılarımmm

dün kırmızılarım teşrif etti bu arada, çok şükür düzenim değişmedi, garip biraz sancım olurdu hiç kalmadı acep kürtajdan mı tek olumlu tarafı bu mu oldu acaba...

kırmızılar bitince doktoruma gideceğim kuzum ben de nedir ne değildir diye korunma süreci bitmiş oluyor hayırlısıı :44:

selam kızlar,tatlı sohbetinize dahil olabilir miyim:21: ayy ne güzel canım yaa ben de kimyasal gebelik geçirdim ya bu ay,inşallah benim de düzenim şaşmaz,gecikme olsa bile gebelikten olur inşallah:52:

ay ağzın bal yesin kuzum nerde bizde o sans ya zaman gectikçe farkedıyorum adamda cok üzülüyor öyle gördukce bende zamanı var elbet hepimşz burdayız nasılsa görcez bakalım ne nezaman

ben de göreceğim o güzel haberini senin, bebişine tatlı tatlı ciciler alacaksın annesi, bizle de resimlerini paylaşacaksın, hepimiz çook beğeneceğizz

bak mesela benimki aradı haydi hazırlan çıkıyoruz diyee :52: gezmeye gidecekmişizz

anladı mı acep :52: :52:

şimdilik müsadenizi alayımm kuzularımm... sinhusumm çook özlemişim seni ...

hepinizi öpüyorumm tatlılarımmm

hadi bizim yerimize de gez bende kuzum kış gelsin daha bir arada oluruz öptüm seni

selam kızlar,tatlı sohbetinize dahil olabilir miyim:21: ayy ne güzel canım yaa ben de kimyasal gebelik geçirdim ya bu ay,inşallah benim de düzenim şaşmaz,gecikme olsa bile gebelikten olur inşallah:52:

ımmm bi düşünelim dahil olabılırmısın olmazsın çünkü 60gelsin gidiyor :25: o yuzden tatlı sohbet sen yaratıp içinde olcaksın :52::52:
kımyasal gebelık mı ben kaçırdım galıbe bilmiyordum gecmiş olsun cnm

Back
X