- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Aynisini benim ablamda yasadi. Ama tam tersi. Enistem adanali. Ablamlar izmirden adanaya gitti. Ablamlar 20 sene olacak ordalar. Hala alisamadi. Sizde saygida kalmamis. Bu saatten sonra saygida beklemeyin. Bosanmak insana yolun sonuymus gibi geliyor. Bosanipta bir sure gectikten sonrada ohhh iyiki de bosanmisim diyorsunuz.7 senelik evliyim. Ben İzmirli eşim Adanalı. Evlenip Adana'ya yerleştik. Ben orada ciddi anlamda yapamayıp eşimi İzmir'e taşınmaya ikna ettim. Ama eşim gönül rızasıyla gelmedi. Birkaç senedir izmirde iş bulamıyor. Ve bu konuda çok seçici davranıyor. Birkaç senedir maddi anlamda ciddi sıkıntı çekiyoruz. Evliliğimiz iyi gitmiyor. Psikologa yada evlilik danışmanına gitmek istiyorum ama gidemiyorum maddi sebepler yüzünden..Uçan kuşa borcumuz var diyebilirim. Bu geçen zaman içinde ben iş seçmeyip mesleğimle ilgili heryede çalıştım, seçmedim. Bir şekilde ayakta durmaya çalışıyorum. İş konusunda sürekli tartışıyoruz. Artık konuşamıyoruz. Zerre kadar bana sevgisi ve saygısı yok. Gün geçtikçe soğuyorum ondan. Ben çok sabırlı bir insanım. Neden sabrettiğimi bilmeden sabrediyorum. Eşim bana artık sözlü şiddet uyguluyor. Dilinin kemiği yok. Kufrediyor saydiriyor. Sözlerini kaldıramıyorum. Çok ağır konuşuyor. Bazen altta kalmamak için uğraşıyorum. Ama yine altta kalan ben oluyorum. Nasıl degistiricem inanın bilmiyorum. En yakinimdakilerin mutlu evlilikleri var. Bosanamiyorum. Evlilik ve aidiyet duygusunu seviyorum. Ama fazla değer verdim zamanında. Eşimin arkamda durmasını adam gibi adam olmasını çok isterdim. Başımı omzuna yaslamayi çok isterdim....
En son tartışmamızda benim kadinligima laf etti evlendiğimizden buyana yumurta yapmayı yemek yapmayı bile beceremiyorsun dedi. (Ben işten eve gelip apartopar birşeyler hazırlayan biriyim) kadın diye aldık bir halti beceremiyorsun diye saydirdi.... Ben de bunun altında kalmayıp sen de adam olsaydın da calissaydin dedim. Bu onun çok ağırına gitti ve yarından tezi yok Adana'ya ailemin yanına gidicem dedi.... Ben sustum...
Ne yapayım ne edeyim.... Doğru olan boşanmak mi, söyleyin salaklık ben de mii? Çözüm yok mu böyle davranan adam değişir mi? Degiştirmek için ne yapmam lazım? 7 senem geçmiş ben evlilik kurumunu seviyorum. Ne yapayım ben bilmiyorum.... Bana bir akıl verin. Çok kırgınım...