- Konu Sahibi minikgelin
- #31.681
meraba kızlar...
dün berbat bir gün geçirdim giremedim o yüzden şimdi de dün yaşadıklarımı aklımdan çıkarmaya çalışıyorum sizinle paylaşmazsam çatlayacağım..
binbir heyecaanla oğlumu görmeye gittim ama bebeğimde hala gelişememe problemi var..kilo alamıyor olması gerekenden daha zayıf gördü doktorum..bu durumda da damarların tıkalı olmasından şüphelendi ya da rahim besleyemiyormuş bilmiyorum neden olduğunu..
bu durumda hemen renkli dopplere yönlendirdi oradan çıkacak sonuca göre belki haftaya sezeryene alırız dedi..ömrümden ömür gitti kızlar ağlamaktan harap oldum resmen çünkü kg 1900 ölçülmüştü ultrasonda ve bebeğimin sağlıklı doğar mı onu bile bilmiyodum..
neyse o halimizle görüntüleme merkezine gittik allaha şükür kan basıncı normal çıktı herhangi bir tıkanıklık söz konusu değil..bebeğim 2179gr ölçüldü tabi olması gerekenden geri durumda ama diğer gelişimleri gayet normal beslenmesi problemli..bir de suyum alt sınırdaallah korusun sürekli hareketlerini takip etmem gerek çünkü bu tip bebeklersa sıvı azalabiliyormuş ve bebek ölebiliyormuş..şimdi haftaya tekrar kontrole gidicem doğum için biraz daha zaman kazanmış gibi gözüküyoruz ama tam olarak haftaya belli olaca herşey..zaten bnm sıpa şuan doüum pozisyonunda kafası kasığımda ve felaket canımı yakıyo..doktor bu da çıkmaya çalışıyor dedi:)
sanırım topiğin ilk doğumu benden gelecek..
kuzum hiç üzülme hiç sıkma tatlı canını eğer miniğin karnında durmaya devam ederse biranda kiloda alabilir benimarkadaşımında son aya kadar hep kilosu için düşük diyodu son ayda biranda bir kilo aldı bebek kilosuda öyle çok aşşalarda değil 2 kilo bir buçukla doğanlar oluyo yavru ceylan