- Konu Sahibi minikgelin
- #31.601
bu kadar erken karar verme sevip sevmemkle ilgili, onlar da insan sonuçta her günleri aynı olamaz. hem sana karşı tavrından öte işinde iyi mi değil mi o önemli. filmi çektrip git bakalım, sonra değerlendirirsin kadını
eşim ben cok sevdim sen canını acıttığı için sevmedin dedi ama hiç guler yüzlü değil şimdi ebnim herzaman gittiğim kadın doğumcu vardı o bana sinemcik şöyle sinemcik böyle ona alışkınım dedim belki ilk defa tanıştık ama bazı doktorlar vardır ilk gördğünde elektirk alırsın sevmedim ama dediği gibi canımı yaktı belkı ondan şu tahsilleri yaptirim hsgyi alıp göstercem sonra yumurtlama takibi edicek onuda onda yaptırcam aşılama falan derse bulamaz daha beni diğer doktorlada odaları yanyana ayıp olcak ama napim
hoşgeldin canım. elhamdüllillah halimize işte, iş güç, bebek hasreti derken geçiyor günler... önümdeki hedef şimdilik cuma günü... bu arada perşembe de diyetisyen kontrolüm var, bakalım neler olacak
aaa süper olmuş aslında cuma günü diyetini sor doktora cnm belki diyetisyenin bile bilgii vardır daha hafif diyetler uygular ona bi sor