- Konu Sahibi minikgelin
- #28.441
msn olabilir kızlar ben de face kullanmıyorum,ama burda da albümü silebilirsiniz ve sadece arkadaşlarınız görüyo zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel alışkanlık valla bana da bulaştır eccikkuzumm benimm nasıl rahatsak öyleyizz evett![]()
ben de alkışlarım bu cümlelerin sahibini... bir de öpücük kondururummm![]()
![]()
çektir bacım çektir,içinde kalmasın,ben çektirdim gayet de güzel oldubu arada ekledim fotoları kızlar:98:
msn olabilir kızlar ben de face kullanmıyorum,ama burda da albümü silebilirsiniz ve sadece arkadaşlarınız görüyo zaten![]()
sabah çok işim vardı koydum çıktım,kesmem gereken faturalar vardı baktım eşim kesiyo,ben de geri geldim burayane güzel alışkanlık valla bana da bulaştır eccikhoş kocam bulaştıramadı senden nasıl alırım bilmiyom
![]()
bu güzel cümlelerin sahibesine benden de
kıısss ilk ben baktım heralde fotolara gördüm valla hem de nasıl oldu biliyon muşimdi sinhusun profiline bakıyodum oda foto eklemişya görebiliyom mu ben diye bakıyodum anaa mezuniyet fotosu koymuş sinhus hemen baktım bakarkende anaaaaaaaaa aynı egeme benziyo bu derkeennn fotoların arkasına pat diye senin dün koydukların çıkmasın mı bir de baktım ki bizxim kıs sabanan erkekden koyuvermiş fotoları
baakk o kısacık anda hemen burada ne kadar benzediğinizi yazmak bilem geçti aklımdan
![]()
ya hani açtığım konular falan diye yerler varya orda fotonu ekleyince görünüyo yani albüm dışında yerde de görünüyo ordan başkaları görür mü acaba :26: ayy anlatabildim mi ki demek istediğimi acep :26:
sabah çok işim vardı koydum çıktım,kesmem gereken faturalar vardı baktım eşim kesiyo,ben de geri geldim burayaonun için sabahın köründe koydum
anladım canım öyle bişey varsa ben de kaldırıyım yaa,istemem öyle profilime bakan herkesin görmesini:18::26:
msn adreslerimizi özelden gönderelim o halde... alenen yasakmış sanırım adres yazmak... oradan görebiliriz birbirimizi![]()
tamam kaldırıyorum hemen o zaman:18: özelden atıyrm msn mi
canım özel mesaj atmaya çalıştım sana mail adresimi geldi mi:26:
tamam olur canım sen at mail adresini bekliyorumCanlarım günaydın...
egemncim, mezuniyet resimlerine yetişemedim...göremedim onları.
buraya resim koymayalım, msnden konuşalım demişsiniz ancak ben msn kullanmıyorum. ama mail adresimi veriyim, oraya resimlerinizi yollayın. özelden siz de bana mail adreslerinizi verin, ben de size 1 boy 1 portre fotoğrafımı yollayayım![]()
mesaj kutum dolmuş sildim kuzum şimdi yollayabilirsin ben sana yolladım
perihan kuzum sana da on dakikam dolunca yollicam gerçi kaydettim istek gelir birazdan adımdanda anlarsın![]()
Günaydın hanımlar nasılsınız? Salı günü ayrıntılı ultrasonumuz vardı, rüyalarımda bana benziyordu ama ayyy aynı babasına benziyor. Bebeğimin beyninde kist vardı 2 tane biri çok minikti aynı boyutta olmuşlar ve mercek gibiler üstelik ön taraftalar. Daha önce de plasantamda kanama olmuş çok önemli değil ama dikkat et ağır kaldırma dedi. Kistler için hem kendi doktorum hem de ayrıntılı ultrasonu çeken doktor gayet rahat %1 gibi bir risk veriyorlar hem yaşımın genç, hem ikili testin normal, hem de bebeğin gelişiminin normal olmasından dolayı 25. haftaya kadar geçmesi gerekiyor eğer geçmezse beyin dokusunu büyütüyormuş ben inanıyorum kaybolacağına o yüzden içim rahat. Kendi doktorumuzla telefonda konuşmuştuk bir de bu akşam yüz yüze konuşacağız. OOff hayırlısıyla alabilseydim çocuğumu kucağımaHamile kalmaya çalışmak stres hamile olmak ayrı bir stres çocuklar anne rahmine düştüğü andan itibaren derdi de başlıyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar
![]()
tamam olur canım sen at mail adresini bekliyorum
canım ben seni ekledim zaten,60gelsine göndercem ama 10 dk geçmesi gerekiyomuş![]()
egemn kuzum adresini yollar mısın bana gelmedi istek sanırım benim de kaydetmme gerekiyo :26: bir de sdtive 60 gelsin ben size yollicam adresimi ama on dk geçmiyoşimdi çıkam birazdan gelir yazarım kuzularım
siz bana yollayın ama benim de eklemem lazım yoksa ben de çıkmıyo :26: