• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

:52::52::52: hiç saçmalamadın geldiğin belli oldu yarıldım gulmekten :52: kızz banada öğret adama sinirlendiğim zman ondan konuşurum belkı anlaşırız:52::52:
kıss zati bir kısım türk bilimcide eşinizle tartıştığınızda bu dili kullanın deyooo :9::9: o vakit sakinleşirlermiş inlerine çekilirlermiş :33:
bir kelimesini bile anlamadım guzum,bi saatir çözmeye çalışıyorum.:53:

yaa çok zor bi dil eğitim şart yani :1: ben de ilk zamanlar öleydim şimdi çok rahatım :9:

ooooooooooohhhhhhh bütün kıslar toplaştık toplaştııkk süper valla yaa gözüm gönlüm açıldı topikimi böle görüncük

hakket yaa,ne güzel herkescikler burada,bir iki eksiğimiz var ama olsun,onlarda birazdan damlar nasıl olsa:1:
haydi halaya,kalabalıkta en güzel şey halaya girmek,hamileler çok sallanmayın benden söylemesi :9::9:
:64::64::64::64::64::64::64:

of ya bende cok sevındım ohh kalabalığız die koçiş geldi şimdi ilk defa bu saatte gelir burda duruşması varmış sonra eve geldi hadi senı annene götürim dio akşama erken gelir montunu değiştirmeye gidelim dedi ama ben gitmek istemıyorum çabuk bana öğret şu dili adama anlatim bugun burda makara cok olur die :52::52:

vuuu paçiler ne kadar çok yazmışsınız valla geçmişi yarım yamalak okudum.yarım yamalak geçmişimle size selamlar ve cevaplar vereyım :)

öncelikle ahsenelkasas cnm rabbim gönlündekini hayırlısıyla versin daha fazla evlat hasreti çektirmesin inş:16::16:

friedman cnm bu kanser teşhisini nasıl koydun bravo:1::1: sana muayene olmaya gelmeyelim hiç sen adamı öldürürsün kızzz:1::1:

perim kırmızıların gelmiş inş bu 9 ay boyunca son gelişleri olur inş:16::16:

sdtive kuzum cuma günü muayen güzel geçer inş,doktor kaliteli bi yumoşun var desin ve bu ay hamiş kal kocana sürpriz olsun inş:16::16:

egemniminikgelinioflu,raraavis,ruhsar,hayalimduam hepiniz gelmişsiniz ne güzel topiğimz hamiş dolmuş allah hayırlı doğumlar nasip etsin.

ruhsarcım bebeğinin zayıflığını kafaya takma son 1 haftada bile kilo alıyorlar..3 hafta önce bi akrabam doğum yaptı.doğumdan 1 hafta önce doktor bebek çok zayıf gelişmemiş 2000 gr dedi.doğduğunda küveze alabiliriz dedi.1 hafta sonra doğdu.3.250 gr hemde.sen bakama doktora.zayıf doğsada sen ona iyi bakarsın tosun gibi yaparsın:1::1:

sinhuss cnm geçmiş doğum günün kutlu olsun.rabbim bidahaki doğum gününü evladınla kutlamayı nasip etsin:16::16:

deryacım kocişinle biran önce konuşup sorunu halledebilirsiniz inş.erkekler niye böyle umursamaz oluyo anlamıyorum

ayy kızlar unuttuğum varsa kusura bakmayın yaa:17::17:baya da yazdım.okurken sıkılacaksınız:50::50:

ay özledim sizi anacıklarımmm:54::54::54:

son günlerde gülmem değişti,kahkaha efekti gibi gülüyorum,güldürmeyin fazla sakın,yoksa beni hamiş hamiş kapının önüne koyarlar:9::9:

vuuu paçiler ne kadar çok yazmışsınız valla geçmişi yarım yamalak okudum.yarım yamalak geçmişimle size selamlar ve cevaplar vereyım :)

öncelikle ahsenelkasas cnm rabbim gönlündekini hayırlısıyla versin daha fazla evlat hasreti çektirmesin inş:16::16:

friedman cnm bu kanser teşhisini nasıl koydun bravo:1::1: sana muayene olmaya gelmeyelim hiç sen adamı öldürürsün kızzz:1::1:

perim kırmızıların gelmiş inş bu 9 ay boyunca son gelişleri olur inş:16::16:

sdtive kuzum cuma günü muayen güzel geçer inş,doktor kaliteli bi yumoşun var desin ve bu ay hamiş kal kocana sürpriz olsun inş:16::16:

egemniminikgelinioflu,raraavis,ruhsar,hayalimduam hepiniz gelmişsiniz ne güzel topiğimz hamiş dolmuş allah hayırlı doğumlar nasip etsin.

ruhsarcım bebeğinin zayıflığını kafaya takma son 1 haftada bile kilo alıyorlar..3 hafta önce bi akrabam doğum yaptı.doğumdan 1 hafta önce doktor bebek çok zayıf gelişmemiş 2000 gr dedi.doğduğunda küveze alabiliriz dedi.1 hafta sonra doğdu.3.250 gr hemde.sen bakama doktora.zayıf doğsada sen ona iyi bakarsın tosun gibi yaparsın:1::1:

sinhuss cnm geçmiş doğum günün kutlu olsun.rabbim bidahaki doğum gününü evladınla kutlamayı nasip etsin:16::16:

deryacım kocişinle biran önce konuşup sorunu halledebilirsiniz inş.erkekler niye böyle umursamaz oluyo anlamıyorum

ayy kızlar unuttuğum varsa kusura bakmayın yaa:17::17:baya da yazdım.okurken sıkılacaksınız:50::50:

valla süpersin bacım sen,önünde şapka çıkarıyorum daha da bişey diyemiyorum:42:

haa bi de çok sağol canım Rabbim hiç birimizi evlat hasretiyle bırakmasın..

maşallah herkesler burada!
son bir kaç sayfayı okuyamadım selam vereyim dedim kimse gitmeden
nasılsınız kızlar?
friedman o kasık ağrıları hareketsizliktendir büyük ihtimal aklımdayken söyleyeyim. ben d esenin gib ev kuşuyum ya azıcık bir tempo değiştirsem her yanımda deli deli ağrılar çıkıyor. çürüğüm ben diyorum :)
oflu gelmiş ama kaçırmışım sanırım. onun da az kalmış. ah zaman ilk başta çabuk geçiyor da şu son haftalar var ya hem heyecan hem merak hem korku geçmiyor anam. daha 7 kasım mesela ben daha ileride sanıyorum tarihi.
bugün biraz moralim bozuk. dün tüm gün evde yapayalnızdım. komşularımla doğru düzgün ilişki kurmadığımdan ve kadının dört çoçuğu olduğundan bir d eçalışıyor öyle kapısını falan çalacak kimsem yok gibi. eşim taaa gece 1.30 da geldi mecbur sabah 7 de işe gitti. bugün de akşam gelecek sonra bir daha gidecek mecbur of yalnızım dostlarım yalnızım yalnız... gökyüüznde yalnız gezen yıldızlar... işte böyle şarkılardaki gibiyim. dün d eannemler hiç armaadı. ben de inat ettim aramadım. bugün aradım ölsem kalsam kimsenin haberi olmayacka falan dedim. bir de a eşin yoktu di mi dün dedi. bozuldum belli etmedim. ya bu kadın yaşlanmış belli oldu. yoksa böyle yapmazdı....
neyse işte dün bir de yemek diye dışarıdan birşeyler istedim. istemez olaydım midemi rezil etti. iki şişe soda içtim de anca işte...
bugün de ikinci kupa kahvemi içiyorum. inşallah kafein patlaması yapmıyorumdur bebeğe. ama çok canım istiyor. zaten yarısını da sütle dolduruyorum biraz d süt içmeye bahane gibi. yanında da biskrem yiyorum. baktım ki öyle bir çılgın kilo artışı olmuyor. önüme geleni yemeğe başladım son günlerde. birden davul olursam şaşırmayacağım :53:
oğlum da beni tepip duruyor. neyse ki o hareket ediyor da yalnızlığımı unutuyorum. bazen böyle arkadaşlarıma anneme uzak oturduğuma çok pişman oluyorum. herkes mesafeyi bahane ediyor çünkü. ben de araba kullanmıyorum artık ki gideyim oralara. ay neyse hava kapalı ya içim daraldı benim de bugün. yine namazdan sonra da yatamadım geç kalktım şimdi de uyuyasım var. depresyondayım bugün yani :(

hay Allah, hamileliğin de etkisiyle karamsar bir gün geçirmişsin, insanlar dünya telaşlarıyla seni ihmal edebililer ailen de olsa, senin kendini hatırlatman lazım kuzum. çık o depresyondan bakalım...

sdtive cnm sana bişey sorcam bu ay yumurtlamamışsın yada sonmuş ne demek cnm yumurtlama problemimi oluyor öyle durumda

canım her ay yumurta çatlayacak kadar büyümeyebiliyor, ya da büyüyor ama çatlamıyor, sönüp adetle atılıyor. böyle şeyler olabiliyor. ama ben hiç yumurta takibi yaptırmadığım için bendeki durum ne bilemiyorum onu demeye çalıştım

ay kızlar çok alakasız bir zamanda bir sorum olacak belki daha önce de sordum sizlerin evinde buharlı temizlik makinesi olan var mı? almayı düşünüyorum aylardır araştırıyorum ama kullananlardna tavsiye gibisi yok...

bende h20 mop var, görümcem ev hediyesi almıştı. kendisi mutlu mesut kullanıyor ama ben beğenmedim. buharı benim laminatlarda iz bıraktı. ve evet ıslak siliyor... o yüzden dolap bekliyor şimdi. görümcem onunla storları falan da siliyordu, o memnundu. şimdi zaten eve yardımcı kadın geliyor. zaten kullanmıyor onu. yani ben pek tavsiye etmiyorum

anammmmm ilk kez bukdr kalabalık goruyorum uzun zamandan sonra burayı :)
3 lü test sonucumu aldım temiz çıktı haber vereyim dedim şimdi azcık işim var iş yerinde bitince gelmeye çalışcam muck:)

hadi gözün aydın :nazar::nazar::nazar:

ooooooooooohhhhhhh bütün kıslar toplaştık toplaştııkk süper valla yaa gözüm gönlüm açıldı topikimi böle görüncük

geçmişi okuyayaım dedim kalabalığı görünce vazcaydım hemen sona geldim ben okurken kaçardsanız diye :D

nasılherkes topik bayağı kalabalık olmuşl bacılarımm

of ya bende cok sevındım ohh kalabalığız die koçiş geldi şimdi ilk defa bu saatte gelir burda duruşması varmış sonra eve geldi hadi senı annene götürim dio akşama erken gelir montunu değiştirmeye gidelim dedi ama ben gitmek istemıyorum çabuk bana öğret şu dili adama anlatim bugun burda makara cok olur die :52::52:

yukarda yazdıklarımı kocana sülee o ne anlama geldiğini bulana kaddem zati gece olur yatar uyursunuz :1: zor bir dil oldu içün tek bunu öğrensen yeter ben bir bunu biliyom anlamınıda bilmiyom 8 yılda anca bu kaddem öğrendim :9::9::9:
demek yağmur yağması lazımmış herkesin toplanması için :52::52: eğitimli bacım helal olsun sana hepimizi alt ettin şurda kimse cvp veremedi :65:

safool guzuum safolll :42:

demek yağmur yağması lazımmış herkesin toplanması için :52::52: eğitimli bacım helal olsun sana hepimizi alt ettin şurda kimse cvp veremedi :65:

bebişim burda hava günlük güneşlik hemde yazı yaşıyoz hala kışlıkları çıkarmadım daha hatta oturudğum yerde koltuk altlarım terlemiş çalışırkene...

ama havamız nasıl olursa olsun ben hep fırsat buldukça kaçıyom yanınıza :D

friedmancim sinhusa söyler misin,doğum günün kutlu mutlu ve bebişli olsun diye...ben birazcık küsüm de kendisine.:1:

sinhuss duydun zilin sesini :1:

geçmişi okuyayaım dedim kalabalığı görünce vazcaydım hemen sona geldim ben okurken kaçardsanız diye :D

nasılherkes topik bayağı kalabalık olmuşl bacılarımm

gel gel boşver geçmişi yoksa valla kaçıyo herşey :D

demek yağmur yağması lazımmış herkesin toplanması için :52::52:

cnm burda hava yağmurlu değil kısa koluyla oturuyom valla evde ama sıcaklıklar 10 derece düşecekmiş galiba akşama vaya yarına buralarada yağmur gelebilir

valla süpersin bacım sen,önünde şapka çıkarıyorum daha da bişey diyemiyorum:42:

haa bi de çok sağol canım Rabbim hiç birimizi evlat hasretiyle bırakmasın..

estağfirullah tatlım herşey sizleri mutlu etmek için:1::1:

yukarda yazdıklarımı kocana sülee o ne anlama geldiğini bulana kaddem zati gece olur yatar uyursunuz :1: zor bir dil oldu içün tek bunu öğrensen yeter ben bir bunu biliyom anlamınıda bilmiyom 8 yılda anca bu kaddem öğrendim :9::9::9:

safool guzuum safolll :42:

bak madem ki anlamını bilmiyon,ben söylim ne demek : her havsın the baynı demek sanırsam :9::9::9:

topiğin havasını bozmak istemiyorum ama buraya yazmam lazım ağlamamk için...
işyerinde hamile olan arkadaşım öğlen doktora gitmiş keseyi görmüşler :nazar::nazar: ultrason resmini gösterdi bana, minnacık bir baloncuk...içim nasıl doldu anlatamam..yalvarıyorum Rabbim bu duyguyu yaşamayan herkese yaşatsın, isteyen herkese hamileliği tattırsın :14::14::14:

Back
X