- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
- #31.661
rüyaların gercek olacak yakında inş kuzum:)eşin küçük de değilmiş hakikaten ya niçin byle yapıyor acaba... ama sen de onun tavrına küsüp kendini geri çekersen bu iş hiç çözülmez ki? madem o geri duruyor senin onun üstüne gitmen lazım. mücadele etmekten vazgeçme renkdaşım, konuş eşinle...
vallahi bravo, bir bacak ağrısından rahim kanseri yaptın kendini?! kolay mı öyle. neden rahim kanseri olasın kuzum ya, elbet vardır o ağrının basit bir sebebi. ama ihmal etmeden git doktora. hareketsizlikten olabilir, kürtajdan olabilir... takip et, bir süre daha geçmezse git mutlaka...
günaydın, kırmızılar gelmiş demek yine, sağlık olsun denir ne denir ki... önünde yepyeni upuzun bir ay var, güzel değerlendir bakalım
daha iyiyim sanırım, ama rüyamda bembeyaz pamuk gibi bir kızım oluyordu, ailem herkes etrafımda, hiç uyanmak istemedim
cuma doktora gidicem, 13. günüm, yumurtan yok ya da sönmüş, erken çatlamış vs gibi birşey söyleyecek diye korkuyorum. istiyorum ki en azından yumurtam olsun da umudum olsun...
hoşgelsin, çoook uzun zamandır yazmıyordun. büyütmüşsün bebeişi, birşey kalmamışş kucağına almana...
adet oluyorsan korkma yumurtlarsın çatır çatır hemdeeeee içleri doplolu olcak korkma iyi düşün iyi olsun..cuma haber ver tamammı:)
sorma dün gibi zaman çabuk geçiyor
maşallah sana da kız demek 4.5 aylık oldun yarılamışsın sende
uğruyorum da maşallah o kadar kalabalık oluyo ki diyorum bana yazan olmaz burda en iyisi yazmadan çıkmak :)))
olurmu kızz 2 nisanda hamile olduğumu öğrendim ben
sat 7 marttı..
aslında 5-6 haftalığımda belli etmiyorum![]()
yok be cnmmm bnm zaman gecmıyor valla yolun yarısına gelmek bie sanki 1 sene gibiydi geriye yarısı kaldı belki karnım buyuyp bebegin hareketlerini hisedince daha keyifli olur şimdi hiç bşy yok ya sıkıcı