Sabredenler Kulübü 2012 :)

o baktı mı bilmem ama ben baktım :1::1::1: maşallah ne kadar tatlısın :nazar::nazar::nazar: küçük de duruyorsun zaten yaş olarak. nazarımız değmesin

ya tatlım, belki de yetmiyordur aldığın vitamin, ya da doktorunun dediği gibi, normaldir hamilelikte böyle şikayetler. Takma kafana, nasılsa geçici bir dönem sürecek. Yine de beslenmene dikkat et

kızçeler, eşimin sperm sonuçları çıkmış. bir süredir klomen ve proxeedi düzenli kullanmıyordu, keçiboynuzu da yapmaz olmuştu. değerler birazcık düşmüş :( Ama kötü değil çok. 66milyonmuş sayı, %58 hareketliymiş. Morfolojiyi biraz düşük görmüş doktor. E vitamini tavsiye etmiş. Ama yine de normal yolla çocuk sahibi olmak için yeterli demiş. Böyle işte, çok şükür bugünümüze de...
ohh hadi gözün aydın canım,sağlık gibisi var mı yaa,herşeyin başı:8: ayy çok teşekkür ederim,çok naziksin:21:senden de foto bekliyoruz:32:
herkse facedemi görüşüyorr...yaaaa ama nidennnnn....:26::26::26::26::26:
bacım ne facesi ben face kullanmıyorm ki,pofilimize foto ekledik:26: sana da arkadaşlık teklif ettim,ekle tanışalım,sen de koy fotonu:34:
ooohhhhhhh valla arkadaş omuşsunuzz bir birinizi tanımaya başlamışsınız beni dışlamışsınız :43::43::43::43::43::43::43: ben de kendimi yıllanmış arkadaşlardan sayıyom güya :14::14::14::14::14: küstüm uleeyynnn hepinize zati rüyalarıma giren sınav stresi tepemden aşırdı üstüne adet dönemi ruh halime girdim çok pis alınganım sizde beni dışladınız ohh tam oldu :5: artıkım küçük emrah muameleside görürüm küçük ceylanım uleyn ben küçük ceylaann :1: pardon ciddiyetime dönüyor ve hepinize hıh diyorum :19:

canım yaa niye öyle didin amaaaa sen online değildin ki,ekledim seni arkadaşım olarak,sınavdan sonra mutlaka koy:52:

kızlar hani lacivert çizgili tulumlu fotoğrafım var ya,onlar en son bayramda çanakkale tatilinde çekilen fotoğraflar,o zaman hamileydim ben işte:14::43::5::2::25:

kızlar hani lacivert çizgili tulumlu fotoğrafım var ya,onlar en son bayramda çanakkale tatilinde çekilen fotoğraflar,o zaman hamileydim ben işte:14::43::5::2::25:

yine olacaksın kuzum ya hiç kendini üzmene gerek yok...
hem de çok güzel bir hamile olacaksın, hiç fazla kilon da yok maşallah :nazar: ben şimdiden alacağım kiloların derdindeyim

kızlar benim kırmızılar geldi:47: 2 gün erken olarak. hayırlısı olsun umudumu kesmiyorum inşallah bebişim olacak eylül ayına yeni umutlarla giriyorum cuma günü doktoruma gidiyorum tekrar hormon testi yapacak sonrası yüne klomen diyecek ama ben vu sefer aşılamayı soracağım eğer olur derse isteyeceğim artık sabırsızlanıyorum bir an önce olsun istiyorum rabbimm kimselere aratmasın :emir_bebek::emir_bebek: yeni bat tarihim 5 ekim olarak değiştirirmisin canım.. inşallah bu listede kendimi hamiş olarak görürüm:49:

cnm baska bi topikte bir arkadas gecn ay kimyasal yasadi ve dun tekrar hamile oldugunu ogrenmis. ins seninde oyle olacak bu ay gelecek sag saglim bebisin :16::16:

yine olacaksın kuzum ya hiç kendini üzmene gerek yok...
hem de çok güzel bir hamile olacaksın, hiç fazla kilon da yok maşallah :nazar: ben şimdiden alacağım kiloların derdindeyim
inşallah canım yaa,rabbim hayırla ve sağlıkla nasip etsin cümlemize inşallah:16: kiloları takma kafana yeter ki kararlı ol,verirsin allahın izniyle:8:
cnm baska bi topikte bir arkadas gecn ay kimyasal yasadi ve dun tekrar hamile oldugunu ogrenmis. ins seninde oyle olacak bu ay gelecek sag saglim bebisin :16::16:

ayyyy ne güzellllll inşallah ben de o kadar şanslı olurum,rabbimden hep hayırlı olmasını,hayırlı zamanda vermesini diliyorum:16: sen de maşallah büyütmüşsün bebişi:nazar: nasılsınız,her şey yolunda mı?

kızlar hepinize günaydınnnn:21: tanışmak güzel oldu,ama ben de sizleri merak ediyorum,koyun 1-2 fotoğraf lütfeeeennnn:52::52: haaa bu arada yeni albüm eklicem,ben bu sene mezun oldum ya aöf üniversiteden hani,haziranda mezun oldum,mayısta mezuniyet fotoğrafı çektirdim:17: çünkü lisede de çektirmemiştim ve içimde kalmasın diye gidiyim bi fotoğrafçıya tek poz çektiriyim dedim....fotoğrafçıya bi gittim,adam bana resmen yıllık çekimi yaptı:53: saçlarımı falan uçuşturdu ben de gaza geldim çektirdim:52: bi dünya da para verdim:53: onları eklicem bi de onlara bakar mısınız:3:

Günaydııııııııııııınnnnnnnn fıstıklarııııııımmmmmmmmmm :21:
kızlar hepinize günaydınnnn:21: tanışmak güzel oldu,ama ben de sizleri merak ediyorum,koyun 1-2 fotoğraf lütfeeeennnn:52::52: haaa bu arada yeni albüm eklicem,ben bu sene mezun oldum ya aöf üniversiteden hani,haziranda mezun oldum,mayısta mezuniyet fotoğrafı çektirdim:17: çünkü lisede de çektirmemiştim ve içimde kalmasın diye gidiyim bi fotoğrafçıya tek poz çektiriyim dedim....fotoğrafçıya bi gittim,adam bana resmen yıllık çekimi yaptı:53: saçlarımı falan uçuşturdu ben de gaza geldim çektirdim:52: bi dünya da para verdim:53: onları eklicem bi de onlara bakar mısınız:3:

ben de mezun olursam çektiririm inşallaaaaaaaaahhhhhhh :16: sen ekle vala biz bakarık :D

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49: :52: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]11 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]30 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]9 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu :49:
[/TD]
[TD]:16::nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]:16: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]:48:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]3 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]5 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]10 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]11 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]12 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]14 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün betsel arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

günaydınn kuzumm ayyy birden o günlerim aklıma geldi, üniversite mezuniyeti... arkadaşlarımı da özledim sanırım görüştüklerim var ama çoğu uzaklarda...

ne komik geçmişti kep fırlatma günümüz :9: çektirdiğin iyi olmuş canım hatıra, bende de varr bir süürrrüüü :9:

eminim güzel çıkmışındır :34:

Dün ki yazışmalara geç kalmış cevaplarım :D

slm kızlar gene kalabalığı yakalayamadım yada hiç kalabalık olmuyor ondan mı yakalayamıyorum :D:D:

sdtive yenı doktorun hayırlı olsun cnm içinede sinmiş ohhh devam et bakalım
betsel cnm hadi sende git güzel haberlerle dön cnmm
recsn cnm uzun zamandır karşılaşamıyoruz slmını aldım öpüyorum kocaman
fermi koçişin iyi yapmış pc yi götürmekle telefonlada yazmaya çalışma derslerini çalış sonra bol bol yzarsın zatn
60 gelsıne egemn ahsel kızlar sizede slm öpüldünüz
öyle yapıyom ben de kuzum ne edem mecburum :31:

dün kırmızılarım teşrif etti bu arada, çok şükür düzenim değişmedi, garip biraz sancım olurdu hiç kalmadı acep kürtajdan mı tek olumlu tarafı bu mu oldu acaba...

kırmızılar bitince doktoruma gideceğim kuzum ben de nedir ne değildir diye korunma süreci bitmiş oluyor hayırlısıı :44:
kuzuumm anaaa aynı benimde sancım falan kalmadı nasıl şiddetli olurdum ben kürtajda içini temizledikleri için olluyo tabi herkesde olmazmış ama bak senle ben şanslıyız :16:
yok canım onla alakası yok benimle ilgili olan bi durum değil...kimyasal gebelik demek;sperm ve yumurtanın sağlıklı bi şekilde döllenememesi demek..daha rahime bile yerleşmeden kanamayla atılıyomuş..çoğu kadın bunu farketmezmiş hayatında bir kaç kez yaşarmış ve adetle atarmış benim gecikmem olduğu için anladık...ben de çok okudum burda kimyasaldan sonra hemen hamile kalanı inşallah ben de o kdara şanslı olurum:16:
kııss bunu bilmiyodum valla sevindim inşallahhemen hamiş haberi verirsin bize :16:

kabul ettim cnm artık arkadaşız:52::52: ahh o zamnlar gelır inşallahhh

ya kızlar bişey dicem hanı profılıne resim yukleyınce arkadaş oldukların harici göremıyor ya ya sizde birer foto koysanız ben cok merak ediyorum aylarca yazışıyosuz surda guzel yuzlerınız görsek nasıl olur :26::26:

kuzum ya ben de hepinizi merak ediyomda ama dün düşündüm sonra burda yazıştıklarınızın hepsini daha yeni okudum acep başka çözüm mü bulsak başkası görürse fotoları ya :30: başka çözüm bulabilirmiyik acep :26:

günaydınn kuzumm ayyy birden o günlerim aklıma geldi, üniversite mezuniyeti... arkadaşlarımı da özledim sanırım görüştüklerim var ama çoğu uzaklarda...

ne komik geçmişti kep fırlatma günümüz :9: çektirdiğin iyi olmuş canım hatıra, bende de varr bir süürrrüüü :9:

eminim güzel çıkmışındır :34:

oooo kuzucum gemiişş nasılsın yavru ceylan valla dün sinhusla ne güzel tatlı tatlı sohbet etmişsiniz kıskandım ha :1:
allah muhabbetimizi daim etsin hep böyle olalım inşallah :16: kıısss seni hiç fırlama olarak düşünemiyom ki ben :1: sen aklıma gelince çoık mütevazı biri canlanıyo gözümün önünde :21:

oooo kuzucum gemiişş nasılsın yavru ceylan valla dün sinhusla ne güzel tatlı tatlı sohbet etmişsiniz kıskandım ha :1:
allah muhabbetimizi daim etsin hep böyle olalım inşallah :16: kıısss seni hiç fırlama olarak düşünemiyom ki ben :1: sen aklıma gelince çoık mütevazı biri canlanıyo gözümün önünde :21:

evet aslında düşündüğün gibi kuzum herkes deli gibi kepini atarken ben öyle kibar atmışım ki gülme krizine girdilerr :9:
burda bari kendini sall dedilerr :9:
iyi de dedim ben böyleyimm :17:

hep birlikte olalım evet kuzucum... şu resimler için de belki msn adreslerimizde ekleyebiliriz birbirimizi... benim face im yok da :24:

evet aslında düşündüğün gibi kuzum herkes deli gibi kepini atarken ben öyle kibar atmışım ki gülme krizine girdilerr :9:
burda bari kendini sall dedilerr :9:
iyi de dedim ben böyleyimm :17:

hep birlikte olalım evet kuzucum... şu resimler için de belki msn adreslerimizde ekleyebiliriz birbirimizi... benim face im yok da :24:

evet msn daha mantıklı geldi herkesin facesi yok ama msn vardır :34: zekisin kıss sen :29:
hahahaa doğru tahmin etmişsim seni beeennnn :32: inan o kepi atış şeklin bile gözümde canlanabiliyo :9:
aboo ben ossam attığımla yetinmem yere ilk düşeni alır tekrar atarım :1:

Son düzenleme:
evet msn daha mantıklı geldi herkesin facesi yok ama msn vardır :34: zekisin kıss sen :29:
hahahaa doğru tahmin etmişsim seni beeennnn :32: inan o kepi atış şeklin bile gözümde canlanabiliyo :9:
aboo ben ossam attığımla yetinmem yere ilk düşeni alır tekrar atarım :1:

yaaaa bak şimdiii :19: :9: :9: nöffff :9: :9:

garip hissettim şimdi kendimi :24:

aslında ne güzel burada bu şekilde tanışmışlıklarımızın olması... hepimiz olduğumuz gibiyiz bu bize haz veriyor sanırım... bu tanınmışlık artık boyut değiştirsin istiyoruz bunu farkkettik sanırım artık daha da yakinen bilelim birbirimizi... çok da hak verdim bunca zaman hep yanyana olduk hepimiz destek olduk birbirimize bu çook güzell :16:

yaaaa bak şimdiii :19: :9: :9: nöffff :9: :9:

garip hissettim şimdi kendimi :24:

aslında ne güzel burada bu şekilde tanışmışlıklarımızın olması... hepimiz olduğumuz gibiyiz bu bize haz veriyor sanırım... bu tanınmışlık artık boyut değiştirsin istiyoruz bunu farkkettik sanırım artık daha da yakinen bilelim birbirimizi... çok da hak verdim bunca zaman hep yanyana olduk hepimiz destek olduk birbirimize bu çook güzell :16:

:1: ama biz seni böle çookk seiyoz:34:

hem asıl sana nöff :20: ben bu süslü cümlenin yanına kendimi yırtsam eş değer bişi yazamam :9: utandım şimdi bir edebiyatçı karşısında kendimi çok kaba hissettim haa :9: yalnız kaba hissettim diyom hala halı hulu konuşuyom :9::9::9::9: özüm bozuk benim :9:

:1: ama biz seni böle çookk seiyoz:34:

hem asıl sana nöff :20: ben bu süslü cümlenin yanına kendimi yırtsam eş değer bişi yazamam :9: utandım şimdi bir edebiyatçı karşısında kendimi çok kaba hissettim haa :9: yalnız kaba hissettim diyom hala halı hulu konuşuyom :9::9::9::9: özüm bozuk benim :9:

kuzumm benimm nasıl rahatsak öyleyizz evett :46: :46:

ben de alkışlarım bu cümlelerin sahibini... bir de öpücük kondururummm :54: :17:

Günaydııııııııııııınnnnnnnn fıstıklarııııııımmmmmmmmmm :21:

ben de mezun olursam çektiririm inşallaaaaaaaaahhhhhhh :16: sen ekle vala biz bakarık :D

çektir bacım çektir,içinde kalmasın,ben çektirdim gayet de güzel oldu:8: bu arada ekledim fotoları kızlar:98:

Back
X