Sabredenler Kulübü 2012 :)

ben ilk gittiğim kadın doğumda öyle demişti hesap kitap yok ne zaman isterseniz demişti bizdede ben yapmazsam adam yapıyor olmuyor işte bazen cok sey bılmemekte iyi benım arkadaşım hesap kitap bilmiyordu dedim ki adet ol ara benı ben sana hesaplarım yumurtlama gunleri kız ay hamıle kaldı ben cok biliyom ya halen beklıyom :D:D:D

hiç sorma tatlım, hem bilmemeyi isterdim hem de hissetmemeyi. ben saymayı unutsam, batması, acısı hissettiriyor zaten. neyse, Allahın takdiri olmamsı da...

bu arada öyle bir mail adresi yokmuş :9::9::9: çok şükür geri geldi maillerim

hepinizi kınadım bennn bu resim olayını ben cıkardım ama siz naptınız benı unuttunuz:52::52:
60 gelsinim bi msj atmış msn adresini :((((((( 60 gelsinim cnm arkadaşım sğl cnm hııhhhhh
giren herkes bu yazımı okusun ve hemen bana msj atsınnnnnnnnnn :52:
kızlar ya 10 dk 6 kişiye ben göndersem 1 saatımı alacak ama siz herkese gönderdiniz bana gönderirseniz 10 dk alır :D:D:D o yuzden sizden msj beklıyorum pratik çözüm olarak sona kaldım dona kalmim bari :52:

:34: :34: :34:

neden kimse benim soruma cevap yazmıyor yaaaaa:43::43::43::43:

60 gelsin kuzummm seni daha net gördüm vallaaaaaaaa çok datlusuunn kuzummmmm :21:

sen de benim profilden albümlerimi aç kuzu ordan net görürsün bunuda betselden öğrendim kıss betsel yeni foto koydum ha :1:

60 gelsin kuzummm seni daha net gördüm vallaaaaaaaa çok datlusuunn kuzummmmm :21:

sen de benim profilden albümlerimi aç kuzu ordan net görürsün bunuda betselden öğrendim kıss betsel yeni foto koydum ha :1:

Back
X