- Konu Sahibi minikgelin
- #31.801
kızlarrr
yarın aşım ve şeker ölçümümmm var...
aşı çok ağrıtıyormuş,inşallah fazla etki etmez.![]()
inşallah,hadi bakalım şeker yüksek falan çıkmaz inş.diyet yapmak zorunda kalmazsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr
yarın aşım ve şeker ölçümümmm var...
aşı çok ağrıtıyormuş,inşallah fazla etki etmez.![]()
helal olsun valla bayağı gülsüm tek kişilik araştırman sonucu verdi tespitlerini yaptın maşallah valla...
mavi ney aldın kız gecelik mi hımmmm seksy şempanzeeeeee
mor rengine bayılıyorum herşeyimi mor alıyomdondan mutfak eşyasına kaddem
![]()
yok anam ne geceliğii onu mor aldımtütyen almam ilazımda mavi adıııımmm ama varyaaaaaaaa manyak bişi haaaaaaaaa
böle gazlıyımda belkim sizde alırsınız bir de gri aldım oda çok spor duruyo kendimi çok atletik ve sportik hissettiğimde takcem onu
zati şimdiki çalışmam kalbe daha yakın olduuçün tütyen rengi ruhu etkiliyo mu diyin bu konu üzerinde yoğunlaşcem
![]()
anammm anammmmmmmmmmmm tamda adamına sordunnn pozisyon istiyor kadına bakk bak şimdi friedmanla ben seni bir kursa alırık sana öyle pozisyonlar öğretirik ki kocişin boşver çocuğu biz pozisyon öğrenelim der... cnm iyi beslen bal pekmez ceviz her gün yapın işte işinin adı ne ver hergün adama mutlu olsun...
:30 ben cozutuyormuyum gene pilim mi bitiyor şarjım mı azaldı anlamadım
ne utanmazım kız bennn
anammm anammmmmmmmmmmm tamda adamına sordunnn pozisyon istiyor kadına bakk bak şimdi friedmanla ben seni bir kursa alırık sana öyle pozisyonlar öğretirik ki kocişin boşver çocuğu biz pozisyon öğrenelim der... cnm iyi beslen bal pekmez ceviz her gün yapın işte işinin adı ne ver hergün adama mutlu olsun...
:30 ben cozutuyormuyum gene pilim mi bitiyor şarjım mı azaldı anlamadım
ne utanmazım kız bennn
yihhuuuuuuuuu,ben de mor sevdalısıyım bacumbenim oturma odam tepeden tırnağa morrrr
ama morun seksülük temsil ettiğini bilmiyordum:44: benimkiler her telden çalıyo valla,moru da var,kırmızısı da siyahı da,beyazı da,pembesi de,ohoooooooo bu ne ya hakket bunların hangisi daha eyu acep??
bu hafta çalışma haftam benim her gece birini mi giysemönerilere de açığım yanu
![]()
yihhuuuuuuuuu,ben de mor sevdalısıyım bacumbenim oturma odam tepeden tırnağa morrrr
ama morun seksülük temsil ettiğini bilmiyordum:44: benimkiler her telden çalıyo valla,moru da var,kırmızısı da siyahı da,beyazı da,pembesi de,ohoooooooo bu ne ya hakket bunların hangisi daha eyu acep??
bu hafta çalışma haftam benim her gece birini mi giysemönerilere de açığım yanu
![]()
yok anam ne geceliğii onu mor aldımtütyen almam ilazımda mavi adıııımmm ama varyaaaaaaaa manyak bişi haaaaaaaaa
böle gazlıyımda belkim sizde alırsınız bir de gri aldım oda çok spor duruyo kendimi çok atletik ve sportik hissettiğimde takcem onu
zati şimdiki çalışmam kalbe daha yakın olduuçün tütyen rengi ruhu etkiliyo mu diyin bu konu üzerinde yoğunlaşcem
![]()
he valla bacım sonrada suçlu biz oluyok anacım donlarımızdanmış meğersem hepsiiii heryerde seksi renk kullanırsan ruhunada yansırr bu ama dimiiikız aynen ha lila mor donlarım sütyenlerim hatta çıtçıtlı atletlerim bile mor
demek sexy olmamızın sebebi mı hatta arada sapıtmamızın cozutmamızın sebebşide mor olmasın bacım..
yav bu friedmanı ben de hiç semiyom haa kovun gitsdin ahlaksızı aaaaaaaaaaa olmazki çok ahlaksız çookkgene yoldan çıkmışsınızaslında hepiniz masum insanlarsınız ama bu friedman yok mu,hepinizi yoldan çıkaran o
![]()
kızım siz manyaksınız bak ciddi söylüyom,ama hep böyle olsanız ne güzel olur yaffff,gülüyom valla, kendime geldim sayenizde![]()
hımmm bak seeen
ben süslü geceliklerimi giymeyeli bayağa oldu, pek süslenmeye fırsat olmuyor kibir de bi ara eşim sıkıntı yaşadığı zamanlarda ben siyinip gelince geriliyordu. "ilişki olması lazım, acaba bir terslik yaşar mıyım" düşüncesine kapılıyordu. o dönem bıraktım giymeyi. bu akşam bir giyiyim olmazsa
ne aşısı o ki?
eksik olmasın eksik kalmalayım hiç hoş diilben de diyorum bişeyler eksik,biz toplanınca bi gürültü kopuyordu....![]()
![]()
he valla bacım sonrada suçlu biz oluyok anacım donlarımızdanmış meğersem hepsiiii heryerde seksi renk kullanırsan ruhunada yansırr bu ama dimiiilaa duu bugün araştırma konusu çok buldum haaa bunuda konu etcem
ben boşuna maliye okumuşsum yahu bunlarla ilgili bişi okusaymışsım sekseyoloji gibi bir dal mesela tambenlik
![]()
yav bu friedmanı ben de hiç semiyom haa kovun gitsdin ahlaksızı aaaaaaaaaaa olmazki çok ahlaksız çookk
öle manyak demiyelimde biz aslında şey insanlarız ımmmmmmmmmmmmmmmmm nasıl desem işte ondanız biz![]()
kızım siz manyaksınız bak ciddi söylüyom,ama hep böyle olsanız ne güzel olur yaffff,gülüyom valla, kendime geldim sayenizde![]()
bacım tütyen benimde var grş böyle dış kışmı penye gibi zaten ben çift destekli kullanıyom malum benim ediyle büdü küçük gri çok rahat ben kaç yıldır gri kullanırım ama yazın daha çok onu kullanıyorum kışın ten rengi siyah aradada kırmızı![]()
varyaaaaaaaaa ben dün yeni bir pozisyon öğrendim kıslardandoktor kedi pozisyonu önermişş bilmem anlatabildim miiii öyle oluncuk tutma ihtimali daha yüksekmiş haaaaa
abbooooooooovvvvvvvvvvvvv kısss ne yap biliyon mu biriynen başla yarıya gelincik git ikincisini giy sonunda git üçüncüsünü anca hepsine sıra gelir![]()
valla çok heves ettim haa bu gece giyinesim geldi haaazati hepimizin aklında şeytanlar kolgeziyo bunu sonuuuu akşama türkiyeyi salliceezz
![]()