Sabredenler Kulübü 2012 :)

hatunlar canlar ben bugun yokum gezmeye gidiyorum 11 de cıkmam gerek adam başımda hadi hazırlan dio ben size yazıyorum halama gidiyorum orda girmeye calışcam 60 gelsinim kızma tmm size yokum dıe haber vermeye geldım bıde baktım dua gunum Allahım herkesın dualarını kabul etsin sdtive duan için sğl cnm aceleyle yazıyorum dunde adam geldi hemen cıkmak zorunda kaldım bugunde öptüm sizleri

iyi gezmelerrr kuzumm, iyi gezmelerr :16: kızmadım yahu :9:

dua günün için her duaya amin diyorum Rabbim hem de bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inş arkadaşım :54:

günaydn hanımlar :21::21:
öğlene kadar yoğun bir programım var, pek buralarda takılamayacağım ne yazık ki...
sweet85 herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim :nazar::nazar:
Bugün sinhusun dua günüymüş, Rabbim onu da çok bekletmeden akıl ve beden sağlığı yerinde evlatlarına kavuşturur inşallah :16::16: Hakkında hayırlısı olsun...
Görüşmek üzere :3::3:

aminn canım, işlerinde de şimdiden kolaylıklar diliyorumm
görüşmek üzere :3: :54:

slm kızlar.. hayırlı cumalar olsun...

az önce sağlık ocakına gittim kan verdim ama sonuç p. tesi çıkacakmış yakınımzda tıp merkezi yoktu :( nyse kısmetimde varsa p.tesi öğrenirim hala adet gelemedi arada kahve rengi leke oluyor ama oda öyle az ki sadece wc gittimde oluyo minik minik çamur şeklinde adete benzemiyor 26 ağustosda olmam lazımdı olmadım dünde sabah idrar testi yapıp çıktım evde teste tam bakamadım yaptım 3 dk sonra çıktık oda komodinin üzerinde kalmıştı akşam gittiğimde baktım 2, çizgi var koyu değil ama açıkta değil şaşırdım şimdi valla... görelim mevlam neyler.... neylerse en güzelini en hayırlısını eyler inş.... ama ben gene yarın sabah test yapacam bu akşam eve giderken eczane açık olursa test alacam :D neyse bu gün benimde işler yoğun pek giremem hadi öptüm hepinizi

aminn canım, işlerinde de şimdiden kolaylıklar diliyorumm
görüşmek üzere :3: :54:

teşekkürler...

az önce sağlık ocakına gittim kan verdim ama sonuç p. tesi çıkacakmış yakınımzda tıp merkezi yoktu :( nyse kısmetimde varsa p.tesi öğrenirim hala adet gelemedi arada kahve rengi leke oluyor ama oda öyle az ki sadece wc gittimde oluyo minik minik çamur şeklinde adete benzemiyor 26 ağustosda olmam lazımdı olmadım dünde sabah idrar testi yapıp çıktım evde teste tam bakamadım yaptım 3 dk sonra çıktık oda komodinin üzerinde kalmıştı akşam gittiğimde baktım 2, çizgi var koyu değil ama açıkta değil şaşırdım şimdi valla... görelim mevlam neyler.... neylerse en güzelini en hayırlısını eyler inş.... ama ben gene yarın sabah test yapacam bu akşam eve giderken eczane açık olursa test alacam :D neyse bu gün benimde işler yoğun pek giremem hadi öptüm hepinizi

hayırlı cumalar tatlım...özledik senin sohbetini, yoksun ne zamandır. işlerin yoğun...
bana hamilesin gibi geliyor ya hayırlısı :34::34: sabah ilk idrarla test ya, merakta bırakma bizi...

kızlar, benim moraller çok bozuk :14::14::14:
beni göreve gönderiyorlar büyük ihtimalle. hem de yumurtlamamın oluğu hafta...dün gitmeyeceksin demişlerdi. bugün evrakları hazırla dediler. neden bana hep böyle oluyor :14::14::14: kurban olduğum Allahım 10 ay oldu neredeyse, her ay yeni bir imtahan...yalvarıyorum güç ver :14::14::14:

hayırlı cumalar kızlar.dün gece çok hastalandım.aslında dün boğazımın altında bademciklerimin oluğu yerde bi beze farketmiştim de yutkunmam da problem yok diye önemsememiştim.gece ateşlendim sıtma tuttu.ağzımın içi hep yara.zor konuşuyorum.yemek yiyemiyorum.noldu birden böyle anlamadım.halsizliğim hala geçmedi.hep yatıyorum.size yazayım diye kalktım.kırmızılarda bugün 1-2 damla geldi devamı yok.hastalandığım için gecikti heralde.

kendimi biraz daha toparlayabilrsem uğrarım.kendinize iyi bakın

cumanız mübarek olsun kızlar...kimsecikler yok bugün...
betsel,canım çok geçmiş olsun dinlen bol bol dikkat et kendine...
sdtive,canım hakkında hayırlısı olsun inş...sıkma canını güzel bacım...
sinhusum,dua gününmüş...rabbim inş tez zamanda gönlünden geçen tüm güzellikler sana nasip etsin...
ve diğer arkadaşlarım umarım hepiniz iyisinizdir...
benim 2 gündür midem tekrar bulanmaya başladı...ayağa kalktıkça midem fena oluyor..nerdeyse içtiğim suyu çıkarıcam...pek kendimi iyi hissetmiyorum...arada uğrarım öptüm hepinizi:54::54::54::54::54:

hayırlı cumalar kızlar.dün gece çok hastalandım.aslında dün boğazımın altında bademciklerimin oluğu yerde bi beze farketmiştim de yutkunmam da problem yok diye önemsememiştim.gece ateşlendim sıtma tuttu.ağzımın içi hep yara.zor konuşuyorum.yemek yiyemiyorum.noldu birden böyle anlamadım.halsizliğim hala geçmedi.hep yatıyorum.size yazayım diye kalktım.kırmızılarda bugün 1-2 damla geldi devamı yok.hastalandığım için gecikti heralde.

çok geçmiş olsun canım yaaa...demek ağır bir boğaz enfeksiyonu geçiriyorsun. iyice dinlen. aslında doktora gidip antibiyotik alman en iyisi ama yine de sen bilirsin.

sinhusum,dua gününmüş...rabbim inş tez zamanda gönlünden geçen tüm güzellikler sana nasip etsin...
benim 2 gündür midem tekrar bulanmaya başladı...ayağa kalktıkça midem fena oluyor..nerdeyse içtiğim suyu çıkarıcam...pek kendimi iyi hissetmiyorum...arada uğrarım öptüm hepinizi:54::54::54::54::54:

canım nasıl sıkmıyım ama :( zaten sıkıntılarımız vardı, hadi yavaş yavaş onları aşıyoruz derken böyle şeyler çıkınca deliriyorum. işyerinde hıçkıra hıçkıra ağlamamk için nasıl zor tuttum kendimi anlatamam :14::14: hala da o ağlama isteğim geçmiş değil.
benim reglim 29-30 gün sürüyor ve y.dışında olacağım günler 15-16-17-18... Allah aşkına bu kadar kötü bir tesadüf olabilir mi?! nasıl moral kalsın bende... bu ay hepten boş yani :14::14:

kızlar laboquick gebelik testi güvenilirmi bir defa daha kullanmıştım yine pozitifti ama adet olmuştum merak ettim de
$100_3042.webp $100_3042.webp

kızlar laboquick gebelik testi güvenilirmi bir defa daha kullanmıştım yine pozitifti ama adet olmuştum merak ettim de
Eki Görüntüle 505631 Eki Görüntüle 505631

canım ben ovulasyon testini kullanıyordum, o dönem gebelik testi kullandığımda hamile değildim ve doğru bir şekilde negatif gösteriyordu. ama pozitifte yanlış sonuç veriyor mu bilmiyorum. inşallah doğrudur, inşallah hamilesindir :16::16::16:

gidip kan versene, heyecanlandım ben de :52::52::52:

neeeeeeeeeeeeeeeeee pozitif mi çıktıııı:52::52::52::52::52::52::52::52: allahım nası bu kadar soğukkanlısın yaaa,ben burda ne biçim heyecanlandım:52::52::52: pazartesi ya kadar nasıl bekşicez yaa,ne biçim sağlık ocağı:47: ayy inşallah hayırlısyla ve sağlıkla pozitif çıkar:16::52:

mrb kızlarr,

belim koptum kopacam diyor,çok fenayım bugün. anlayacağınız benim beklenmeyen kırmızılar da geldi.yeni umutlar yeni bekleyişler gelecek aya kaldın.yeni beklenmeyen adet tarihim ; 3 ekim.
durmak yok, çalşımalara devam -tabi kısa bir aradan sonra- :6::6:
bu arada keçe bebek şekerlerimi de yapmaya devam ediyorum,dün yine rengarenk malzemeler aldım.yeni şeyler yapıyom bitince size de gösteririm :34:

teşekkürler...

hayırlı cumalar tatlım...özledik senin sohbetini, yoksun ne zamandır. işlerin yoğun...
bana hamilesin gibi geliyor ya hayırlısı :34::34: sabah ilk idrarla test ya, merakta bırakma bizi...

kızlar, benim moraller çok bozuk :14::14::14:
beni göreve gönderiyorlar büyük ihtimalle. hem de yumurtlamamın oluğu hafta...dün gitmeyeceksin demişlerdi. bugün evrakları hazırla dediler. neden bana hep böyle oluyor :14::14::14: kurban olduğum Allahım 10 ay oldu neredeyse, her ay yeni bir imtahan...yalvarıyorum güç ver :14::14::14:

canım her zaman hayırlısını dilemiyor muyuz,neden hemen karaları bağlıyosun:20: allah hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin inşallah:16:

çok geçmiş olsun canım,aman iyi bak kendine,kırmızılar geldi diye bozulma,herşeyin hayırlısı..pazartesiye kadar iyileş,ankaraya nası gitcen,çok iyi bak kendine:16:

canım bunlarda hamileliğin güzellikleri napcan:1: fazla yaklanmamaya çalış bari,herşeyi çıkarırsan bebiş vitaminsiz kalır:18:

mrb kızlarr,

belim koptum kopacam diyor,çok fenayım bugün. anlayacağınız benim beklenmeyen kırmızılar da geldi.yeni umutlar yeni bekleyişler gelecek aya kaldın.yeni beklenmeyen adet tarihim ; 3 ekim.
durmak yok, çalşımalara devam -tabi kısa bir aradan sonra- :6::6:
bu arada keçe bebek şekerlerimi de yapmaya devam ediyorum,dün yine rengarenk malzemeler aldım.yeni şeyler yapıyom bitince size de gösteririm :34:

hayırlısı olsun canım ekimde gelir inşallah bebiş:emir_bebek: şekerlerini bekliyorum merakla,ilerde lazım olcak hepimize inşallah:34:

cnm valla hemen başka bi test al bidaha yap ya da git kan ver ne bileyim burda bal gibi pozitif inşallahhh gerçektir :))))))))

bacım hoşgeldin nasılsın:16: bence de bal gibi pozitif inşallah hamiledir yaa,eloserce de dün sabah test yapmış ama akşam işten gelince bakmış pozitifmiş,kan vermiş p.tesi çıkcakmış sonuç inş.o da poztiftir bu ay 2 hamilemiz olcak:16::52::16::52:

Son düzenleme:
Back
X