• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

meraba kızlar...

dün berbat bir gün geçirdim giremedim o yüzden şimdi de dün yaşadıklarımı aklımdan çıkarmaya çalışıyorum sizinle paylaşmazsam çatlayacağım..
binbir heyecaanla oğlumu görmeye gittim ama bebeğimde hala gelişememe problemi var..kilo alamıyor olması gerekenden daha zayıf gördü doktorum..bu durumda da damarların tıkalı olmasından şüphelendi ya da rahim besleyemiyormuş bilmiyorum neden olduğunu..
bu durumda hemen renkli dopplere yönlendirdi oradan çıkacak sonuca göre belki haftaya sezeryene alırız dedi..ömrümden ömür gitti kızlar ağlamaktan harap oldum resmen çünkü kg 1900 ölçülmüştü ultrasonda ve bebeğimin sağlıklı doğar mı onu bile bilmiyodum..

neyse o halimizle görüntüleme merkezine gittik allaha şükür kan basıncı normal çıktı herhangi bir tıkanıklık söz konusu değil..bebeğim 2179gr ölçüldü tabi olması gerekenden geri durumda ama diğer gelişimleri gayet normal beslenmesi problemli..bir de suyum alt sınırda :( allah korusun sürekli hareketlerini takip etmem gerek çünkü bu tip bebeklersa sıvı azalabiliyormuş ve bebek ölebiliyormuş..şimdi haftaya tekrar kontrole gidicem doğum için biraz daha zaman kazanmış gibi gözüküyoruz ama tam olarak haftaya belli olaca herşey..zaten bnm sıpa şuan doüum pozisyonunda kafası kasığımda ve felaket canımı yakıyo..doktor bu da çıkmaya çalışıyor dedi:)
sanırım topiğin ilk doğumu benden gelecek..

kuzum hiç üzülme hiç sıkma tatlı canını eğer miniğin karnında durmaya devam ederse biranda kiloda alabilir benimarkadaşımında son aya kadar hep kilosu için düşük diyodu son ayda biranda bir kilo aldı bebek kilosuda öyle çok aşşalarda değil 2 kilo bir buçukla doğanlar oluyo yavru ceylan :34: hiç canın sıkma bak herşey nomal demişler sakın ha sakın üzülme sağlığıda yerindedir belkide artık çıkma vaktim geldi ben burda beslenemem memintondan beslenicem diyodur :34: :1: yani ben korkulacak birşey görmüyorum kuzu ama tedirgin olursan bu son ayında her hafta gidersin doktora durumunu öğrenirsin ki genelde son hafta hep öyle oluyo sonrada gelir bizim supamıızzz:16: sezeryan mecburi derlerse de tek sağlıklı olsunda sezeryan olursun hemen alırsın kuzunu kucağına hiç canını sıkm ayani kuzum

meraba kızlar...

dün berbat bir gün geçirdim giremedim o yüzden şimdi de dün yaşadıklarımı aklımdan çıkarmaya çalışıyorum sizinle paylaşmazsam çatlayacağım..
binbir heyecaanla oğlumu görmeye gittim ama bebeğimde hala gelişememe problemi var..kilo alamıyor olması gerekenden daha zayıf gördü doktorum..bu durumda da damarların tıkalı olmasından şüphelendi ya da rahim besleyemiyormuş bilmiyorum neden olduğunu..
bu durumda hemen renkli dopplere yönlendirdi oradan çıkacak sonuca göre belki haftaya sezeryene alırız dedi..ömrümden ömür gitti kızlar ağlamaktan harap oldum resmen çünkü kg 1900 ölçülmüştü ultrasonda ve bebeğimin sağlıklı doğar mı onu bile bilmiyodum..

neyse o halimizle görüntüleme merkezine gittik allaha şükür kan basıncı normal çıktı herhangi bir tıkanıklık söz konusu değil..bebeğim 2179gr ölçüldü tabi olması gerekenden geri durumda ama diğer gelişimleri gayet normal beslenmesi problemli..bir de suyum alt sınırda :( allah korusun sürekli hareketlerini takip etmem gerek çünkü bu tip bebeklersa sıvı azalabiliyormuş ve bebek ölebiliyormuş..şimdi haftaya tekrar kontrole gidicem doğum için biraz daha zaman kazanmış gibi gözüküyoruz ama tam olarak haftaya belli olaca herşey..zaten bnm sıpa şuan doüum pozisyonunda kafası kasığımda ve felaket canımı yakıyo..doktor bu da çıkmaya çalışıyor dedi:)
şu doktorları bir yere toplamalı,kimse onlara gidip üzülmesin.:47:
canım RAbbi'm korusun yavrunu ve seni..inşallah herşey çok güzel olur.:16::16:
haftana göre erken doğum sayılmazsın bence,haftaya kadar da 36.37.haftanda olursun,Allah hayırlı ve kolay doğum naspetsin.

kuzularım sağlık problemimle ilgili cevap vermişsiniz sağolun tek tek aldım hepinizi ama işte kk kazık attı bna ben de o yüzden böle yazam didim. Valla kanseri net söyledi ben değil kocamda saçmala diyin kızdıydı :1: ben sanırım bir yerimde birşey olsa hemen kötü hastalık buluyorum kahverengi akıntım oluyodu o zamanda nasıl buldumsa tümör olabilr diye buldumdu :9: üşütmüşsüm meğersem :D sanırım ben kafayıda üşüttüm :9: bu iki üç hafta daha takip edip sonra giderim çünkü aklıma takılmıyo değil sonra bebek çalışmalarına başlayıncada kafamı ağrıtmasın çünkü :16: yinede içim rahatladı vall asafolun yavru ceylanlarııımmm.

kuzuuum gözünaydın kızın olucakmış sağlıkla al kucağına inşallah darısı bizlere olsun yarebbiiiiiiiimmmmmmmmm yarebbiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm:32::16::16:

kuzum hiç üzülme hiç sıkma tatlı canını eğer miniğin karnında durmaya devam ederse biranda kiloda alabilir benimarkadaşımında son aya kadar hep kilosu için düşük diyodu son ayda biranda bir kilo aldı bebek kilosuda öyle çok aşşalarda değil 2 kilo bir buçukla doğanlar oluyo yavru ceylan :34: hiç canın sıkma bak herşey nomal demişler sakın ha sakın üzülme sağlığıda yerindedir belkide artık çıkma vaktim geldi ben burda beslenemem memintondan beslenicem diyodur :34: :1: yani ben korkulacak birşey görmüyorum kuzu ama tedirgin olursan bu son ayında her hafta gidersin doktora durumunu öğrenirsin ki genelde son hafta hep öyle oluyo sonrada gelir bizim supamıızzz:16: sezeryan mecburi derlerse de tek sağlıklı olsunda sezeryan olursun hemen alırsın kuzunu kucağına hiç canını sıkm ayani kuzum

anasının oğlu bu sıpa belli bana çekmiş..erken gelsin artık hayırlısı öyleyse..dediğin gibi her hafta kontrole gidicem..sıpanın hareketlerni takip ediyorum şimdi...valla şaka maka heveslendim bi taraftan da ya kucağıma almama az kaldı diyorum..hızlıca eksik tamamlamaya giriştik :) gerçi onun herşeyi tamamartık bnm ufak tefek bişyler kaldı onları tamamlamam lazım :)

bi çıksın varya vuracam poposuna eşşoğlu canıma okudu hamileyken dışarda hiiç düşünemiorum bunu ben :)

meraba kızlar...

ah tatlım ya korkmuşsun çok... bebeğinin kilosu düşük biraz ama her şeyi sağlıklıysa bunu dert etme, doğunca da alır kilo nasılsa. dediğin gibi 1-2 hafta daha gelmezse zaten normal zamanına bayağa yaklaşmış olacaksın. o zman problemsiz olur diye düşünüyorum. çok da dert etmenin faydası yok, çözüm olmuyor çünkü hiçbir şeye. sonuçta herşey olacağına varıyor. raraavis ve senden yakın zamanda güzel haberler alacağız inşallah. dualarımız sizinle :16::16:

anasının oğlu bu sıpa belli bana çekmiş..erken gelsin artık hayırlısı öyleyse..dediğin gibi her hafta kontrole gidicem..sıpanın hareketlerni takip ediyorum şimdi...valla şaka maka heveslendim bi taraftan da ya kucağıma almama az kaldı diyorum..hızlıca eksik tamamlamaya giriştik :) gerçi onun herşeyi tamamartık bnm ufak tefek bişyler kaldı onları tamamlamam lazım :)

bi çıksın varya vuracam poposuna eşşoğlu canıma okudu hamileyken dışarda hiiç düşünemiorum bunu ben :)

aboooovvv çok çektirecek sana belli şimdiden sanırım antreman yaptırıyo :1: abooo o bir gessin varyaa herşey unutulur gider oohh ne güzel :16:

laaaaaaaaaaaa acayip heyecan yaptım ya ben varyaaaaa çok heyecanlandım valla haaaa ilk defa topikden birilerinin doğumuna şahit olcezzzz :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

maşallah herkesler burada!
son bir kaç sayfayı okuyamadım selam vereyim dedim kimse gitmeden
nasılsınız kızlar?
friedman o kasık ağrıları hareketsizliktendir büyük ihtimal aklımdayken söyleyeyim. ben d esenin gib ev kuşuyum ya azıcık bir tempo değiştirsem her yanımda deli deli ağrılar çıkıyor. çürüğüm ben diyorum :)
oflu gelmiş ama kaçırmışım sanırım. onun da az kalmış. ah zaman ilk başta çabuk geçiyor da şu son haftalar var ya hem heyecan hem merak hem korku geçmiyor anam. daha 7 kasım mesela ben daha ileride sanıyorum tarihi.
bugün biraz moralim bozuk. dün tüm gün evde yapayalnızdım. komşularımla doğru düzgün ilişki kurmadığımdan ve kadının dört çoçuğu olduğundan bir d eçalışıyor öyle kapısını falan çalacak kimsem yok gibi. eşim taaa gece 1.30 da geldi mecbur sabah 7 de işe gitti. bugün de akşam gelecek sonra bir daha gidecek mecbur of yalnızım dostlarım yalnızım yalnız... gökyüüznde yalnız gezen yıldızlar... işte böyle şarkılardaki gibiyim. dün d eannemler hiç armaadı. ben de inat ettim aramadım. bugün aradım ölsem kalsam kimsenin haberi olmayacka falan dedim. bir de a eşin yoktu di mi dün dedi. bozuldum belli etmedim. ya bu kadın yaşlanmış belli oldu. yoksa böyle yapmazdı....
neyse işte dün bir de yemek diye dışarıdan birşeyler istedim. istemez olaydım midemi rezil etti. iki şişe soda içtim de anca işte...
bugün de ikinci kupa kahvemi içiyorum. inşallah kafein patlaması yapmıyorumdur bebeğe. ama çok canım istiyor. zaten yarısını da sütle dolduruyorum biraz d süt içmeye bahane gibi. yanında da biskrem yiyorum. baktım ki öyle bir çılgın kilo artışı olmuyor. önüme geleni yemeğe başladım son günlerde. birden davul olursam şaşırmayacağım :53:
oğlum da beni tepip duruyor. neyse ki o hareket ediyor da yalnızlığımı unutuyorum. bazen böyle arkadaşlarıma anneme uzak oturduğuma çok pişman oluyorum. herkes mesafeyi bahane ediyor çünkü. ben de araba kullanmıyorum artık ki gideyim oralara. ay neyse hava kapalı ya içim daraldı benim de bugün. yine namazdan sonra da yatamadım geç kalktım şimdi de uyuyasım var. depresyondayım bugün yani :(

şu doktorları bir yere toplamalı,kimse onlara gidip üzülmesin.:47:
canım RAbbi'm korusun yavrunu ve seni..inşallah herşey çok güzel olur.:16::16:
haftana göre erken doğum sayılmazsın bence,haftaya kadar da 36.37.haftanda olursun,Allah hayırlı ve kolay doğum naspetsin.

cnm valla bnm doktorumu bi tanısan öyle rahat bir adamdır hiç kasmaz..gereksiz bi test yaptırmaz kendi de rahattır seni de rahatlatır..o böyle konuşunca ki adam haklı notlarını gösterdi bana eylülden beri bi problem var gelişiminde..ilaç takviyesi fln da verdi ama değişen bişey olmadı..adam da korktu haliyle bnm yaşadıklarımı da biliyor çok yakından.
emin olmak istedi dopplere gönderdi allaha şükür biraz daha iyi çıktı sonuç ama hala tehlikeli bakalım doğacağı varsa erken gelsin yeter ki sağlıklı olsun

slm kızlar :3::3:

geçmişi bi okuyayım dedim ama sonra korktum ben okuyana kadar kimse kalmaz burda diye :18: hemen bi slm vereyim dedim ben de:1:

bugün benim dua günümmüş,dua eden ve edemeyen herkesten Allah razı olsun,isteyen herkesin kucağını tez zamanda sağlıklı bebişlerle doldursun inşşş:16::16:

slm kızlar :3::3:

geçmişi bi okuyayım dedim ama sonra korktum ben okuyana kadar kimse kalmaz burda diye :18: hemen bi slm vereyim dedim ben de:1:

bugün benim dua günümmüş,dua eden ve edemeyen herkesten Allah razı olsun,isteyen herkesin kucağını tez zamanda sağlıklı bebişlerle doldursun inşşş:16::16:

Rabbim gönlündekileri hayırlısıyla nasip etsin!!!

bu arada ruhsar ya kilosu az deme bana. senin yazdıklarını okuyunca 35 haftalık ultrason kağıdına baktım benimki o hafta 2200 gibi birşeymiş. ay ama bana doktorlar hiç bir terslikten söz etmiyor. sadece ufak diyorlar. e ben de ufağım zaten 154 boyum var. en son gittiğimde de 2450 demişti. ayy çok mu zayıf yani bu bebek? böyle çöp adam gibi mi doğacak oğlum ya????

slm kızlar ben geldim geçmişi okudum doğum günümü kutlayan herkese tşk ederim seviyorum sizleri kıss valla
friedman kız amma abartmışsın kas sıkışmıştır içten oda çabuk gecmez kafana takma aaaa sen benden de betermişsin cok ayıp
ruhsar cnm herkes 3 kilo üstünde doğum yapcak die bişey yok çıtı pıtı minyon geliyor belkide doktorun korkutmuş bence seni benım arkadaşın eşi doğum yaptı 2250 kılo şimdi 40 çıkmadı daha tosuncuk oldu hem doğumu kolay yaparsın hiç bişey olmaz doğunca sık sık 2 saat arayla emzir şişkocuk olur bebişin takma kafana
oflunun gercekten az kalmış doğumuna anam biandayeğenlerimiz coğalcak :emir_bebek:
egemn arada uğrarım demişsin inşallah biz burdayken gelırsın özledim seni
periminde kırmızıları gelmiş hayırlısı olsun cnm ilk ayın zaten kaldı 2 ay :1::1:
sdtive cnm sana bişey sorcam bu ay yumurtlamamışsın yada sonmuş ne demek cnm yumurtlama problemimi oluyor öyle durumda

sinhuuuuuuuuuuuusssssssssssssssssssssssssss

shout.jpg

ay kızlar çok alakasız bir zamanda bir sorum olacak belki daha önce de sordum sizlerin evinde buharlı temizlik makinesi olan var mı? almayı düşünüyorum aylardır araştırıyorum ama kullananlardna tavsiye gibisi yok...

sinhus yeterince bağırdım mı kısss duydun mu sesimi :1: nörüyon özlemişism haa seni görünce ahanda didim eşim geldi :9: kendimi seninle aylaklar takımı gibim hissediyom :9:

sinhuss kıss n eedem ben böle pinpirik biriyim sanursam :1:

raraavis kuzum ben kullanmıyorum çevremde kullananda yok malesef bilgi veremicem :50:

ah tatlım ya korkmuşsun çok... bebeğinin kilosu düşük biraz ama her şeyi sağlıklıysa bunu dert etme, doğunca da alır kilo nasılsa. dediğin gibi 1-2 hafta daha gelmezse zaten normal zamanına bayağa yaklaşmış olacaksın. o zman problemsiz olur diye düşünüyorum. çok da dert etmenin faydası yok, çözüm olmuyor çünkü hiçbir şeye. sonuçta herşey olacağına varıyor. raraavis ve senden yakın zamanda güzel haberler alacağız inşallah. dualarımız sizinle :16::16:

cnm bnmm valla çok korktum dün kendimi sahile attım oturdum ağladım annem yazık neye uğradığını şaşırdı resmen beni teselli etmek için yapmadığı kalmadı..hoş bizim sülale alışık küçük bebeklere büyük kuzenim 1750 doğmuş ölür demişler hatta eve göndermişler anneannem onu pamuklara sararak büyütmüş şimdi görseniz dana gibi :))
ben deseniz 2200 doğmuşum üzerime tulum bulamamışlar :) büyütür onlar benimkini bikaç ay sonra buzağı olur kesin..sağlıklı çok şükür kafa-kol-bacak gelişimi haftasıyla uyumlu 35 haftalık çıktı..ehh ciğer geliştirmesi için iğne de olmuştum o da bi artı olacak şimdi..
sadece bnm alt taraf fena acıyor..söylüyodum bikaç gündür gülüyolardı bana kafası ordaymış meğersem canımı fena yakıyor :)

aboooovvv çok çektirecek sana belli şimdiden sanırım antreman yaptırıyo :1: abooo o bir gessin varyaa herşey unutulur gider oohh ne güzel :16:

yaa bi gelsin o desinler bebeğin gayet sağlıklı o an bitecek herşey bnm için ama ahtım var poposuna yicek iki tane :))

sinhus yeterince bağırdım mı kısss duydun mu sesimi :1: nörüyon özlemişism haa seni görünce ahanda didim eşim geldi :9: kendimi seninle aylaklar takımı gibim hissediyom :9:

ben sana küsüm :24::24::24::24::30::30: benı uzun zamandır yanlız bıraktın kayseriye gittin didim ki tmm byram falan koçiş evde yokluğunu hissetmem sonra gelınce sevındım ohhh geldi benım çatlağım didim yok sınav yok bacım var unuttun bizi ohhh bacağın ağrıda yuzunu gördük :22::22::52::52:

meraba kızlar...

canım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde oğluşunu kucağına alırsın inş.artık iyice zamanı geldi demek,dönmüş bekliyor yavrucak:1:herşeyin hayırlısını iste canım benim,sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun zamanında olsun ondan sonra zayıf olması çok da önemli değil bence.doğduktan sonra ballı kaymakla kilo aldırırsın eni sonu:16::16:

Back
X