- Konu Sahibi minikgelin
- #28.401
bacım nası foto ekleniyo,albüm ekle yaptım...başlık yazdım,açıklamaya ne yazcam,nereye yüklicem fotoları:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm diyet yaptım ve farkettim diyet yaparken daha tok geziyorum bişeyi inat ettin mi ediyorum asla diyete girdin mi kaçamak yapmam ama yavaş yavaş yiyeceklerimi azaltım yanı abur cuburu sağlıklı beslendim cips yerine öğlen zeytinyağlı salata yoğurt yedim hem daha tok gezdim hemde kılo verdim şimdi aynada cok mutluyum
canım ekledim bakabilirsin:13:
ben geldim... ammada çok yazmışsınız okumaya başlıyım dedim ama dayanamadım
hemen dalmak istedim topice....
görümcemle,kaynanam geldiler habersiz zaten ev dandini hiç sevmiyorum şu anda habersiz gelen misafirleri....çünküm bişey yapamıyorum zaten pekde sevmem kendilerini
nysem sdtive,vitamin kullanıyorum ama anlamadım saçlarımda çok fena dökülüyor...dr gebelikte oluyor böyle şeyler dedi...
milletin saçı gürleşir,benimki dökülüyor...korkuyorum gebeliği saçsız tamamlıcam diye![]()
kızçeler, eşimin sperm sonuçları çıkmış. bir süredir klomen ve proxeedi düzenli kullanmıyordu, keçiboynuzu da yapmaz olmuştu. değerler birazcık düşmüşAma kötü değil çok. 66milyonmuş sayı, %58 hareketliymiş. Morfolojiyi biraz düşük görmüş doktor. E vitamini tavsiye etmiş. Ama yine de normal yolla çocuk sahibi olmak için yeterli demiş. Böyle işte, çok şükür bugünümüze de...
kızçeler, eşimin sperm sonuçları çıkmış. bir süredir klomen ve proxeedi düzenli kullanmıyordu, keçiboynuzu da yapmaz olmuştu. değerler birazcık düşmüşAma kötü değil çok. 66milyonmuş sayı, %58 hareketliymiş. Morfolojiyi biraz düşük görmüş doktor. E vitamini tavsiye etmiş. Ama yine de normal yolla çocuk sahibi olmak için yeterli demiş. Böyle işte, çok şükür bugünümüze de...
ooohhhhhhh valla arkadaş omuşsunuzz bir birinizi tanımaya başlamışsınız beni dışlamışsınızben de kendimi yıllanmış arkadaşlardan sayıyom güya
küstüm uleeyynnn hepinize zati rüyalarıma giren sınav stresi tepemden aşırdı üstüne adet dönemi ruh halime girdim çok pis alınganım sizde beni dışladınız ohh tam oldu
artıkım küçük emrah muameleside görürüm küçük ceylanım uleyn ben küçük ceylaann
pardon ciddiyetime dönüyor ve hepinize hıh diyorum
![]()
dur hemen celallenmedaha yeni geçti mevzusu, toplaştıkça çoğalacağız inş kuzumm, hepimiz arkadaşızz
bana da ne oluyorsa ciddi ciddi demeç veriyorumm![]()
sanki kuzum seldanın espiri yaptığını anlamamış gibi :13: :13:
heyy ordakii ses ver bakimmmm![]()
hayır hayır bu sefer ciddiyet cübbemi taktım ve karşınıza öyle çıktım çok ciddiyim yani, anlayınyani bana bakıp anlamıyosanız üstümdekinden anlayabilirsiniz
![]()
ooohhhhhhh valla arkadaş omuşsunuzz bir birinizi tanımaya başlamışsınız beni dışlamışsınızben de kendimi yıllanmış arkadaşlardan sayıyom güya
küstüm uleeyynnn hepinize zati rüyalarıma giren sınav stresi tepemden aşırdı üstüne adet dönemi ruh halime girdim çok pis alınganım sizde beni dışladınız ohh tam oldu
artıkım küçük emrah muameleside görürüm küçük ceylanım uleyn ben küçük ceylaann
pardon ciddiyetime dönüyor ve hepinize hıh diyorum
![]()
ben bağırdım mı varyaaaa taaa bulunduğunuz yirden duyarsınız beni haane oluyor burdaaaa bu ne bağırış kulağım patladıkız ana ben senle öteki nicikindemi arkadaştım bunda değilmiş hemen eklıyorum ve sende fotonu koyursun senı görüyorum
![]()
ben bağırdım mı varyaaaa taaa bulunduğunuz yirden duyarsınız beni haabak hemen duydun geldin
ben foto anca sınavdan sonra yükleyebilirim anca o zaman uğraşabilirim şimdi bak kaç yapıyorum çok durmuyorum çünkü
zaten kocamla hep ne konuşsak sınavından sonra diyo artık geçsede kurtulsam o derce başıma bela oldu yani
![]()