- Konu Sahibi minikgelin
- #31.881
kızlar enerjinizin hepsini harcadınız mı dün.hani nerelerdesiniz kimsecikler yok bugün.valla tatilde olduğumuz için bizde deprm filan olmadı sadece küçük oynaşmlr o kadar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb canım,evet ya dünkü muhabbet çok güzeldi,gırgır şamata epey eğlendik,çok şey kaçırdın yaniiii
ama malesef bizde de dün deprem filan olmadı,benimkinin pek tadı yoktu bende üstelemedim,artık bugün eloserce ye destek veririm türkiyeyi sallama konusundaama kızlar dikkat edin ikimiz de güneydeyiz kuzeyde olan varsa ordan destek versinler bize,yoksa bu ülkenin halini düşünemiyorum,aşağı düşüverirsiniz yukarılardan alim allah
![]()
aaa bilmiyordum dereotu aklımda olsun bakalımraraavis inşallah sütümde olacak diyincik aklıma geldi kuzular hamişler dikkat lütfen eğer bebek doğduktan sonra sütünüz az olursa yada olmazsa dereotu yiyin bir bağını iki üçgünde bitirecek şekilde tüketin acayip süt yapıyomuuşşşşş bilgilerinize![]()
bepanthene duymadım ama her derde deva krem olduğundan olabilir pekala. ben organik bir krem aldım içinde zeytinyağı vs. vs. varç şimdiden sürmeye başladım. ama öğle çok uçlarıyla falan oynamıyorum çünkü çok kurcalarsan kasılmaya sebebp olabiliyormuş, erkenden doğum sancılarını başlatmayayım dedim. ben de beyaz tenliyim, annem de çok çatlamış o yüzden tedirginim bu göğüs çatlağı için. gerçi esmer bir arkadaşımın da fena yara olmuştu. bu aldığım kremin iyi yani emzirirken silmene gerek yok. sür sonra emzir yani. bazı kremleri her seferinde temizlemen gerekiyor. inşallah çok çatlama falan olmaz bakacaz artık. sıcak havlu da aklımızda bulunsun bakalım...doğuma yakın olan arkadaşlarrrr süt diyince şimdi doğurunca emzire emzire yara olcek uçları şimdiden bepenhtene mi pişik kremi varmış ondan alıp günde 10-12 kere kremleyip ucuyla oynar iseniz alışırmış bebişleriniz emerken hem acımaz hemde kanamaz mış...
:d özellikle beyaz tenli hamişerrrr esmerlerde pek olmazmış göğüs ucu yarası ama beyaz tenlilerde çoğunluk olurmuş..
kuzuları doğumdan önce göğs ucuyla oynarken sıkmadan oynayın ucu büyüyrse bebiş emerken ağzına fazla gelirmiş..
doğumdan çıkınca eve gittikten sonra süt gelemz iseeee sıcak havluyu göğüs etrafına koyarsanız özellikle sıcak suya batılırmış havlu en iyiysiymiş süt daha çabul inermiş göğüse
araştırmam şimdidlik bu kadar başka bilgiler bulursam ulaştırırım sizlere kuzular...
yaa az kaldı. stresler arttı. dur bakalım ne zaman gelecek? oda yaptım ama tamam değil. halısı yok. avizesi yok. çocuk halısı değil güzel bir normal halı alıcam zaten. beğenemedim henüz. ilk aylar yanımda olacağından da çok önemsemedim odanının tamamlanmasını. artık dopğunca bakarız dedim. kış bebesi yaza kadar yanımda durur gibime geliyor. onun için de bir beşiğimiz var yengemlerden ödünç. onla idare edicez. benim odam beyaz. aleyna nınki çok şekerdi. ama ben öyle istemedim. biraz irice bir şey aldım büyüyünce de kullanacak inşallah. bir daha alamayız zırt pırt mobilya. ucuz değiller valla.anaaaaam ruhsarı gördüm,şükür bebek iyiymiş,kilosu da önemli değil bence gayet güzel..gönlünü ferah tut ruhsarcığım,hayırlı zamanda gelsin miniğin,,off çok heyecanlı yaaa
raraavis ve oflunun da çok az kaldıayy tek tek doğuruyo millet
aslında hamişlerimizden çook doğuran oldu da bizi tekettikleriiçin bilmiyoruz tabi
hülyabaskurt un minik oğlunu gördüm foto paylaşmış çook tatlı,yakılışkı
esila_askın ın kızı da öyle çok şeker
![]()
hadi bakalım kızlar,dualarımız sizlerle,oda falan yaptınız mı,paylaşın yahu,bize de fikir olsun aleyna paylaşmış ne güzel olmuşkaç gündğr o da gelmiyo merak ettim şimdi:26:
kızlarrr
yarın aşım ve şeker ölçümümmm var...
aşı çok ağrıtıyormuş,inşallah fazla etki etmez.![]()
slm herkese fırsat buldukça yazmaya çalışyorum beni dua listesine eklememişsinz amaanlatmıştım önceden 118 gün oldu bugün tam ikizlerimi kaybedeli
(
doktorun önerisi ocak ayından itibaren düşünmem konusunda ama eşim pek niyetli değil gibi konu açılınca acele etmeyelim falan diyo pek konuşamıyoruz anlayacağınız
bu arada son yazılanlrı okuma fırsatım oldu güldürdünüz beni de bu halimle :) bol çalışmalar depremler başarılarrr
arkadaşlar merhaba uzun süredir siteyi takip ediyorum.bugün kayıt oldum ve size birşey sormak istiyorum. 7 aydır eşimle gün aşırı ilişkiye giriyoruz ve bebğimiz olmadı ve ben 2 ay önce farkettim ki ben 14. gün değil 12. gün yumurtluyorum adteim düzenli ve 28 günde bir oluyor. acaba erken yumurtlama bir proble mi? bundan mı olmuyor?
inşallah size de en güzel zamanda nasip olur tekrardan bebiş :)
mrb bi doktora gidin isterseniz kaç yıllık evlisinz bi hormon testi kan tahlili yaptırın ve doktora gidin bence . bizde alışkanlık başımıza bişey gelmeden doktora gitmeyiz. gitmek lazım ama
kızlar size 10 puanlık bi sorum var:
kk da kullanıcı adını değiştirmeyi biliyor musunuzzzz??????
slm herkese fırsat buldukça yazmaya çalışyorum beni dua listesine eklememişsinz amaanlatmıştım önceden 118 gün oldu bugün tam ikizlerimi kaybedeli
(
doktorun önerisi ocak ayından itibaren düşünmem konusunda ama eşim pek niyetli değil gibi konu açılınca acele etmeyelim falan diyo pek konuşamıyoruz anlayacağınız
bu arada son yazılanlrı okuma fırsatım oldu güldürdünüz beni de bu halimle :) bol çalışmalar depremler başarılarrr
14 aylık evliyim 7 aydır deniyoruz önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum.ben sadece erken çatlamanın sorun olup olmadığını çok merak ettim çokta araştırdım ama cvp bulamadım. çok teşkkürler
kızlar aşı oldum,şu anlık ağrım yok.
şeker ölçümümde 143 çıktı.24.haftada 140 normalin sınırı sayılır dedi doktor,normalin sınırındasın.Ama kötü değil dedi.kafam karıştı canlar,endişelenmeliyimi?
canım istersen seni bebek düşünmeye başladığında ekleyelim, yani korunmayı bırakınca...
daha çok zaman varmış anladığım kadarıyla. biz zaten genelde dualarımızı genel yapıyoruz, istyen herkes için. o nedenle sen bizim dualarımızdasın şuan da
evet en azından şu an ocaktan önce düşünmüyorum biraz dah toparlanıyımm .. tşk ederim amin diyeyim bende o zmn Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlı zamanda sağlıkla inşşş
endişelenme ama karbonitrat alımını biraz kıs bu aralar, pirinç beyaz ekmek ve tatlıyı azalt
evet canım değiştiriliyor, ben değiştirmiştim. editörlerden birine mi ne mesaj atmıştım sanki öyle hatırlıyorum. aynı zamanda eğer yanlış bilmiyorsam kullanıcı adı değiştirmekle ilgili bir topik var
canım istersen seni bebek düşünmeye başladığında ekleyelim, yani korunmayı bırakınca...
daha çok zaman varmış anladığım kadarıyla. biz zaten genelde dualarımızı genel yapıyoruz, istyen herkes için. o nedenle sen bizim dualarımızdasın şuan da
yumurtalar erken çatlayınca yeterince büyümemiş mi oluyor acaba? bu arada 12. gün çatladığına emin misiniz? yumurta çatladıktan adet olana kadar geçen süre genelde 14 gündür. 12. gün çatlasa 26 günde 1 adet olmanız lazım. bence siz bir doktora görünün en iyisi. eşiniz de sperm testi verebilir bu arada
renkdaaaşş..
nitrik oksit yumurta geliştirici bi besin takviyesi imiş..
bende hemen bi gıda mühendisimize bi danışayım dedim..
böle bişe varmı kuzum..