• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

varyaaaaaaaaa ben dün yeni bir pozisyon öğrendim kıslardan :9::9: doktor kedi pozisyonu önermişş bilmem anlatabildim miiii öyle oluncuk tutma ihtimali daha yüksekmiş haaaaa :52:

abbooooooooovvvvvvvvvvvvv kısss ne yap biliyon mu biriynen başla yarıya gelincik git ikincisini giy sonunda git üçüncüsünü anca hepsine sıra gelir :9:

ohooooooo bacım o kadar uzun süreli dayanmıyor,ilk beş dakika sadece üzerinde duruyoo ki :17::17::17:

sekseyoloji haaa :52::52::52: :128: :33::33::33::33::33:

iveettt şaşırdın dimii hiç duymadıydınn ben de duymadım çünkü yeni buldum :9:

eloşla ben sanırım her daim avını ıssırmaya hazır birer kaplan gibiyiz böle konu oldumu cumburlop eloşla ben ordayık dikkat edin böle konu açılınca kokuyumu alıyok ne hemen geliyok burya :9:
:9:

valla çok heves ettim haa bu gece giyinesim geldi haaa :9::9: zati hepimizin aklında şeytanlar kolgeziyo bunu sonuuuu akşama türkiyeyi salliceezz :9::9:

türkiyeyi falan sallayamam ben k. elif tatilde :D anlarsınız ya kocişim adet oldun mu yerine tatile çıktın mı diye soruyor hep bana.... ben şimdik tatildeyim siz sallayın ben yarın artçı depremlerle arkanızdan gelirim :1:

eloşla ben sanırım her daim avını ıssırmaya hazır birer kaplan gibiyiz böle konu oldumu cumburlop eloşla ben ordayık dikkat edin böle konu açılınca kokuyumu alıyok ne hemen geliyok burya :9:

:52::52::52::1::1:

bizim bebiş çok değişik pozisyonda tutmuştu,anlatılmaz yaşanır...:9::9::9:

uleynn benim gibi adama yapılır mı bu yaaa gitmem lazım kuzular kardeşim geliyomuş yanında arkadaşıda var oda gelirmi bilmiyom ortalığı toplıyayım ben hadi öptüm sohbete devam yavru ceylanlar :23: eloşş bölüm varsa birlikte gidek hemi senle ben varryaaaaa dünyaya nam salarız valaaa :9:

anammm anammmmmmmmmmmm tamda adamına sordunnn pozisyon istiyor kadına bakk bak şimdi friedmanla ben seni bir kursa alırık sana öyle pozisyonlar öğretirik ki kocişin boşver çocuğu biz pozisyon öğrenelim der... cnm iyi beslen bal pekmez ceviz her gün yapın işte işinin adı ne ver hergün adama mutlu olsun...

:30::30 ben cozutuyormuyum gene pilim mi bitiyor şarjım mı azaldı anlamadım :30: ne utanmazım kız bennn

alın beni o kusa, birincilikle bitirmek istiyorum :1::1::1::9::9::9::9:

varyaaaaaaaaa ben dün yeni bir pozisyon öğrendim kıslardan :9::9: doktor kedi pozisyonu önermişş bilmem anlatabildim miiii öyle oluncuk tutma ihtimali daha yüksekmiş haaaaa :52:

abbooooooooovvvvvvvvvvvvv kısss ne yap biliyon mu biriynen başla yarıya gelincik git ikincisini giy sonunda git üçüncüsünü anca hepsine sıra gelir :9:

nee kedi miiii, nasıl oluyor bakim ooo

tabi şey edeceğinizde giyiyorsan sürekli herüf anlar sen her gün giy o canı isteyip hazır hisettiğinde yaklaşsın sana :D

mecbur hisettmez o zaman :D ben öyle yapınca benimki her gün yaklaşıyor o yüzden her gün giyemiyom :D :1:

öyle tabii, ama ne biliyim hergün giymek de benim işime gelmiyor. ama bu hafta yapıyım bakalım, şaşırsın adam bir :1::1:

:52::52::52::1::1:

bizim bebiş çok değişik pozisyonda tutmuştu,anlatılmaz yaşanır...:9::9::9:

denenmiş ve başarılı bulunmuş pozisyonlar bizim için çok kıymetli bacım, sen bir deyiver hele :34::34:

he yaw sen çok yaşa emi,deminden beri düşünüyom ben de.bu kedi değildi,dirsek bşeydi ama neydi çıkaramamıştım,sen benden uzun yaşıycan:9:
bu arada ben de tavsiye ederim bu pozisyonu:17::17:

hepimiz yaşayalım inşallah canım:7::7:
çok denedik diz dirseği ondan tuttuğunu düşünmüyorum ben,başka bişi yaptık biz.:17::17::9::9:

hakketten kız uçkur delüsü herfilerin karı versiyonuyuk sanırsam senle ben ... nerde bel altı biz orda amann sapıklık kanımızdamı var genimizdemi bilemedim...
bacım geçenlerde nuri alçoyla karşılatım ben soracaktım gazoz varmı akşam herüfe içirip ırzını sevecem diye vazgeçtim.. bu arada nuri bizim hemşeri haaaaa

hakketten kız uçkur delüsü herfilerin karı versiyonuyuk sanırsam senle ben ... nerde bel altı biz orda amann sapıklık kanımızdamı var genimizdemi bilemedim...
bacım geçenlerde nuri alçoyla karşılatım ben soracaktım gazoz varmı akşam herüfe içirip ırzını sevecem diye vazgeçtim.. bu arada nuri bizim hemşeri haaaaa

kız bacım yeter yaaaa,senin işin gücün yok mu,bak friedman da gidiyor,ya sesli sesli gülüyom,inanmazsınız burda bi yandan okuyorum,bi yandan elimle ağzımı kapatıyorum,her an biri gelip görecek,sonra da kadın kafayı yemiş diyecekler yaa:52::52::52::52:

denenmiş ve başarılı bulunmuş pozisyonlar bizim için çok kıymetli bacım, sen bir deyiver hele :34::34:

öçok değişik nasıl anlatsam bilemedim.normal pozisyondayken(bayan altta,erkek üstte.)bayanın kalça kısmına yastık konur.o şekilde yani.bir de bayanın bacakları o esnada erkeğin omuzlarında olsun mümkünse.Ve hiç kıpırdamasın.:17::17::9:

öçok değişik nasıl anlatsam bilemedim.normal pozisyondayken(bayan altta,erkek üstte.)bayanın kalça kısmına yastık konur.o şekilde yani.bir de bayanın bacakları o esnada erkeğin omuzlarında olsun mümkünse.Ve hiç kıpırdamasın.:17::17::9:

bak bunu hiç denememiştim .... :1: yarın deneyek bakem tatilim biterse bu gün inş.. işlerimide bu akşamdan bitiririm ohhhhh yarına keyif yaparım muhahahahah

hıhııı bunu da biliyom ki bennnn :17::17::17: bi de zaten ilişkiden sonra da belin altına yastık konmalıymış ve yataktan kalkmamalıymış.ama benim bir gözlemim daha var,sanki gece değil de gündüz yapılan daha etkili oluyormuş gibi geldiydi:44:

bildiğin 19 mayıs çalışmalarındaki kültür fizik hareketlerinden bu, remen amuda kalkmak gibi bişey :9::9::9:
ama olsun yazdım bir yere, eğer kocişi kandırırsam bu ay bunu deneriz :1::1::1: tabi benim göbek arada sıkışıp çirkin görüntülere sebep olabilir :9::9::9::52::52::52:

gitti sapıkdaşım benim... friedman la bir araya gelip fitili yakınca mutasyona uğramış gibi kuduruyos burda sonra herşey eski haline dönüyor..

:D :1::1::1:

bak bunu hiç denememiştim .... :1: yarın deneyek bakem tatilim biterse bu gün inş.. işlerimide bu akşamdan bitiririm ohhhhh yarına keyif yaparım muhahahahah

aman dikkat yarın akşam 8 şiddetinde deprem olabülür :52::52::52:

hıhııı bunu da biliyom ki bennnn :17::17::17: bi de zaten ilişkiden sonra da belin altına yastık konmalıymış ve yataktan kalkmamalıymış.ama benim bir gözlemim daha var,sanki gece değil de gündüz yapılan daha etkili oluyormuş gibi geldiydi:44:

ya sbah yapın diyorlar ama eşim 7 çeyrek de evden çıkıyor ya nasıl sabah yapayım ben :( akşam da 7 de geliyoruz eve. bi deyiverin be kız ne yapsın :50::50:

Back
X