• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

herkese iyi oglenler biraz once kk bakım çalışması yapıyormuş siteyi açmadı bile bende şimdi yeni açıyor.
herkesin keyfi yerindedir umarım.
benim ne zamandır aklımda ay_she var hiç haber alıyor musunuz? hamişlerin çoğu burayı bırakıyor ama onu çok merak ediyorum bebişi nasıl diye?
benim de durumlar bildiğiniz gibi. bugün belim biraz ağrıyor. şimdi sıcak su torbası koydum sırtıma iyi geliyor. cumartesi doktor randevum var. acaba alttan muayene eder mi diye düşünüyorum. hazırlıklı gitmek istiyorum ama bir şey de demedi telefonda falan. nst çekilecek belki onun durumuna göre bakar. son haftalarda açılma falan için bakıyorlar çünkü.
friedman biliyor, epilasyon işlerini belli tarihlerde yapıyoruz biz. kk dan bir topikten öğrendiğimiz biri her ay uygun tarih yayınlıyor, güzelce o tarihleri takip edersen azalma oluyor ki ben faydasını gördüm. şimdiye kadar iyi gittim, ama artık son zamanlarım tarihleri beklesem doktorlara ayıp mı olur diye endişe içindeyim. ama tarih dışına çıkmak da istemiyorum. zaten daha yeni yaptım sayılır, doktora gidene kadar ne olurum bilmiyorum. bir de doğum tarihim kesin olmadığından her an tetikte oluyorum haliyle.

benim gibi doğumu yakın olup gelen bir ruhsar var sanırım. ona sorayım bari. sen evde yalnız kalıyor musun bu tarihlerde? bana bazıları artık kalma flaan diyor. ben de tedirgin oluyorum. malum eşim işe gidiyor. annemler de çok yakın oturmuyor. kadına da gel başımı bekle demek istemiyorum. belki ileriki günlerde gidip orada kalırım doğuma kadar. aslında onu da istemiyorum. hem ben çok rahat edemiyorum, hem onlar. ne tuhaf! bekarken sığındığın yuvan evlenince değişik yer oluyor. kendi evini daha çok benimsiyorsun, orası en rahat ettiğin yer oluyor.

bir de doğuma yakın kayınvalidemlerin gelme stresi var. bir laf çıktı belki de erkenden gelecek gibiler. hiç istemiyorum doğumdan önce gelsinler doğrusu. çünkü rahat edemem. şimdi bir pijama ile günü geçiriyorum. yemek falan idare ediyorum. ama onlar evde olursa kesin rahat edemem. hem üstüme başıma dikkat etmem gerekir, hem de yatılı misafir olacak ne olsa ne bileyim. ben şimdi geceleri yatamıyorum bazen öglene kadar yatıyorum. o zaman rahat edemem kimse birşey demese bile. inşallah Allah ayarlasın da erkenden gelmesinler, doğumdan sonra gelsinler diyorum.
gördüğünüz gibi kızlar insan kafaya dert takmaya görsün her zaman bir stres mevzusu oluyor :) şimdi bana kızarsınız belki ne gereksiz dert ediyor diye. ama huy işte :)

ya zaten sancı gelir gelmez hastaneye gitmeyin diye doktorlarda konuşuyor. işte alttan bakıp durumuna göre söylüyorlarmış senin acelen yok diye. ama bu alttan bakma işinden nefret ediyorum. şimdiye kadar bir smear aldılar bir de alttan ultrasonla keseyi ilk görmek için baktılar. benim ki de laf gerçi doğurucam neredeyse alttan baktırmak istemiyorum. çocuk nasıl doğacaksa:37::37: pijamamla oturmaya otururum ama kayınbirader de gelecek o yurtdışında yaşıyordu yıllar sonra buraya geldi, tam da yeğene denk geldi işte. ben de örtülüyüm başımı gözümü kapamam gerekir. yani bana sıkıntı. Allah ayarlasın olmadı ben zaten son günler annemlerde kalayım diyorum.
size haber vermeyi çok istiyorum zaten. bir şekilde panik yapmazsam fırsatım olursa cepten falan girip doğuma gidiyorum diye bile yazmayı düşünüyorum :) ama tabi şimdilik bunlar hayal doğum zamanı şekli hepsi olayların akışını etkiler. Rabbim herşeyi güzel ve kolay denk getirsin inşallah :)
neyse bana acayip uyku çöktü aslında daha yeni uyandım sayılabilir ama sabah namaztan sonra doğru düzgün uyuyamadım işe yaramadı belli ki. biraz gidip uyumaya çalışayım sonra yine görüşürüz. bugün eşim çok geç gelecek eve. ara ara girer bakarım buraya :)

canım bana da annene gitmen, ya da annenin gelip seninle kalması mantıklı geldi. böylece kvalidenler erkenden gelmek istemez. hem hamile kadının yanında kayınpeder ve k.birader çok gereksiz ya, sonuçta son ayın yatıp uzanacaksın tabi ki...doğumdan sonra bile devamlı kalmalarını doğru bulmuyorum. ama tabi gelme de denmiyordur. Rabbim işlerini rast getirsin, gönlüne göre olsun inşallah :16::16:

doktor altan da bakabilir hakikaten, hazırlıklı olman da fayda var. ama ben şu epilasyon işini merak ettim. hangi topik bu bahsettiğin acaba? girebilirsen bir yollar mısın linkini?

şimdi uyuyacakmışsın, iyice dinlen bakalım, görüşürüz sonra :3:

kızlar hsg yaptırcak yer arıyordum kadıköy şifayı aradım 1200 dio acaba rahimin içine çeyrek altın falan mı bırakıyorlar :52::52: bazı hastaneler resmen uçmuş yani
umut hastanesi var orayı aradım aneztezili herşey içinde 430 dedi arada bayağı fark var adamda şimdi umuta götürmez nıye oraı ucuz die napcam ben ya

ne 1200 mü :53::53: hiç bu kadar yükseğini duymmaıştım.

madem istanbuldasın, fındıkzade radyomar (sanırım böyle bir yerdi) oraya gitsene. yepyeni bir sistem kullanıyorlarmış, anestezi olmadan 0 acıyla çekiliyormuş. 300-400 birşeylerdi. kk'da kızlar çok yazıyor, sen bir araştır istersen

ne 1200 mü :53::53: hiç bu kadar yükseğini duymmaıştım.

madem istanbuldasın, fındıkzade radyomar (sanırım böyle bir yerdi) oraya gitsene. yepyeni bir sistem kullanıyorlarmış, anestezi olmadan 0 acıyla çekiliyormuş. 300-400 birşeylerdi. kk'da kızlar çok yazıyor, sen bir araştır istersen

dimi uçuş resmen ve daha içindedoktor ücreti yokmuş sanki aşılama yapıyor kuzum dun bile cok zorlandım doktor aneztezisiz sonuç alamayız dayanamazsın dedi aksarayda var biyer bildiğim kuzen için gitmiştik pek hıjyenik bulmadım ordada 400 dü kıs sonra mıkrop kapmam inşallah dedi şimdi dunku doktor aneztesi kolay bişey değil ters bişey olduğunda müdahale edebilecek biyer bul dedi korktum bende görüntüleme merkezi yerine hastanede olsun istiyorum şimdi bulmaz bulmaz beni bulur terslik :1: medipolu aradım orası 700 müş o fena değil tam ordada en azından medipolu biliyoruz bakalım aklında olsun senınde ama hazır burdayken sölim önce yumurtlama değilde hsg yaptır temzi çıkarsa yumurtlamaya git derim ben izlenen yok bu şekilde

dimi uçuş resmen ve daha içindedoktor ücreti yokmuş sanki aşılama yapıyor kuzum dun bile cok zorlandım doktor aneztezisiz sonuç alamayız dayanamazsın dedi aksarayda var biyer bildiğim kuzen için gitmiştik pek hıjyenik bulmadım ordada 400 dü kıs sonra mıkrop kapmam inşallah dedi şimdi dunku doktor aneztesi kolay bişey değil ters bişey olduğunda müdahale edebilecek biyer bul dedi korktum bende görüntüleme merkezi yerine hastanede olsun istiyorum şimdi bulmaz bulmaz beni bulur terslik :1: medipolu aradım orası 700 müş o fena değil tam ordada en azından medipolu biliyoruz bakalım aklında olsun senınde ama hazır burdayken sölim önce yumurtlama değilde hsg yaptır temzi çıkarsa yumurtlamaya git derim ben izlenen yok bu şekilde

canım sen bu dediğim yeri bir araştır, orada da doktorlar var. ve her giden çok memnun. ne olduğunu anlamayıp, çekildiğini bile farketmiyormuş insanlar o derece. fiyatı da yarı yarıya. iyice bir araştır, içine sinmezse gitmezsin...

ya bu yapışıklık tıkanıklık için, gittiğin bir doktor (tüp bebek merkeziydi), karından ameliyat geçirmemiş (apandist-miyom gibi), ya da çok ağır enfeksiyon tedavisi görmemiş insanlarda pek görülmüyor. sizden de o nedenle şüphelenmiyoruz demişlerdi. o nedenle yumurta takibini bir yaptırayım, olmazsa film çektiricem. çünkü ben son aylarda yumurtlamıyor, ya da yumurtam da çatlamıyor olabilirim. ya da yakalayamıorumdur...ondan da olmuyor olabilir. içimi bir rahatlatıyım, sonra çektiririm

kızlar hsg yaptırcak yer arıyordum kadıköy şifayı aradım 1200 dio acaba rahimin içine çeyrek altın falan mı bırakıyorlar :52::52: bazı hastaneler resmen uçmuş yani
umut hastanesi var orayı aradım aneztezili herşey içinde 430 dedi arada bayağı fark var adamda şimdi umuta götürmez nıye oraı ucuz die napcam ben ya

hayatımm kadım doğum hastensine gitmiştim ben devlet çekmiyor ama dışarda anlaşmalı yerleri var onlara çektiriyor sadece anestezi parası veriyon ben ilkiini ücretsin çektirdim çekemediler..

sonra direk özel bi yer vardı hem bulunduğum şehrin en lüks en temiz merkezi oaradan randevu aldı tüp bebek merkezim 650 tl anestezili hatta orda bana oda verilder yattım anestezi etkiisi geçene dek çok ii ilgililerdi... bence 1200 çok aşılama ücreti o kadar değil bence çeyrek değil bunlar adana burması takacak senin şeyine herhalde baxcım... ii araştır nihayetinde 3 dk lık işlem anestezisiz burda özeller 200 tl çekiyor ... ben 2 kez tecrübe ettim ya ondan neyse allah yardımcın olsun hemencecikolur biter inş.. öncesinde ve sonrasında antibiyotik veriyolar onu muhakkak içmen lazım enfeksşyon kapmamak için...

birde başeknt hastanelerinin kendi bünyesinde bu filmi çekiyolar onlarda 150-200 tl alıyolar bu arada çektircek olanlara çok öenmli uyarım merkeze şiddetle filmi doktormu çekiyor teknisyen mi diye sorun teknisyenler beni ne hale getirmişti ve özel bi yer olmasına karşın doktorlar pek çekmiyolar bu filmi radyasyona maruz kalmamak
için rahim yaramı kanatmışlardı hatta o yaranın kocaman olmasındaki sebep belkide o teknisyen aptal kızlardı bilemiyorum neyse öyle yani dikkat li olun en önemli faktör bu doktorun çekiyor olması ...

hayatımm kadım doğum hastensine gitmiştim ben devlet çekmiyor ama dışarda anlaşmalı yerleri var onlara çektiriyor sadece anestezi parası veriyon ben ilkiini ücretsin çektirdim çekemediler..

sonra direk özel bi yer vardı hem bulunduğum şehrin en lüks en temiz merkezi oaradan randevu aldı tüp bebek merkezim 650 tl anestezili hatta orda bana oda verilder yattım anestezi etkiisi geçene dek çok ii ilgililerdi... bence 1200 çok aşılama ücreti o kadar değil bence çeyrek değil bunlar adana burması takacak senin şeyine herhalde baxcım... ii araştır nihayetinde 3 dk lık işlem anestezisiz burda özeller 200 tl çekiyor ... ben 2 kez tecrübe ettim ya ondan neyse allah yardımcın olsun hemencecikolur biter inş.. öncesinde ve sonrasında antibiyotik veriyolar onu muhakkak içmen lazım enfeksşyon kapmamak için...

erdem hastanesini aradım şimdi 450 dedi orasıda iyi görüntüleme merkezleride 450 zaten en azından hastane dersin kızzz adana burması iyiyişmiş benımkı altından derim :52::52: içinden seçerim artık ya evet hsg den onra kimi doktor korunun kimisi bebek şansınız yuksek bu ay demiş korunma enfeksiyon kapmaktanmış antibiyotiği veren kim cnm dunku doktor demedi bana öyle bişey hsg cektirdiğim yermi vercek bide kuzen gitti dedim ya onada vermediler antibiyotik bak bunu bildiğim iyi olduda öncesinde kim dicek bana antibiyotik iç die haydaaaa

birde başeknt hastanelerinin kendi bünyesinde bu filmi çekiyolar onlarda 150-200 tl alıyolar bu arada çektircek olanlara çok öenmli uyarım merkeze şiddetle filmi doktormu çekiyor teknisyen mi diye sorun teknisyenler beni ne hale getirmişti ve özel bi yer olmasına karşın doktorlar pek çekmiyolar bu filmi radyasyona maruz kalmamak
için rahim yaramı kanatmışlardı hatta o yaranın kocaman olmasındaki sebep belkide o teknisyen aptal kızlardı bilemiyorum neyse öyle yani dikkat li olun en önemli faktör bu doktorun çekiyor olması ...

yok cnm burda doktorlar cekıyor mesela medipolde 500tl hsg 200 anestesi 55 de doktor muayene ücreti die acıklama yaptı cnm senın hsg filmindemi yara olduğun ortaya cıktı vajınal ultrasonda belli oluyormu o

evet elifcim hatırlıyorum ben neler yaşadığını, zaten direk aklımda, doktor film çekelim derse, siz mi çekiyorsunuz diye soracağım. benim de canım tatlıdır, bir de ufak yaram/kızarıklığım var üstelik. anestezi de istemiyorum ya bakalım, cuma günü ne diyecek doktorum

bacılarımm merhaba demeden lafa daldım geçmişten okuyarak gelince öyle oldu.. :1:

bugün hava süpr hala yazdıklarla işe geliyoru ve şuanda terledsim güneş yakıyor burayı :D

eşimle konuştuk başkent hastanesine gitmeye karar verdik ...

hem rapor hem tahlil hemde diğer bütün işlemler için en ileali hemde aşılama fiyatı tekrar denemek istersem daha uygun burda diğer merkezde ağrı kesiciywbile para verip aldım özel diye sgk ile anlaşması yok diye neyse bu yüzden ve başarı oranı daha yüksek diye oraya karar verdik ama bu ay geçti bu gün 3, günüm ve ben randevu alamadım vucudum dinlensin dedim kafam dağılsın son bahar yeni geliyo burayalara bu ay tadını çıkarayım ev kış temizliği hepsi biter sonrada bu işe girerim hemde aldığım ilaçların şişkinliği gitmiş olur diye allah kısmet eder ise gelecek aya gideceğim ama bu hafta gidip muayene olup görüşeceğim.. öyle işte...

rabbim hayırlısını nasip etsin ...

canım sen bu dediğim yeri bir araştır, orada da doktorlar var. ve her giden çok memnun. ne olduğunu anlamayıp, çekildiğini bile farketmiyormuş insanlar o derece. fiyatı da yarı yarıya. iyice bir araştır, içine sinmezse gitmezsin...

ya bu yapışıklık tıkanıklık için, gittiğin bir doktor (tüp bebek merkeziydi), karından ameliyat geçirmemiş (apandist-miyom gibi), ya da çok ağır enfeksiyon tedavisi görmemiş insanlarda pek görülmüyor. sizden de o nedenle şüphelenmiyoruz demişlerdi. o nedenle yumurta takibini bir yaptırayım, olmazsa film çektiricem. çünkü ben son aylarda yumurtlamıyor, ya da yumurtam da çatlamıyor olabilirim. ya da yakalayamıorumdur...ondan da olmuyor olabilir. içimi bir rahatlatıyım, sonra çektiririm

evet cnm bende hsg de o yuzden bişey cıkcağını sanmıyorum nettende okudum aynen öyle bunlar teferruatmı nedir anlamadım ama doktor rahım yapını görim bi dedi belkı doğuştan terslık falan olur ya onun için sanırım git bakalım cuma günü ne dicek böyle oturunca sana güzel güzel anlatcak senı yönlendircek kafandaki soruları çözecek olan doktora git

evet elifcim hatırlıyorum ben neler yaşadığını, zaten direk aklımda, doktor film çekelim derse, siz mi çekiyorsunuz diye soracağım. benim de canım tatlıdır, bir de ufak yaram/kızarıklığım var üstelik. anestezi de istemiyorum ya bakalım, cuma günü ne diyecek doktorum

zaten anesteziye gerek yok kuzum ama benim ard arda yaşadığım depremler psikolojimi bozdu hatırlarsan rüyalarıma giriyordu benim....

gece kaç kez bağır çağır uyandıurdı eşim beni heğ riyamda bişiler dokmaya çalışıyolar spekulüm takmaya çalışıyolar falan fila..

film 3 dk da çekiliyor zaten ve ağrısını ben dayanmaıştım hemde değil 3 dk benim film 23 dk dan fazla sürmüştü ona bile dayandım hatta bağırıp çağırtacak bir ağrıda değildi

cumayı sabırsızlıkla bekliyorum inş filminde tertemiz çıkar ... iyi haberler alırsın inş canım benim...

bacılarımm merhaba demeden lafa daldım geçmişten okuyarak gelince öyle oldu.. :1:

bugün hava süpr hala yazdıklarla işe geliyoru ve şuanda terledsim güneş yakıyor burayı :D

eşimle konuştuk başkent hastanesine gitmeye karar verdik ...

hem rapor hem tahlil hemde diğer bütün işlemler için en ileali hemde aşılama fiyatı tekrar denemek istersem daha uygun burda diğer merkezde ağrı kesiciywbile para verip aldım özel diye sgk ile anlaşması yok diye neyse bu yüzden ve başarı oranı daha yüksek diye oraya karar verdik ama bu ay geçti bu gün 3, günüm ve ben randevu alamadım vucudum dinlensin dedim kafam dağılsın son bahar yeni geliyo burayalara bu ay tadını çıkarayım ev kış temizliği hepsi biter sonrada bu işe girerim hemde aldığım ilaçların şişkinliği gitmiş olur diye allah kısmet eder ise gelecek aya gideceğim ama bu hafta gidip muayene olup görüşeceğim.. öyle işte...

rabbim hayırlısını nasip etsin ...

burda hava karanlık yağmur yağsı yağacak tam uyumak bizden size geldi sanırım güneş aslında neresi olursa olsun insanın içine sinmesi önemli senın içine sindiyse sanki herşey oluveriyor pozitif yayıyorsun etrafa pozitif sonuçlanıyor hormon ilaçları şişiriyor demi Allahım insanlar ne cabuk hamile kalıyor kimisi kalıyor aldırıyor kimisi sokağa atıyor bizde uğraşıp duruyoruz napcan başa gelen cekilir işte sen şimdi tup bebek mi aşılamaylamı yola devam

erdem hastanesini aradım şimdi 450 dedi orasıda iyi görüntüleme merkezleride 450 zaten en azından hastane dersin kızzz adana burması iyiyişmiş benımkı altından derim :52::52: içinden seçerim artık ya evet hsg den onra kimi doktor korunun kimisi bebek şansınız yuksek bu ay demiş korunma enfeksiyon kapmaktanmış antibiyotiği veren kim cnm dunku doktor demedi bana öyle bişey hsg cektirdiğim yermi vercek bide kuzen gitti dedim ya onada vermediler antibiyotik bak bunu bildiğim iyi olduda öncesinde kim dicek bana antibiyotik iç die haydaaaa

ben her iki filmdede aynı antibiyotiği içtim ama ismi aklımda değil hap evde ama eve gittiğimde bakarım yakın olsan veriridim her iksindende kaldı bende 3-5 tane :1:

cnm metal spekulüm takıyorlr sonra ilacı sıkmak için taktıkları bütük alet metal sonra rahmini açıklar ilaç sıkıyolar randosyaon ne bilim işte bissürü erkenden dolayı baba her ikisindede doktolar aynı antibiyotiği verdi... araştır istersen bende sana eve gidsince ismini yazar veririm özel aldım reçeteye yazmadı telde söledi ismini pahalıda değildi...

ben her iki filmdede aynı antibiyotiği içtim ama ismi aklımda değil hap evde ama eve gittiğimde bakarım yakın olsan veriridim her iksindende kaldı bende 3-5 tane :1:

cnm metal spekulüm takıyorlr sonra ilacı sıkmak için taktıkları bütük alet metal sonra rahmini açıklar ilaç sıkıyolar randosyaon ne bilim işte bissürü erkenden dolayı bana her ikisindede doktolar aynı antibiyotiği verdi... araştır istersen bende sana eve gidsince ismini yazar veririm özel aldım reçeteye yazmadı telde söledi ismini pahalıda değildi...

Allah alla bide prof olcak bana nıe söylemedi bu karı sinir oldum şimdi parası değil kuzum da demesi gerekmezmiydi herkesin uygulaması farklı belkıde bana bu ay korunmu dıcek zaten pekte sevmedim du bakalım bu bana enfeksiyon yaparsa ben onu değiştiririm uyuz oldum şimdi

cnm rahim yarası ultrasonla görünmez çıplak gözle direk görüür ama benim yaram pek yukarda oluşmuş film öekerkende spekulümü takıp iyice açıyolar ya o zaman fark edildi..

öyle :D

biz başeknt ne derse onu yapacaz cnm tüp bebek için uygun rapor çıkarabiliriz derse tüp bebeğe başlarık direk yok aşılama bir kez daha derse ki başeknette aşılama özeldeki gibi pahalı değil yaparız bakalım kısmet ...

kendimş ordaki heyete bırakacam ne derlerse onu yapacam...

çok rahatsız ettim hatunu kolay muayene olamadım kafasımı bulandı kadının acaba :1: acaba hsg yi göstermeye gidincemi yazcak bak nası cnm sıkıldı şimdi

Back
X