- Konu Sahibi minikgelin
- #31.561
herkese iyi oglenler biraz once kk bakım çalışması yapıyormuş siteyi açmadı bile bende şimdi yeni açıyor.
herkesin keyfi yerindedir umarım.
benim ne zamandır aklımda ay_she var hiç haber alıyor musunuz? hamişlerin çoğu burayı bırakıyor ama onu çok merak ediyorum bebişi nasıl diye?
benim de durumlar bildiğiniz gibi. bugün belim biraz ağrıyor. şimdi sıcak su torbası koydum sırtıma iyi geliyor. cumartesi doktor randevum var. acaba alttan muayene eder mi diye düşünüyorum. hazırlıklı gitmek istiyorum ama bir şey de demedi telefonda falan. nst çekilecek belki onun durumuna göre bakar. son haftalarda açılma falan için bakıyorlar çünkü.
friedman biliyor, epilasyon işlerini belli tarihlerde yapıyoruz biz. kk dan bir topikten öğrendiğimiz biri her ay uygun tarih yayınlıyor, güzelce o tarihleri takip edersen azalma oluyor ki ben faydasını gördüm. şimdiye kadar iyi gittim, ama artık son zamanlarım tarihleri beklesem doktorlara ayıp mı olur diye endişe içindeyim. ama tarih dışına çıkmak da istemiyorum. zaten daha yeni yaptım sayılır, doktora gidene kadar ne olurum bilmiyorum. bir de doğum tarihim kesin olmadığından her an tetikte oluyorum haliyle.
benim gibi doğumu yakın olup gelen bir ruhsar var sanırım. ona sorayım bari. sen evde yalnız kalıyor musun bu tarihlerde? bana bazıları artık kalma flaan diyor. ben de tedirgin oluyorum. malum eşim işe gidiyor. annemler de çok yakın oturmuyor. kadına da gel başımı bekle demek istemiyorum. belki ileriki günlerde gidip orada kalırım doğuma kadar. aslında onu da istemiyorum. hem ben çok rahat edemiyorum, hem onlar. ne tuhaf! bekarken sığındığın yuvan evlenince değişik yer oluyor. kendi evini daha çok benimsiyorsun, orası en rahat ettiğin yer oluyor.
bir de doğuma yakın kayınvalidemlerin gelme stresi var. bir laf çıktı belki de erkenden gelecek gibiler. hiç istemiyorum doğumdan önce gelsinler doğrusu. çünkü rahat edemem. şimdi bir pijama ile günü geçiriyorum. yemek falan idare ediyorum. ama onlar evde olursa kesin rahat edemem. hem üstüme başıma dikkat etmem gerekir, hem de yatılı misafir olacak ne olsa ne bileyim. ben şimdi geceleri yatamıyorum bazen öglene kadar yatıyorum. o zaman rahat edemem kimse birşey demese bile. inşallah Allah ayarlasın da erkenden gelmesinler, doğumdan sonra gelsinler diyorum.
gördüğünüz gibi kızlar insan kafaya dert takmaya görsün her zaman bir stres mevzusu oluyor :) şimdi bana kızarsınız belki ne gereksiz dert ediyor diye. ama huy işte :)
ya zaten sancı gelir gelmez hastaneye gitmeyin diye doktorlarda konuşuyor. işte alttan bakıp durumuna göre söylüyorlarmış senin acelen yok diye. ama bu alttan bakma işinden nefret ediyorum. şimdiye kadar bir smear aldılar bir de alttan ultrasonla keseyi ilk görmek için baktılar. benim ki de laf gerçi doğurucam neredeyse alttan baktırmak istemiyorum. çocuk nasıl doğacaksapijamamla oturmaya otururum ama kayınbirader de gelecek o yurtdışında yaşıyordu yıllar sonra buraya geldi, tam da yeğene denk geldi işte. ben de örtülüyüm başımı gözümü kapamam gerekir. yani bana sıkıntı. Allah ayarlasın olmadı ben zaten son günler annemlerde kalayım diyorum.
size haber vermeyi çok istiyorum zaten. bir şekilde panik yapmazsam fırsatım olursa cepten falan girip doğuma gidiyorum diye bile yazmayı düşünüyorum :) ama tabi şimdilik bunlar hayal doğum zamanı şekli hepsi olayların akışını etkiler. Rabbim herşeyi güzel ve kolay denk getirsin inşallah :)
neyse bana acayip uyku çöktü aslında daha yeni uyandım sayılabilir ama sabah namaztan sonra doğru düzgün uyuyamadım işe yaramadı belli ki. biraz gidip uyumaya çalışayım sonra yine görüşürüz. bugün eşim çok geç gelecek eve. ara ara girer bakarım buraya :)
canım bana da annene gitmen, ya da annenin gelip seninle kalması mantıklı geldi. böylece kvalidenler erkenden gelmek istemez. hem hamile kadının yanında kayınpeder ve k.birader çok gereksiz ya, sonuçta son ayın yatıp uzanacaksın tabi ki...doğumdan sonra bile devamlı kalmalarını doğru bulmuyorum. ama tabi gelme de denmiyordur. Rabbim işlerini rast getirsin, gönlüne göre olsun inşallah

doktor altan da bakabilir hakikaten, hazırlıklı olman da fayda var. ama ben şu epilasyon işini merak ettim. hangi topik bu bahsettiğin acaba? girebilirsen bir yollar mısın linkini?
şimdi uyuyacakmışsın, iyice dinlen bakalım, görüşürüz sonra