• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

slm kızlar bugun kırmızılarım geldi neyse bunada şükür zamanında geliyor en azından tam 13 gunu doktoruma denk gelmiş oldu en azından buyumesını falan söyler nysm kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım kib hoşçakalın

senin adına sevindim,doktoranı amerika gibi bi yerde yapmak çok avantajlı,kuzenimde orda doktorasını yapıyo,bende evimde yapıyorum:)))Allah izin verirse bu sene benimki bitsin y.lisans ilerde ö.görevlisi olarak yapmayı düşünüyorum nasip kısmet.

cemre beni görsen hayatta yemekle alakası yok dersin ama çok pis boğazım.56 kiloyum,boyum 1.69 zayıf görünüyorum ama yediklerim iyiki göstermiyo kendini:)) aynen dediğin gibi tarhana,cevizli sucuk,ceviz,fıstık ,tatlı,dondurma vs... bol bol yiyorum,seviyorum da:))

yaz tatilinde beklerim inşallah antebe.

akşam son rutuşları yapıcam,bayram için.izmirde okuyan görümcem geldi alış-veriş yaparız ona sonrada sabah olsun bayram olsun.

seninde,tüm kardeşlerimin bayramı kutlu olsun...nice güzel bayramlara inşallah.
canım ya acaba o günden bu yana değişen bişey var mı hamile olabilirmiyim?şimdiye tutmuşmudur?:)))

slm kızlar bugun kırmızılarım geldi neyse bunada şükür zamanında geliyor en azından tam 13 gunu doktoruma denk gelmiş oldu en azından buyumesını falan söyler nysm kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım kib hoşçakalın

hayırlısı olsun canım,13.günün doktora gelmesi süper dediğin gibi,inşallah güzel geçer canım:16: senin de kurban bayramın mübarak olsun:16:

senin adına sevindim,doktoranı amerika gibi bi yerde yapmak çok avantajlı,kuzenimde orda doktorasını yapıyo,bende evimde yapıyorum:)))Allah izin verirse bu sene benimki bitsin y.lisans ilerde ö.görevlisi olarak yapmayı düşünüyorum nasip kısmet.

cemre beni görsen hayatta yemekle alakası yok dersin ama çok pis boğazım.56 kiloyum,boyum 1.69 zayıf görünüyorum ama yediklerim iyiki göstermiyo kendini:)) aynen dediğin gibi tarhana,cevizli sucuk,ceviz,fıstık ,tatlı,dondurma vs... bol bol yiyorum,seviyorum da:))

yaz tatilinde beklerim inşallah antebe.

akşam son rutuşları yapıcam,bayram için.izmirde okuyan görümcem geldi alış-veriş yaparız ona sonrada sabah olsun bayram olsun.

seninde,tüm kardeşlerimin bayramı kutlu olsun...nice güzel bayramlara inşallah.
canım ya acaba o günden bu yana değişen bişey var mı hamile olabilirmiyim?şimdiye tutmuşmudur?:)))

dollenen embriyonun (daha dogrusu zigot) rahme yolculugu ortalama 6-12 gun arasinda degisiyor. bazen cok istisnai durumlarda 14-15 gune cikiyor. idrardan hcg gecmesi de 3-4 gunu buluyor...ancak ancak kanda hemen cikiyor....simdi diyelim 6 gun gecti senin islemden...tutunma olduysa ve yolculuk erken tamamlandiysa kanda az da olsa hcg cikar, misal 7-8 gibi. ama 6. gun sonunda cikmamais hamile degilsin demek degil elbette, yolculuk 12. gunde anca tamamlanmmis olabilir...iste o yuzden doktorlar 12. gun yapmak isterler kan testini, emin olmak icin...ben ilk gebeligimi 10. gun ogrenmistim, hergun test yapma hastaligim nedeniyle...ama dusuk oldu...velhasil yolculugun erken ya da gec tamamlanmasi saglikli gebelik acisindan birsey ifade etmiyor lakin gec dollenmelerde dusuk riski biraz daha fazla denilir...bu arada 6. gunden itibaren yerlesme kanamasi da gorebilirsin...islemden sonraki ilk iki gun olabilecek kanamalri saymiyoruz tabi...

mrb kızlarrrr:3: herkesin bayramı mübarek olsunnnn,tüm islam alemine sağlık,mutluluk,huzur ve barış getirsin.
biz biraz buruk başladık bayrama,daha doğrusu hiç bayram gibi değildi bizim için,kayınvalidemler talihsiz bir olay yaşadılar ama çok şükür cana bişey gelmedi.
benim de canım sıkıldı,ne güzel planlar yapıyoruz hayatta ama bir adım öteyi bilemiyoruz,rabbim hakkımızda herşeyin en hayırlısını versin inşşş.
benim de kırmızlar geldi bugün :43:
görüşürüzzzzzzzz

duydum ki bu topiğe yazan hamiş :16: kalıyormuş :119:
hadi bakalım inşallah :16:

kurban bayramınızın mübarek olsunn hanımlarr :16:

Son düzenleme:
sağolun kızlar bize artık yavaştan doktor yolu göründü eşime spermiyogrami yapılacak sonra bana rahim filmi :( genel anestezi yaptırmak istiyorum rahim filmini muayene bile olamıyorum anestezi olmadan yaptıramam. neyse inşaallah bir sorun çıkmaz ise birkaç ay denemeden sonra şubat-mart ayı gibi yine bebişimiz olmazsa aşılamaya geçicez sanırım. eşime kalsa daha kaç aydır deniyoruz biraz daha bekleyelim diyor bende bütün tahlilleri yaptırıp aklımda bişey kalmadan denemek istiyorum

merhaba
ne kadar zamandır denediğinizi anlamadım ama çok olmamış sanırım. normalde doktorların verdiği süre 1 yıldır. bizim de 6 aydır olmuyo çocuğumuz. ilk korunmayı bıraktığımda gitmiştim doktora. sorun yok hamile kalabilsin demişti. bi daha da bir yıl dolduğunda gideceğim. benim eşim de çok sabırsızlanıyor. bir an önce neyse sorun çözülsün diyor ama hiç bir sorun yokken de yıllarca hamile kalamayanlar biliyorum o yğzden ben acale etmiyorum. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.. iyi bayramlar...

çok şükür canım eccik daha iyiyim bugün :16: dün yumurtlama günümdü de değerlendirdik neyse ki :17:

sen de ne var ne yok canım,patik örüyormuşsun,hamarat bayan :6:

merhaba
yumurtlama gününüzden nasıl emin olabilirsunuz. ben adet olacağım günden 14 gün geriye sayıyorum ama bir haftalık bir dilime yayıyorum. emin olamıyorum yine de

tatlı arkadaşlarım nasıllar :16: :16:

bizimde koşturmamız biraz olsun azaldı, sabah çıkıp yatmaya geliyoruz eve :1: şu 2 gün biraz daha dinlenmeyle geçer...

bayramınız tekrar mübarek olsun...

kocaman öpüyorum, artık öpebilirim :34:

hiç kimse yok ama bi selam vereyim dedim:21: kurbanı kestik dağıttık hayırlısıyla,allah kabul etsin inşallah hepimiznkini:16: kaç gündür açmıyodum bilgisayarı misafir ağırlamaktan neyseki atlattık bayramı da çok şükür,bgn evde dinleniyorum:21: hepinizi özledim yahu:49:

Günlerdir hiç gelemedim kızlar, ancak bayramın 4. günü fırsat bulabildim...
öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun.
benim için çok koşşturmalı geçti yine bu bayram, ordan oraya koşturup durduk. bugün de çaya misafirlerim var, birazdan hazırlık yapmaya başlayacağım...
bu arada regl oldum :14::14: önceki aylara göre erken geldi. ama hani size bu ay yumurtlamayı hissettim demiştim ya, tam onlan 14 gün sonra geldi. işin üzücü yanı, bu sefer tam o gün ve ertesi gün birlikte olmuştuk ama yine de tutturamadık :( belki de bir rahim filmi çektirsem hakikaten iyi olacak. bu ay çok yoğunum buna fırsatım olmayacak ama aralık ayında bu film olayını halletmem lazım.

neredeyse 1 yılı geride bırakıyorum artık. takdir Rabbimin, benim elimden hiçbirşey gelmiyor...neyse bakalım, herkesi öpüyorum çok çok. kendinize iyi bakın

benim için çok koşşturmalı geçti yine bu bayram, ordan oraya koşturup durduk. bugün de çaya misafirlerim var, birazdan hazırlık yapmaya başlayacağım...
bu arada regl oldum :14::14: önceki aylara göre erken geldi. ama hani size bu ay yumurtlamayı hissettim demiştim ya, tam onlan 14 gün sonra geldi. işin üzücü yanı, bu sefer tam o gün ve ertesi gün birlikte olmuştuk ama yine de tutturamadık :( belki de bir rahim filmi çektirsem hakikaten iyi olacak. bu ay çok yoğunum buna fırsatım olmayacak ama aralık ayında bu film olayını halletmem lazım.

neredeyse 1 yılı geride bırakıyorum artık. takdir Rabbimin, benim elimden hiçbirşey gelmiyor...neyse bakalım, herkesi öpüyorum çok çok. kendinize iyi bakın

senin de bayramın mübarek olsun:21: hayırlısı olsun canım canını sıkma,yumurtlama dönemini değerlendirdin de olmadı diye hemen bi sorun olarak algılama,çünkü biz 10 ay denedik biliyosun ve bu 10 ayda yumurtlamayı ya 1 kere ya2 kere kaçırmışızdır o kadar söyliyim,ama bak 10.ayda oldu,hayırlı zaman umarım yakındır,içinin rahat etmesi için çektir bi rahim filmi bişey yoktur tüplerin açıktır eminim:31: misafirlerini ağırla güzel güzel,sonra da bi güzel dinlen,yarın da tatildir senin kendine zaman ayır,kafanı dağıt:34:

Bayramıniz mübarek olsun kızlar kayınvalidemler de olduğum için giremiyorum nete ancak fırsat bulup telden girebildim.en kısa zamanda görüşmek üzere

senin de bayramın mübarek olsun:21: hayırlısı olsun canım canını sıkma,yumurtlama dönemini değerlendirdin de olmadı diye hemen bi sorun olarak algılama,çünkü biz 10 ay denedik biliyosun ve bu 10 ayda yumurtlamayı ya 1 kere ya2 kere kaçırmışızdır o kadar söyliyim,ama bak 10.ayda oldu,hayırlı zaman umarım yakındır,içinin rahat etmesi için çektir bi rahim filmi bişey yoktur tüplerin açıktır eminim:31: misafirlerini ağırla güzel güzel,sonra da bi güzel dinlen,yarın da tatildir senin kendine zaman ayır,kafanı dağıt:34:

eloserceyi merak ediyoruuuuummmm:52:

canım evet aslında kafam rahatlasın diye çektirmek istiyorum... sonraki ay doktora gidersem konuşucam doktorumla bakalım...

yaa bu arada ben de çok merak eediyorum eloserçeyi yaaa, inşallah bebiş tutmuştur :16:

rahim filminden sonra asilamaya gec direk sdtive, hic bosuna stres yapma...benim imkanim olsa birak asilamayi direk tup bebek yaptiririm. ama maalesef bulundugum yerde cok pahali...

günaydınlarrr efendimm :42: 29 ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsun :72: 10 da kısa bir törenimiz olacak, birazdan çıkacağım...

bendeniz iyi çok şükür, kurban bayramını geride bıraktık, tatil bitti, tabi pek dinlenemedik ama olsun... Rabbim hepimizinkini kabul etsin...

bu ay tuttu mu tuttmadı mı diye de ara ara kendime sormuyor değilim... hayırlısı artık elbet vakit saat tamam olacak...

hepinizi çoook öpüyorum...

toplaşırız ,inş bugün :34:

rahim filminden sonra asilamaya gec direk sdtive, hic bosuna stres yapma...benim imkanim olsa birak asilamayi direk tup bebek yaptiririm. ama maalesef bulundugum yerde cok pahali...

canım işte film işini bir doktorumla konuşmam lazım... istanbulda hiç acısız çeken yeni teknoloji kullanan yerler varmış. bu forumda çok anlatıyorlar ama ankarada böyle bir yer duymadım hiç. biraz araştırıp sonra çektireceğim

Back
X