- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
- #30.881
aman yareeebbbiiiiiiiiimmmmmmm sankim ben yaşıyom bunları uleyn içim nasıl kıpır kıpı roldu anlatamam haa
var mı uleyynn bizim topik gibim candan ciğerden başka topik vallaaa çok pis iştaha geldim haaaaa topiğimiznen gurur duyuyom aslında sizlernen gurur duyuyom maşallah rabbim daim etsin burda olmaz belkim obuuurr tarafda güzel komşuluklar virsinbize laavalla burda olanlar bana sanki hiç sanal değil bildiğim tanıdım insanlarla yazışmak gibi geliyo çok mutluyum ya la ben bugünn
biraz önce sulara sövüyodum koştur koştur bulaşık yıkadım daha sabahın bulaşığını bile yıkamadan sular gittim gidiyom dedi sini roldum makinada çamaşır bir ton bulaşık allahtan yıkadım bulaşığı yerlere bir bez gezdirdim makinamda azcık gelen suyla cebellşip duruyo
sonraaa sövmem geçti eloş beni çok pis gaza getirdi çok mutlu oldum
haaa bu arada sen kahve ısmarlamışsın yaa tesadüfe bak ki ben desabah kahvemi yaptım içiyodum o sıra![]()
allah kolaylık versin bebeeem su işi zor bizimde şebekeler değişirken olmuştu allahtan çalışıyorumda akşama su geliyordu ben eve gelmeden komşularım hep şikayetçiydi şimdi çok şükür ki geçti artık ..
afiyet olsun cnm işte o iştiğin kahve benden sana gelsin heheheh ben ısmarladım say

cidden bu topik başka başka topiklerede takıluıyorum arada slm veriyom eski arkadaşlalara ama burdan kopamıyom gizli kaçak olsam gene giriyom

maşallah topikimize nazar değmesin