- Konu Sahibi minikgelin
- #31.941
leylosssssss nerdesin, bakildi mi yumoslarina, ne zaman yapilacak ikinci asilama?:94:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 549058
en ustteki dun sabah, ortadaki gece yatarken, en alttaki de bu sabah...
gebelik testi negatif bu arada...
belirti de yok zati![]()
elocum için rahatlamış ohhh ne guzel az kaldı cnm hadi hakkında hayırlısı olsun sdtive sende yumurtlama tedavısıne başlıcakmıssın bende hsgden sonra baslıcam anamm peşpeşe gelcek guzel haberler inşallah
60gelsinim yakın olsam gelir gözukurdum cocuklara benım arkadaşımı üzmesinler yormasınlar![]()
hepinize iyi haftasonları canlarım.
sdtivecim cnm çok geçmiş olsun büyük bi kaza atlatmışsın.rabbim beterinden korusun.bu arada inş tedavinde güzel sonuç verir
elosum tekrar aşılama yaptıracakmışsın kuzum.inş bu sefer meleğin gelir.minikgelin ikinci tüp bebek denemesinde bebişine kavuştun sende ikinci aşılamnda kavuşursun inş
cemrecik sen de inş hamilesindir tatlım.ovulasyon testleri hakkında bi bilgim yok ama daha adetine var gebelik testinde çıkmamamsı normal tatlım.
friedman,sinhus,egemn,ahsenelkasas,60 gelsin sizler nasılsınız canlarım.
egemn cimm canım benim maşallah hepimizi düşünmüşsün...
bizde seni ve ve bebişini özledik![]()
işlerinde kolaylıklar diliyorum kuzumm yorma kendini
betselim de gelmiş hoşgelmiş
bizde birazdan dışarı çıkacağız eşimle, alışverişimiz var da![]()
iyilik canım ya yakalyamadım seni,sayfa açık kalmış ben de yemeğe gittim tühsen nasılsın ne durumda eşinin tedavisi innşallah rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda nasip eder rabbim,dularım hep sizlerle
![]()
durum degerlendirmesi:
ovulasyondan sonra 11. gun...pozitif ovulasyon testi...negatif gebelik testi...
herkese iyi tatiller...
not:farkli bisey olursa gelir hemen yazarim![]()
kuzum anladığım kadarıyla daha adetine 3 gün var.negatif olması normal.inş ovulasyon testi doğru gösteriyordur yaa.yarın da pozitif çıkarsa kanda baktırsan cnm.orada baktırmak kolaymı bilmiyorum ama daha garanti bi sonuç alırsın.
Günaydınn yavru ceylanlaaaaarrrrrrr herkese iyi pazarlar diliyoruummm hepicinizi de öpüyorum