Sabredenler Kulübü 2012 :)

günaydın kızlar
giremiyorum yoğunum bugün tatil bir bakayım dedim napıyorsunuz diye ama kimsecikler yok herkes uyuyor herhalde
cemrecik canım sen o testlere güvenme neden dersen ben çok araştırdım pek gebelikle ilgisi yok onların inşaallah hamilesindir ama
friedman canım napıyorsun nasılsın?
sdtive kilo vermeye başlamışsın sanırım sevindim devamı gelsin inşaallah
Aleyna, egemn, ruhsar, raravis aklıma gelmeyen hamişlerimiz nasılsınız? raravisin doğumuna ne kaldı?
60gelsin, sinhus sizler napıyorsunuz kuzular?

aklıma gelmeyen kim kaldı? kusura bakmayın girip hal hatır soramadığım için

Son düzenleme:
iyiyim kuzum sen nasılsın valla ben de özledim yaa sabah gördüm seni ama çıkmam lazımdı sınava gidiyodum gitmeden günaydın diyem dedimdi :D şöyle denk gelsekde iki lafın omuriliğini kırsak ayol :1:

cnmm nasılsın?

bikaç gündür giremiyorum kıslar anneannemdeyim pek fırsatım olmuyor..benim sıpa durmadan korkutuyor beni dün gece çok sancılandım evime giderken 1 sokak var kendi evimle aramızda ama inanın oraya kadar bile gidemedim yarı yoldan döndük :) dedim herhalde bu gece doğuracağım ama yok gelen giden oyun oynuyo benle eşşoğlu:1:

sdtive kaza atlatmışsın cnm allah korumuş kötüsünden..kıyamam sana kafan yoğun zaten bu aralar ama sen dimdik durursun herşeye rağmen kendini sakın üzme hiçbişey için hem de eşine haksızlık ettiğini düşünüyosun ama insan böyle zamanlarda hep en sevdiklerinden çıkartır acısını senin de ona kızıyor olman çok ama çok normal :)

bakalım inşallah kontrollerin sonrası uğurlu gelir sana :)

günaydın kızlar
giremiyorum yoğunum bugün tatil bir bakayım dedim napıyorsunuz diye ama kimsecikler yok herkes uyuyor herhalde
cemrecik canım sen o testlere güvenme neden dersen ben çok araştırdım pek gebelikle ilgisi yok onların inşaallah hamilesindir ama
Aleyna, egemn, ruhsar, raravis aklıma gelmeyen hamişlerimiz nasılsınız? raravisin doğumuna ne kaldı?

cnm özlettin kendini yoksun uzun zamandır..
kendi adıma söyleyeyim ben iyi olmaya çalışıyorum..bebeğim biraz problemli byük ihtimalle erken doğum yapıcam sezeryanla ki yaşadığım sancılara bakılırsa kendisi de erken gelmeye niyetli gibi gözüküyor.
hem korkuyu hem de heyecanı yaşıyorum bu günlerde..her an gelebilir duygusu insanı resmen günlük hayatından kopuyor..annemler de sağolsunlar bu konuda fazlaca evhamlı resmen yatağa bağımlı yaşıyorum..

Sıdıkaya döndüm iyice :))

ahh ahh inşallah en kısa zamanda siz de yaşarsınız bunları da anlarsınız beni :) bunları dediysem yanlış anlamayon sadece ha geldi ha gelecek duygusunu :) yoksa allah hepinize gayet sağlıklı ve normal bir hamilelik nasip etsin topaç gibi bebişleri olsun hepinizin :)

bende iyiyim cnm.tedavidede 1 ayı bitirdik.bazı hormon tahlilleri istemişti doktor.biraz artış var işte.ilacın birini kesti.diğer ikisine devam.aralık ayında tekrar hormon tahlili yapıp göndericez.o tahlil sonucuna göre tekrar dna sperm hasar testi isteyecekmiş.inş gelişme vardır.sağılıklı sperm oluşmuştur.
eşime kırmızı et yasak ama kurban dolayısıyla yasağı biraz çiğnedik.bende biz yerken onun bakmasına dayanamadım.biraz rejim dışına çıktık yani.bundan sonra diyete devam inş.
duaların için allah razı olsun tatlım.dualarla hayallerimiz gerçeğe dönücek inş:16::16::16:

sen misafirlerini yolcu ettin.hamileyken zor olmuştur misafir ağırlmak.kendine de yeğenimize de dikkat et tatlım:1::1:
gelişmeler iyi gibi,sevindim canım:16: inşallah dna hasar testi de güzel çıkar,her zaman dualarım sizlerle,sizin de bizlerle olsun litfeennn:16: evet yaa şimdiden ağrılarım var kalçam çok ağrıyo,hergün de yürüyorum 2km,hareketsiz değilim niye ağrıyo anlamadım,zor oldu ama atlattım çok şükür:16:
günaydın kızlar

ahh canım allah razı olsun hemen hemen hepimizi yazmışsın,özlettin kendini,ev temizleme işini yeni bitridin heralde,çok geçmiş olsun..bugün 11 haftalık olduk biz de,haftaya doktora gitcez heyecanla ogünü bekliyorum:52: sen nasılsın nası gidiyo?

günaydın kızlar

canim bisey olsa gebelik testinde de cikardi zaten bugun...haaa, regl gelmeden hep bir sans var ama kendimi o kadar sansli gormuyorum:14:

günaydın kızlar

selamlarr canımm :16:

teşekkür ederim çok... ben de iyiyim çok şükür canım okul ev mekik dokuyorum, malum bebiş için çalışmalar devam etmekte hayırlısı artık...

hepimiz bu güzel haberi veririz inş. canımm :16:

iyiyim kuzum sen nasılsın valla ben de özledim yaa sabah gördüm seni ama çıkmam lazımdı sınava gidiyodum gitmeden günaydın diyem dedimdi :D şöyle denk gelsekde iki lafın omuriliğini kırsak ayol :1:

nasıl geçti kuzum sınavın... yarın denk geliriz inş :34: içime doğdu :34: :54:

nasıl geçti kuzum sınavın... yarın denk geliriz inş :34: içime doğdu :34: :54:

baaaaaaakkk denk geldik :1: ama sanırsam kısa sürecek bu :( pek de iyi geçmedi sınavım yaa sorular çok uğraştırıyor ales de eşiminden ümitliydim oda yetiştiremedim kötü diye geldi :1: yine benimki önemli değil 55 alsam y.lisansa başlarım :D eşim 85 den aşşa almamalı hayırlısı bakalım ya :31:

baaaaaaakkk denk geldik :1: ama sanırsam kısa sürecek bu :( pek de iyi geçmedi sınavım yaa sorular çok uğraştırıyor ales de eşiminden ümitliydim oda yetiştiremedim kötü diye geldi :1: yine benimki önemli değil 55 alsam y.lisansa başlarım :D eşim 85 den aşşa almamalı hayırlısı bakalım ya :31:

hayırlısı olsun kuzum... olsun nasipte ne varsa o geliyor biz elimizden geleni yapıyoruz...

daha ilkbahar dönemi var, o zamanda deneyebilirsinzi tabi sınavlar yıpratıcı oluyor bilirim :31:

ben de öyle geziniyorum buralarda :1:

selam kızlar,
dün doktora gittim. şimdilik herşey iyi.biraz biraz sancılarım başladı. 2600gr olmuş minik. benimki ufak birşey olacak belli. doğunca sütüm olur da toparlanır inşallah diyorum. haftaya yine kontrol var. alttan muayene de var. şimdiden pek keyifsizim o açıdan...şimdi annemlerdeyim. herkes annesine gidince belki çok daha rahatlar ama benim bu hamilelikte tam tersi oluyor. herhalde bu da benim imtihanım oluyor. hep bir sıkıntı yaşıyorum, üzülüyorum. zaten genel itibariyle hamileliğimde hiç tahmin etmediğim kadar üzüntü yaşadım. İnşallah bebeğim doğacak, herşey çok güzel olacak, herkese moral verecek. hep böyle düşünüyorum. sonra da minicik çoçuğa daha şimdiden ne büyük bir misyon yükledim diyorum. ne bileyim karışık duygular içindeyim. yardım umduğum hiç kimseden hayır göremedim, tam tersi oldu. her seferinde de Allah'tan başka kimsenin gerçekten yardımcı olamayacağını anladım. Neyse işte gece gece karman çorman hislerim var. bebeğimin ne zaman geleceğini bilemiyorum. o gelince de başka türlü sıkıntılarla yüzleşecek gibiyim. gelenler gidenler, yardımcı olan olacak mı olmayacak mı vs... vs... yine de herkes kucağına alınca herşeyi unutursun diyor ya. işte ona güveniyorum. inşallah bebeğimle birlikte güzellikler de gelecek. şimdiki üzüntülerimi heeep unutacağım.
geçmişi biraz okudum. herkesin işi gücü olmuş. eloserce inşallah tedavin güzel sonuçlar verir.
sdtive geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. 1 kilo da gitmiş gözün aydın.
hayalimduam şeker biraz yüksek çıkmış galiba benim ilk ölçüm 149 idi. sonra bir daha yüklediler. daha düşük çıktı. yediklerine dikkat et birşeycik olmaz inşallah.
friedman, sinhus, egemn, 60 gelsin, cemrecik dderya, ahsenelkaksas ve uykulu haldeyken adını buraya yazamadığım için çok özür dilediğim herkes! dualarınızda unutmayın. herşeyin hayırlısı olsun. Rabbim hepinize en güzel zamanda en güzel şeyler nasip etsin. iyi geceler!

ne oluyo yaaa ben ne kaçırdım cemre?alt tarafı 3-4 gündür giremiyodum nete evde değildim ben yokken ne oldu hamişmisin yoksa anlamadım canım ya anlat ne oldu?

selam kızlar,
dün doktora gittim. şimdilik herşey iyi.biraz biraz sancılarım başladı. 2600gr olmuş minik. benimki ufak birşey olacak belli. doğunca sütüm olur da toparlanır inşallah diyorum. haftaya yine kontrol var. alttan muayene de var. şimdiden pek keyifsizim o açıdan...şimdi annemlerdeyim. herkes annesine gidince belki çok daha rahatlar ama benim bu hamilelikte tam tersi oluyor. herhalde bu da benim imtihanım oluyor. hep bir sıkıntı yaşıyorum, üzülüyorum. zaten genel itibariyle hamileliğimde hiç tahmin etmediğim kadar üzüntü yaşadım. İnşallah bebeğim doğacak, herşey çok güzel olacak, herkese moral verecek. hep böyle düşünüyorum. sonra da minicik çoçuğa daha şimdiden ne büyük bir misyon yükledim diyorum. ne bileyim karışık duygular içindeyim. yardım umduğum hiç kimseden hayır göremedim, tam tersi oldu. her seferinde de Allah'tan başka kimsenin gerçekten yardımcı olamayacağını anladım. Neyse işte gece gece karman çorman hislerim var. bebeğimin ne zaman geleceğini bilemiyorum. o gelince de başka türlü sıkıntılarla yüzleşecek gibiyim. gelenler gidenler, yardımcı olan olacak mı olmayacak mı vs... vs... yine de herkes kucağına alınca herşeyi unutursun diyor ya. işte ona güveniyorum. inşallah bebeğimle birlikte güzellikler de gelecek. şimdiki üzüntülerimi heeep unutacağım.
geçmişi biraz okudum. herkesin işi gücü olmuş. eloserce inşallah tedavin güzel sonuçlar verir.
hayalimduam şeker biraz yüksek çıkmış galiba benim ilk ölçüm 149 idi. sonra bir daha yüklediler. daha düşük çıktı. yediklerine dikkat et birşeycik olmaz inşallah.
friedman, sinhus, egemn, 60 gelsin, cemrecik dderya, ahsenelkaksas ve uykulu haldeyken adını buraya yazamadığım için çok özür dilediğim herkes! dualarınızda unutmayın. herşeyin hayırlısı olsun. Rabbim hepinize en güzel zamanda en güzel şeyler nasip etsin. iyi geceler!
canim, birilerinin yardimindan mi bahsettin, olabilecek sIkIintilardan mi korkuyorsun? bosver hepsini, bak annelik icgudusu nelere kadir!!! videoyu lutfen sonuna kadar seyret ve gercekten yardima ihtiyacin olup olmadigini bir daha dusun:)
[video=youtube;77iM2fqqNSU]http://www.youtube.com/watch?v=77iM2fqqNSU[/video]

ne oluyo yaaa ben ne kaçırdım cemre?alt tarafı 3-4 gündür giremiyodum nete evde değildim ben yokken ne oldu hamişmisin yoksa anlamadım canım ya anlat ne oldu?

heee hamileyim, hem de dorduzlere, simdi kac tanesi kiz, kac tanesi erkek onu dusunuyorum:27::27::27:
yok ay, ovulasyon testleri pozitif cikmaya basladi da, muhtemelen polikistik var lh yuksek ciktigina gore...gerci uc ay once tahlillerde hepsi normalde fsh lh falan ama regl'e yakin yukseldigine gore polikistik over sendromunu isaret ediyor...
gebelik testleri negatif..regl gunu sali...bakalim nolcak:37:
canim, esas haberler sende, nasi gecti asilama?

selam kızlar,

guzel anne döveyimmi seni dert ettigin şeyler çok önemsiz inan
alttan muayaneden korkma ban iki tüp bebk yaptırdım alttan neler neler yaptılar:)inan düşündügün gibi acı vermiyor korkma hiç bşysi yok inan
gelen gideni sen dert etmeeee sen yatagında güzelce yatıp bebegini emzireceksin sürekli bırak milet neyaparsa yapsın en güzel günlerini burnundan getirme lütfen..
bebegin inan 40 ı çıkmadan tosun gıbı olur onuda dert etme saglıklı dogsun gerisi kolay:)
dogumdan zerre korkmuyorummmm inan ya o duyguyu yaşayamasaydın bıde öyle düşün rabbim sana nsl güzel bi duyguyu tatmayı nasip etmiş mucize resmen...
sen bebegine kavusacagın gunu düşün ilk yüzünü görcegin anı nolur gereksiz şeyleri dert etme cnm bnm

cnmm nasılsın?

bikaç gündür giremiyorum kıslar anneannemdeyim pek fırsatım olmuyor..benim sıpa durmadan korkutuyor beni dün gece çok sancılandım evime giderken 1 sokak var kendi evimle aramızda ama inanın oraya kadar bile gidemedim yarı yoldan döndük :) dedim herhalde bu gece doğuracağım ama yok gelen giden oyun oynuyo benle eşşoğlu:1:

sdtive kaza atlatmışsın cnm allah korumuş kötüsünden..kıyamam sana kafan yoğun zaten bu aralar ama sen dimdik durursun herşeye rağmen kendini sakın üzme hiçbişey için hem de eşine haksızlık ettiğini düşünüyosun ama insan böyle zamanlarda hep en sevdiklerinden çıkartır acısını senin de ona kızıyor olman çok ama çok normal :)

bakalım inşallah kontrollerin sonrası uğurlu gelir sana :)

canım keşke üzülmemeyi başarabilsem, ama psikoljik olarak dipte olduğum dönemlerden birinden geçiyorum. yine berbat bir haftasonu geçirdim. bir süredir yaşamadığımız sıkıntılar nüksetti yine. ilişkiye giremedik eşimle :14: cuma günü 15mm olan yumurtam da çatlamadı ya da çatladı ve ben hissetmedim bilmiyorum. herşeyden çok sıkılmış ve bunalmış hissediyorum kendimi. bütün bu sıkıntılar nasıl aşılır, benim çocuğum gerçekten olur mu bilmiyorum. yarın gidiyorum y.dışına, aralıktada 10 gün eşim yok... hep en kritik zamanlarda..gerçi yanyana olsak da birlikte olamadıktan sonra... çok doluyum kuzum ya anlatamam

selam kızlar,

sağol tatlım, şükür ki ucuz atlattım...
sıkıntıların moral bozuklukların normal, ben de bütün bunların doğumla geçeceğine inananlardanım. bebeğiin kokusu ve emzirmek eminim sana iyi gelecektir.

günaydın kızlaaarrr:21::21:

günaydın canım

Back
X