Sabredenler Kulübü 2012 :)

güneydın herkese bacılarım..

sdtive çok geçmiş olsun cnm... dikkat et dalgın iken bende araba kullanmak istemiyorum ve üzgünken insan dalıyor gidiyor ister istemez.. dikkat et kendine bacımmm

friedman rabbim kucakınızı tez zamanda tombul tobul şeker ballı mis kokulu bebelerle doldursun inş..

millet cayır cayır ütü yapıyor adanada bu sabah kışa uyandık benimde çok ütüm var yazıkları kaldır kışlıkları çıkar olayını gerçekleştirmedim daha ...

cemrecik 2, kerede yumurtluyor olabilirsin ama ovulasyon lh ölçtüğü için gebelikte lh yükseliyormu bilemiyorum ...

kaynanasını yolcu edenler yprgunluktan canı çıkanlar...

ninesini bekleyenler hımmm unuttuklarım kusura bakmayın... acele yazıyom çünki bu günnnn başkent hastanesine tüp bebek doktoruna gidiyorum arkadaşım ön ayak oluyor sağolsun gidip konuşcaz rapor çıkartma olauyını falanda olnlar yapıyormuş sgk falan yetiyor 2006 girişiliyim ama 2008 den beri faal sgk lıyım 3 yıllık evlilik şartınıda doldurduk 4 yıl olcek şubatta :1:

bakalaım doktorumuz ne diyecek acaip jheyecan yaptım karın ağrısı içersindeyim :D hedi öptüm gelinmce neler olduğunu yazarım allaha emanet olun..

bu arada en önemlisinide unuttum dua etmeyi :1: rabbim bu mübarek cumanın hatırına hepimizin duasını hayra çevirip kabul eylesin.. kucaklarımızı tobik bebişlerle doldurdun ... hamişlerimiz bir avazda sağlıcakla kurtulup bebişlerini kucaklasınlar inş.. aminnnnnnnnnnnnnnn

Herkese günaydın, friedman tatlım Rabbim tez zamanda muradını versin, sağlıklı evlar bahşetsin sana...

canım vallahi kocama hasret klaınca ben de cozuttum...dün akşam yine kötü bir akşamdı, özlemiştim eşimi yanaştım ama karşılık alamadım. istemedi canı...zaten günlerdir moralim bozuk ya, bir ağlamaya başladım ben mutsuzum diye anlatamam sana...yıktım ortalığı :14: biraz isyana da kaydım galiba, Rabbime 1 yıldır yalvarıyorum neden bana bunu yaşatıyor diye...
Ama yüce Allahım bana bu sabah bunun hesabını sordu, aklımı başıma getirdi... öyle kötü bir olay yaşadım ki hayatım mahvolmak üzereydi..kendimi bu gece cezaevinde bulabilirdim :14::14: :53::53: kaza yaptım sabah ve yayaya çarptım, binbir şükür olsun ki yavaştım ve adama hiçbirşey olmadı... ama ya olsaydı...

Allahın sopası yok derler ama var işte... çok şükür Rabbime, bana öyle bir ders verdi ki, bugüünkü sıkıntılarıma şükrettim

cnm kocana kızma nasıl kadınlar yumurtlayamıyor sönuyor hastalıksa onun kide hastalık ve iyileşecek zaman tanı ve gercekten cok gecmiş olsun ya dediğin gibi başına birsürü bela alabilirdin verilmil sadakan varmış cnm dün diyetisyen ne dedi kadın dopuma gittin mi bugun yazmamışsın merak ettim

sdtive çok geçmiş olsun cnm... dikkat et dalgın iken bende araba kullanmak istemiyorum ve üzgünken insan dalıyor gidiyor ister istemez.. dikkat et kendine bacımmm

friedman rabbim kucakınızı tez zamanda tombul tobul şeker ballı mis kokulu bebelerle doldursun inş..

millet cayır cayır ütü yapıyor adanada bu sabah kışa uyandık benimde çok ütüm var yazıkları kaldır kışlıkları çıkar olayını gerçekleştirmedim daha ...

cemrecik 2, kerede yumurtluyor olabilirsin ama ovulasyon lh ölçtüğü için gebelikte lh yükseliyormu bilemiyorum ...

ninesini bekleyenler hımmm unuttuklarım kusura bakmayın... acele yazıyom çünki bu günnnn başkent hastanesine tüp bebek doktoruna gidiyorum arkadaşım ön ayak oluyor sağolsun gidip konuşcaz rapor çıkartma olauyını falanda olnlar yapıyormuş sgk falan yetiyor 2006 girişiliyim ama 2008 den beri faal sgk lıyım 3 yıllık evlilik şartınıda doldurduk 4 yıl olcek şubatta :1:

bakalaım doktorumuz ne diyecek acaip jheyecan yaptım karın ağrısı içersindeyim :D hedi öptüm gelinmce neler olduğunu yazarım allaha emanet olun..

bu arada en önemlisinide unuttum dua etmeyi :1: rabbim bu mübarek cumanın hatırına hepimizin duasını hayra çevirip kabul eylesin.. kucaklarımızı tobik bebişlerle doldurdun ... hamişlerimiz bir avazda sağlıcakla kurtulup bebişlerini kucaklasınlar inş.. aminnnnnnnnnnnnnnn

Arkadaşından Allah razı olsun hadi güzel haberlerle gel cnm duana kocaman Amin diyprum

herkese mrb mı diyim slm diyim kimse yok ben size demedim mi 1 de gelin anlatcaklarım var die kimse yutmadımı :1::1:
ama egemnın babannesi var friedmanın pc yi yok elocum merkezde 60 gelsinim okulda sdtive kadın doğumdamı yada şokta giremiyor galiba herkesin işi var kaldım tek ben çayımı içine kdr takılayım gidem evi toparlım bari napim

sdtive ;
canım vallahi kocama hasret klaınca ben de cozuttum...dün akşam yine kötü bir akşamdı, özlemiştim eşimi yanaştım ama karşılık alamadım. istemedi canı...zaten günlerdir moralim bozuk ya, bir ağlamaya başladım ben mutsuzum diye anlatamam sana...yıktım ortalığı biraz isyana da kaydım galiba, Rabbime 1 yıldır yalvarıyorum neden bana bunu yaşatıyor diye...
Ama yüce Allahım bana bu sabah bunun hesabını sordu, aklımı başıma getirdi... öyle kötü bir olay yaşadım ki hayatım mahvolmak üzereydi..kendimi bu gece cezaevinde bulabilirdim kaza yaptım sabah ve yayaya çarptım, binbir şükür olsun ki yavaştım ve adama hiçbirşey olmadı... ama ya olsaydı...

Allahın sopası yok derler ama var işte... çok şükür Rabbime, bana öyle bir ders verdi ki, bugüünkü sıkıntılarıma şükrettim

cnm ya çok geçmiş olsun Allahtan verilmiş sadakan varmış trafik işte bi anlık dalgınlık Allah korusun...

eşine de zaman ver istersen hani erkekler bi değişik herkesde farklı sorunlar olabiliyo bi doktordan yardım alın isterseniz bi teklif et o o zmn kendiliğindne deprem yaratabilir belki :)

aminnnnnn herkese hayırlı cumalarr... Allah herkesin gönlüne göre versinnn

duana canı gönülden aminnnnnnnnnnnnnn diyorum.Rabbim duysun sesimizi:emir_bebek::emir_bebek:

Herkese günaydın, friedman tatlım Rabbim tez zamanda muradını versin, sağlıklı evlar bahşetsin sana...

canım vallahi kocama hasret klaınca ben de cozuttum...dün akşam yine kötü bir akşamdı, özlemiştim eşimi yanaştım ama karşılık alamadım. istemedi canı...zaten günlerdir moralim bozuk ya, bir ağlamaya başladım ben mutsuzum diye anlatamam sana...yıktım ortalığı :14: biraz isyana da kaydım galiba, Rabbime 1 yıldır yalvarıyorum neden bana bunu yaşatıyor diye...
Ama yüce Allahım bana bu sabah bunun hesabını sordu, aklımı başıma getirdi... öyle kötü bir olay yaşadım ki hayatım mahvolmak üzereydi..kendimi bu gece cezaevinde bulabilirdim :14::14: :53::53: kaza yaptım sabah ve yayaya çarptım, binbir şükür olsun ki yavaştım ve adama hiçbirşey olmadı... ama ya olsaydı...

canım çok geçmiş olsun,Allah korumuş gerçekten :53::53:

bu arada herkese hayırlı cumalar kızlar,cumanız mübarek olsun.

ya ben akşam rüyamda tuhaf bişeyler gördüm ama bi anlam vermedim.benim işyerimi bi aile basıyor,aile dediğim adam kadın çocuklar var yanlarında,bir de bir kanguruları var kocaman bişey ve yavrusu da cebinde,yanında bi hayvan daha var pek benzemese de panda diyorum,kanguru da kanguruya benzemiyor,cebinde yavrusu olmasa deve kuşuna benziyor diyorum ki,küçük bir deve kuşu kapıdan başını uzatıp içeri bakıyor,sonra gidiyor:37::37: sizce bi anlam çıkartmalımıyım bu rüyadan??? baştan söylim bi taraflarım açıkta değildi,çünkü ben başıma kadar geçiririm yorganı:1::1:

ya ben akşam rüyamda tuhaf bişeyler gördüm ama bi anlam vermedim.benim işyerimi bi aile basıyor,aile dediğim adam kadın çocuklar var yanlarında,bir de bir kanguruları var kocaman bişey ve yavrusu da cebinde,yanında bi hayvan daha var pek benzemese de panda diyorum,kanguru da kanguruya benzemiyor,cebinde yavrusu olmasa deve kuşuna benziyor diyorum ki,küçük bir deve kuşu kapıdan başını uzatıp içeri bakıyor,sonra gidiyor:37::37: sizce bi anlam çıkartmalımıyım bu rüyadan??? baştan söylim bi taraflarım açıkta değildi,çünkü ben başıma kadar geçiririm yorganı:1::1:

bi de ben normalde ancak hazırlanıp kendimi dışarı atarım işe gitmek için ve genelde geç kalırım.bu sabah erken uyandım,duşumu aldım ve kahvaltı yapayım dedim vaktim varken,alel acele yiyeceğim kahvaltıyı 10 dakkam var diye tv önüne taşıdım orda yedim.tv de nihat hatipoğlu vardı ve sabaha karşı görülen rüyalar daha gerçekçidir dedi,şimdi düşününce başka konu yokmuydu da rüyadan bahsetti bu adam diye aklıma geliverdi:53::53:

rüya yorumlayabilen var mı kısslarrrr:ssz:

sağol tatlım ya, çok şükür ki adam iyi, bir daha mutsuzum derken iki kere düşünücem... görüşmeni merak ediyorum gelince mutlaka yaz tamam mı

cnm kocana kızma nasıl kadınlar yumurtlayamıyor sönuyor hastalıksa onun kide hastalık ve iyileşecek zaman tanı ve gercekten cok gecmiş olsun ya dediğin gibi başına birsürü bela alabilirdin verilmil sadakan varmış cnm dün diyetisyen ne dedi kadın dopuma gittin mi bugun yazmamışsın merak ettim

herkese mrb mı diyim slm diyim kimse yok ben size demedim mi 1 de gelin anlatcaklarım var die kimse yutmadımı :1::1:
ama egemnın babannesi var friedmanın pc yi yok elocum merkezde 60 gelsinim okulda sdtive kadın doğumdamı yada şokta giremiyor galiba herkesin işi var kaldım tek ben çayımı içine kdr takılayım gidem evi toparlım bari napim

canım tam da tahmin ettiğim gibi kadın doğuma gittim. diyetisyene dün gittim. 1 kilom gitmiş :21::21::21:
kadın doğumcu baktı, gelişmekte olan 1 yumurtam var şuan 15mm civarı, çatlatma iğnesi veriyim pazartesi sabah yaptır dedi, salıdan itibaren ilişki dedi, amaaaaaaaaa ben salı y.dışına gidiyorum :14::14::14: herşey kısmet işte, önümüzdeki ay da eşim gidiyor. ama klomen kullanalım önümüzdeki ay dedi, yine yumurtlama zamanı eşim gidiyor ama klomen o süreci öne alıyor dedi.

cnm ya çok geçmiş olsun Allahtan verilmiş sadakan varmış trafik işte bi anlık dalgınlık Allah korusun...

eşine de zaman ver istersen hani erkekler bi değişik herkesde farklı sorunlar olabiliyo bi doktordan yardım alın isterseniz bi teklif et o o zmn kendiliğindne deprem yaratabilir belki :)

sağol tatlım...

eşimin sıkıntıları hem işten hem de psikolojik tatlım, tatildeyken böyle olmuyor. genelde yumurtlama dönemime yakın böyle oluyor. biz biraz tartışıp ağlayıp rahatladıktan sonra o yanaşıyor bu sefer :17::17: atıyor ya stresi... bizim de sınavımız bu işte

kuzum ben hiç anlamam bu yorumlama işlerinden, kusuruma bakma olur mu

selamlarrr bendeniz geldiii çoook yorgunum sesim de kısıldı karnım da aççç... var da varr :24:
şimdi biraz dinleneyim diyorum, kış da geldi sabah kışlıklarımı giydim kendimi tuhaf hissettim :1:

:54: şimdilik kaçayım da geleceğim tekrar...
bu arada sdtivecim geçmişler olsun kuzum, çok şükür ki büyük bir şey olmamış canım... sen iyisin değil mi

sinhusummm geldim :54: :54: şu öğrencileri döveceğim :47: bugün iyice bozuttular...

kolay gelsin canımmm gerçi benim titiz bacım bitirmiştirr işlerini :16:

oncelikle cok gecmis olsun...gercekten buyuk badire atlatmissin...
bir de sanirim sen sadece senin esin oyle davraniyor saniyorsun anladigim kadariyla, daha dogrusu kaderine isyan ettigine gore. bu durumun gecici oldugunu biliyorum cunku ben de yasadim. ama ben ne yaptim? hic ilgilenmedim olan bitenle...benim de sorun bu yumurtlama gunlerini ona cok hissettirmemdi...kendini neredeyse horoz gibi hissettigini soylemisti..
sen de tahmin edersin ki hickimsenin evliligi dortdortluk degil...ha vardir %1'lik bir kisim, ama o istisnadir, tipki yilbasinda buyuk ikramiyenin ciktigi insanlar gibi...

canim birazdan koyacagim ovulasyon testimi...
ikinci kez yumurtlamayi sanmiyorum ya, 18 yasinda degilim ki:27:

slm kuzular ben geldim.

dün önceki gün hava attıydım ya size adana yanıyor yanıyor diye halt etmişim.. sabahtan beri bardaktan boşanır gibi yağıyor... hastaneye giderken arkadaşla buluşacığımız yere gittim ordan 15 dk hareket edemedim silecek dayanmadı tafik 10 dk durdu resmen... neyse zor bela vardım hasteneye

hoca geldiii başka bir kadım doğumcunun odaasında oturdukk muhabbeti göreceksiniz kendimi o kadar süper hissetim ki anlatamam hoca rahim filmime baktı güzel dedi bilgilerimi aldı

sonra hadi gel muaneye edem seni dedi abowww korktum nede olsa hastanane neyse oda iyi geçti accık yanımı yaktı rahime sıvı bişi sıktı sulu ultrason baktı pco sun dedi biliyom dedim anlattım derdimi ..

bana dediki 2 kez aşılama yapmadan sana rapor veremeyiz biz dedi 2 kere aşılama yapalım yaptığımız her 6-7 kişiden 2 si tuttu dedi

yarın sabah aç gidip kan vercemm

sonra çarşamba tekrar gidecem ilaç yacazak veee vee adet oluncaaa aşılama için start verecez...

işlemler bitince indim aşağı arkadaş diğer hocanın odasın bekliyordu beni sohbet ettik bana dediki azmedersen olmayacak diye bişi yok ve umutsuz vaka değilsin dedi...

:1: öyle işte dün ne güzel abdeste almıştım adet bitmişti bu muayene ve işlemler sulu ultrason yüüzünden yeniden az bi kanama geldi canımda muayene anında yanmadıda şimdi yanmaya başladı :D

öyle işte yavru ceylanlar...

görelim mevlam neyler neylerse en güzelini eyler...

$ctp-79987-1352433949.webp
en ustteki dun sabah, ortadaki gece yatarken, en alttaki de bu sabah...
gebelik testi negatif bu arada...
belirti de yok zati:27:

bu arada sdtivecim geçmişler olsun kuzum, çok şükür ki büyük bir şey olmamış canım... sen iyisin değil mi

iyiyim canım iyiyim, şükür ki ucuz atlattım...

oncelikle cok gecmis olsun...gercekten buyuk badire atlatmissin...
bir de sanirim sen sadece senin esin oyle davraniyor saniyorsun anladigim kadariyla, daha dogrusu kaderine isyan ettigine gore. bu durumun gecici oldugunu biliyorum cunku ben de yasadim. ama ben ne yaptim? hic ilgilenmedim olan bitenle...benim de sorun bu yumurtlama gunlerini ona cok hissettirmemdi...kendini neredeyse horoz gibi hissettigini soylemisti..
sen de tahmin edersin ki hickimsenin evliligi dortdortluk degil...ha vardir %1'lik bir kisim, ama o istisnadir, tipki yilbasinda buyuk ikramiyenin ciktigi insanlar gibi...

canim birazdan koyacagim ovulasyon testimi...
ikinci kez yumurtlamayi sanmiyorum ya, 18 yasinda degilim ki:27:

teşekkür ederim...
ya aslında eşim böyle değildi, istek konusunda ben kaçardım ondan, evlenmeden önce de hep dilindeydi zaten :17: çocuktan sonra böyle olduk biz...inşallah atlatırız ya. bu süreç çok yıpratıcıymış, ikimizde yıprandık o yüzden doğru davranmayı beceremiyoruz. inşallah atlatıcaz Rabbimin yardımıyla..

ovu testlerin de şaşırtıcı hakikaten, çünkü kkda bunu yaşayıp hamile olan çok oldu. bekle bakalım sonucu ne olacak

iyiyim canım iyiyim, şükür ki ucuz atlattım...

teşekkür ederim...
ya aslında eşim böyle değildi, istek konusunda ben kaçardım ondan, evlenmeden önce de hep dilindeydi zaten :17: çocuktan sonra böyle olduk biz...inşallah atlatırız ya. bu süreç çok yıpratıcıymış, ikimizde yıprandık o yüzden doğru davranmayı beceremiyoruz. inşallah atlatıcaz Rabbimin yardımıyla..

ovu testlerin de şaşırtıcı hakikaten, çünkü kkda bunu yaşayıp hamile olan çok oldu. bekle bakalım sonucu ne olacak

elbette atlatacaksiniz...hem bak, siin baska sorunlariniz da yokmus cok sukur...biz ne badireler atlattik...iflaslar, vefatlat, anlatip da ne senin ne kendimin icini karartmayayim tekrar...
hayatta emin oldugum tek bir sey varsa o da Allah'in bir kapayi kapatirken digerini actigi...

vaaayyy kuzuumçok geçmiş olsun Allah esirgemiş valla şükür sen de karşı tarafda iyi...

Back
X