Sabredenler Kulübü 2012 :)

ayyyy ne güzellllll inşallah ben de o kadar şanslı olurum,rabbimden hep hayırlı olmasını,hayırlı zamanda vermesini diliyorum:16: sen de maşallah büyütmüşsün bebişi:nazar: nasılsınız,her şey yolunda mı?

kızlar bişey sorcam size:17: şimdi ben bu ay kimyasal gebelik yaşadım ya kanamam normal adet tarihimden 10 gün sonra başladı ama lekelenmem normal adet günümde başladı neyse şimdi yumurtlama falan şaştı ya benim,normalde 14.gün yumurtluyodum ve yumurtladığımı anlıyodum şimdi bgn 14.gün ve şuan için bişey hissetmiyorum adet bittiğinden beri gün aşırı ilişki oluyo daha da dün oldu ama bgn ilişki olsa mı olmasa mı kararsızım,yumurtladım da hissetmiyorum mu acaba:26::17:

elh cnm buyuyoruz yavas yavas. sen erken yumurtlamis olabilirsin cnm bnm normalden erken olmustu o ay. baskasindan da duymustum erken yumurtlamislar. Hayirlisiyla gelsin ins bu ay:16:

selamlar kuzular,süt içtim,bulantım var,,,RAbbi'm bana bir çareeee:25::25::25:
cnm yaaaa cokk zordur eminim. 15. desin ins gecer yakinda

iyi akşamlarrr kızlarr

anneannemgile gidiyoruzz birazdan, kuzumu çook özledim nedense :16:

hepnizi öpüyorumm :54:

bence devam et biz yumurtlama günümde 14-15-16 da hep yaptık hatta eşim garanti olsun diye 17.günde de yapalım dedi :1: öyle yaptığımız zaman kesin tuttu her ikisinde de
canım valla yemek yedik,bi ağırlık çöktü hiç canım da istemedi,ayrıca ben bgn yumurtlamadım ondan yapmadık hiç bişey:17:
tatlum zaten biz bu yuzden hemen hamıle kalamıyoruz akışına bıraksak hesap kitap yapmasak olcak bu işte yok nerdeee say say dur içinden ne geliyorsa onu yap yanı şster yap ister yapma :52:
valla bacım çok haklısın,hiç canım istemedi zaten:17::1:
elh cnm buyuyoruz yavas yavas. sen erken yumurtlamis olabilirsin cnm bnm normalden erken olmustu o ay. baskasindan da duymustum erken yumurtlamislar. Hayirlisiyla gelsin ins bu ay:16:

olabilir cnm doğru söylüyosun,adet bittiğinden beri gün aşırı oluyo inşallah denk gelmiştir,kimyasal da olsa gebe kaldığımda da gün aşırı yapmıştık,belki de geç yumurtlarım bazıları da kimyasaldan sonra 40.gün falan adet görmüşler,belki ben de öyle olurum:26: inşallah canım hayırlısıyla gelsin,sen de sağ sağlim kucakla bebeğini inşallah:emir_bebek: var mı bulantın,ağrın sızın,lekelnmen geçti mi:26: bide sen hiç doktora gittim falan demiyosun,orda nasıl takip ediyolar gebeliği,bu arada hangi ülkedesin:26:

olabilir cnm doğru söylüyosun,adet bittiğinden beri gün aşırı oluyo inşallah denk gelmiştir,kimyasal da olsa gebe kaldığımda da gün aşırı yapmıştık,belki de geç yumurtlarım bazıları da kimyasaldan sonra 40.gün falan adet görmüşler,belki ben de öyle olurum:26: inşallah canım hayırlısıyla gelsin,sen de sağ sağlim kucakla bebeğini inşallah:emir_bebek: var mı bulantın,ağrın sızın,lekelnmen geçti mi:26: bide sen hiç doktora gittim falan demiyosun,orda nasıl takip ediyolar gebeliği,bu arada hangi ülkedesin:26:

amin cnm ins. zaten gun asiri devam ediosan tamam. sen sana duseni yapmissin gerisi Allaha kalmis ins guzel haberler verirsin 2 haftaya kadar. ben umutluyum nedense senden :16:
cnm bn abd deyim. normalde burda sadece 3 defa ultrasona koyuyolar onun disinda her ay kontrolun var. tartiyolar karnini olcuyolar falan. en son ikili test icin gittim doktora 10 gun oldu. elh hersey normal dedi doktor. cinsiyet icinde 20. haftaya girdigimde gidicem erken soylemiyolar burda. bulantim falan olmadi zaten sukur.kanamam da en son 2 hafta once biraz olmustu ondan beri yok. yeni yeni ev islerine basladim. temizlik falan yapmiyorum daha ama kolay yemeklerden yapiyorum bulasiklari topluorum falan.

yatmadan bir bakayım dedim, ben de baya bir kişi ekledim galiba ama egemn kimsenini fotoğragını göremedim. gerçi ben koymuyorum o yüzden hakkettim galiba he he. ama ne yapayım ben hiiç bir yerde koymadım nette. koymayı da düşünmüyorum zaten kat'i şekilde fotojeniklikten uzağım. hiç sevmem fotolarımı.
neyse kızlar ben de hafta sonu gidip biraz bebek malzemesi bakıcam. çocugun kıyafetlerini hep kocaman almışız 0-3 ay doğru dürüst üst başı yok. zannedersin direk 6 aylık falan olacak:53:
aman sağlıkla gelsin de her yer mağaza kaynıyor alırım diye düşünüyor insan ama şimdiden de bir kenara koymak istiyorum beğenip de alayım diyorum.
Allah'ım hepinize bu tatlı telaşları yaşamayı nasip edecek inşallah! dualarımdasınız!!!

amin cnm ins. zaten gun asiri devam ediosan tamam. sen sana duseni yapmissin gerisi Allaha kalmis ins guzel haberler verirsin 2 haftaya kadar. ben umutluyum nedense senden :16:
cnm bn abd deyim. normalde burda sadece 3 defa ultrasona koyuyolar onun disinda her ay kontrolun var. tartiyolar karnini olcuyolar falan. en son ikili test icin gittim doktora 10 gun oldu. elh hersey normal dedi doktor. cinsiyet icinde 20. haftaya girdigimde gidicem erken soylemiyolar burda. bulantim falan olmadi zaten sukur.kanamam da en son 2 hafta once biraz olmustu ondan beri yok. yeni yeni ev islerine basladim. temizlik falan yapmiyorum daha ama kolay yemeklerden yapiyorum bulasiklari topluorum falan.

inşallah canım inşallah:52: ohh çok iyi sevindim gözün aydın test normal çıkmış:16: yavaş yavaş ayaklanmana,lekelenmenin kesilmesine de çok sevindim:16: hakkında hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşallah..

hepinize günaydın kızlaaarrrr:16::16::16:

yatmadan bir bakayım dedim, ben de baya bir kişi ekledim galiba ama egemn kimsenini fotoğragını göremedim. gerçi ben koymuyorum o yüzden hakkettim galiba he he. ama ne yapayım ben hiiç bir yerde koymadım nette. koymayı da düşünmüyorum zaten kat'i şekilde fotojeniklikten uzağım. hiç sevmem fotolarımı.
neyse kızlar ben de hafta sonu gidip biraz bebek malzemesi bakıcam. çocugun kıyafetlerini hep kocaman almışız 0-3 ay doğru dürüst üst başı yok. zannedersin direk 6 aylık falan olacak:53:
aman sağlıkla gelsin de her yer mağaza kaynıyor alırım diye düşünüyor insan ama şimdiden de bir kenara koymak istiyorum beğenip de alayım diyorum.
Allah'ım hepinize bu tatlı telaşları yaşamayı nasip edecek inşallah! dualarımdasınız!!!

kolay gelsin kuzumm, ne kadar çok cici bici alırsın şimdii :16:

mutlu mutlu alırsın inş annesi :16: Aminn kuzum Allah razı olsun inş Rabbim bize de nasip eder... cümlemize:16:

çok sevindim

canımm ben de çok sevindim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzmmm :16: :nazar:

maşallah epeyce büyümüş :nazar: annesi... :16:

çok şükürr canım iyiyim sen nasılsın... :16:

sabahtan geliyorum böyle sabah namazından sonra birazcık uyur uyanırım sabah uykularını pek sevemiyorum :34:

iyiyim canım bende. sabah eşim gidince uyuyamıyorum oturuyorum boş boş. bugün adet olucam sanırım kasığımda ağrı var bir yandan da ağrı çekiyorum

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49: :52: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]11 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]30 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]9 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu :49:
[/TD]
[TD]:16::nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]:16: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]:48:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]3 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]5 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]10 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]11 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]12 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]14 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün sinhus (sinem) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

günaydn hanımlar :21::21:
öğlene kadar yoğun bir programım var, pek buralarda takılamayacağım ne yazık ki...
sweet85 herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim :nazar::nazar:
Bugün sinhusun dua günüymüş, Rabbim onu da çok bekletmeden akıl ve beden sağlığı yerinde evlatlarına kavuşturur inşallah :16::16: Hakkında hayırlısı olsun...
Görüşmek üzere :3::3:

hatunlar canlar ben bugun yokum gezmeye gidiyorum 11 de cıkmam gerek adam başımda hadi hazırlan dio ben size yazıyorum halama gidiyorum orda girmeye calışcam 60 gelsinim kızma tmm size yokum dıe haber vermeye geldım bıde baktım dua gunum Allahım herkesın dualarını kabul etsin sdtive duan için sğl cnm aceleyle yazıyorum dunde adam geldi hemen cıkmak zorunda kaldım bugunde öptüm sizleri

Back
X