- Konu Sahibi minikgelin
- #28.381
[SUP][/SUP]
evet görünüyo canım,hoşgeldin
yaa benim mesajım görünüyomu
evet görünüyo canım,hoşgeldin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa benim mesajım görünüyomu
yaaaa. ben de öyle birşeyden korktum zaten. çünkü duvarı kemiriyor resmen. ayyy eşim gelince hemen söyliyim de bir şeyler yapalım. tövbe tövbe nereden çıktı bunlar
[SUP][/SUP]
evet görünüyo canım,hoşgeldin![]()
yok kıss niye kırılayım.çok güzel olmuşsun yorum da yaptım.valla aşırı zayıflamışsın ya çok yakışmış sana düğündeki halinden daha zayıfsın heralde şimdi.ama bu kilonda kal bence daha fazla zayıflama.zayıfamak isteyenlere tüyolarını ver :))
hoşbulduk cnm.mesajları iletemedim bi türlü.sonra da aynı mesaj kaç kere gönderilmiş.
hoşbulduk cnm.mesajları iletemedim bi türlü.sonra da aynı mesaj kaç kere gönderilmiş.
birden yüklendik ya ondan oldu heraldene zamandır bu kadar kişi bi araya gelmiyoduk,kk da şaşırdı
![]()
çıkınca hemen dedim kızı bozdum mu acaba yok sğl cnm kıss 2.5 kılo fazlayım düğündeki halimden ama düğünde daha kılolu çıkmışım doğru
egemn sen nıye eklı değilsin bakim bende hem soruyom yardım istiyom burdan ayrılırsak bırgun eklı olunca iletişimi koparmaz halimizi hatrımızı sorarız arada
çıkınca hemen dedim kızı bozdum mu acaba yok sğl cnm kıss 2.5 kılo fazlayım düğündeki halimden ama düğünde daha kılolu çıkmışım doğru
egemn sen nıye eklı değilsin bakim bende hem soruyom yardım istiyom burdan ayrılırsak bırgun eklı olunca iletişimi koparmaz halimizi hatrımızı sorarız arada
inşallah bu doktorla senin de yüzün güler!!!
ay ben sana mı sordum? 60gelisn e sormadım mı? ay kafa hümülüs kümülüs ne bileyim ayol he he.
ya kızlar bu arada bugün tuhaf bir gerçekle karşılaştım ne yapsam bir fikir verin bana. bir zamandır oturma odasında balkon önünde ölü arı buluyordum. balkonun içinde ufak bir deliğe girip çıktıklarını görmüştüm (bal arısı Allah'tan) önemsemedim. Ama niye odanın içinde ölü buluyorum bunlar içeri nasıl girdi diye de kafamı kurcalıyordu. şimdi orada oturmuştum.Kulağıma sürekli böyle bir kırıntı gibi sesler geliyor anlamıyorum da. sonra bir baktım balkon sinekliğinde içeri tarafta bir arı var. güya iyice kapattım ki içeri girmesinler e bu nasıl geldi diye yaklaştım. bakayım ki o tıkır tıkır kırıntı sesi gibi sesler çoğaldı. AA bir de ne görsem beğenirsiniz. süpergeliğin içinde arı var! orayı belli ki ısıra ısıra oyuyor o kırıntı sesi ondanmış! Resmen odanın içinde arı yuvası yapmışlar! Ne yapsam bilemedim. Acaba bunlar balkonun dışındaki yuvalarından kemire kemire yol yapıp oraya mı yerleşti ne ettiler? Çünkü dışarıda gördüğüm yer de tam balkonun oda girişinde ufak bir mermer koymuşlar oranın dibiydi. ay yani evde arı besliyormuşumuz haberimiz yok! hayır çoğalırlarsa falan kışın vs. ne yaparım? Bugün şansım haşarattan yana zaten. mutfakta da ya gece kelebeği ya d agüvemsi kelebek vardı hareketsiz dolabın üstünde duruyor. E daha yeni bakliyatları falan elden geçirdim inşallah onlarda yerleşen bir şey yoktur. Ben eve kuş bile almadım hayvan beslemeyi gözüm yemedi diye ama bu hayvanlar baya baya yerleşiyor mu ne eve?:18::18::18:
kötü bişey demedin ki cnm bozulayım.haklısın aslında.herkes görüyo fotoları.valla benim arkadaşım facesine düğün fotolarını koymuştu.bir sürü site fotosunu çalmış kullnıyo.hani fotonun altına söz filan yazıyolar ya öyle şeyler de işte.
hadi yaaa benımde face birsürü resmim var arkadaşında nasıl denk gelmiş guzel kızmış demek çalmışlar![]()
arkadaşlık isteği gönderdim canım sana ve betselehepinizi çok merak ederim ben yaa,daha bebeklerimizin fotoğraflarını paylaşcaz
![]()
kabul ettim cnm artık arkadaşızahh o zamnlar gelır inşallahhh
ya kızlar bişey dicem hanı profılıne resim yukleyınce arkadaş oldukların harici göremıyor ya ya sizde birer foto koysanız ben cok merak ediyorum aylarca yazışıyosuz surda guzel yuzlerınız görsek nasıl olur :26::26:
resimlerinin görünürlüğünü herkes yapmış heralde cnm.türbanlı arkadaşım.dış çekim yaptırmışlardı düğünde.baya güzeldi fotoları.islami siteler filan çalmış
kabul ettim cnm artık arkadaşızahh o zamnlar gelır inşallahhh
ya kızlar bişey dicem hanı profılıne resim yukleyınce arkadaş oldukların harici göremıyor ya ya sizde birer foto koysanız ben cok merak ediyorum aylarca yazışıyosuz surda guzel yuzlerınız görsek nasıl olur :26::26:
hım benım arkadaşlar sadece dikkat etmek gerek valla bazen kafam almıyor nette dönen dolapları
egemn gule gule arkadaşım
betsel bizde cıkalım mı yemeğim yok benım ohhh öylece oturuyom
bak şimdi en güzel fotomu koymam lazımtamam canım ben eklemeye çalışcam
![]()
bilgisayara yüklediğimde haber veririm bakarsın cnm.güzellik sen de kısım ben de ne gezer :)