- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi denizlililili
-
Her yerde farkli sanirim bizde de cagrilmaz. Tam tersi kiz ve erkek tarafi birlikte genc kizlari cagirir hadi kina yakilacak diye. Ki cok sacma o an telasla unutulmus olabilir bence. Bu kadar buyutulecek bir sey yok ortada.Bizde şöyle oluyor. Kız tarafı kınayı çıkarmadan şalvar giyiyor kız tarafı oynayarak çıkılıyor daha sonra kız yani gelin bindallı sini giymeye gidiyor o sırada hediyelikler için bir köşede buluşuyor gencler o sırada ya aile büyüğü ya bu gençlerden bir kaç kişi erkek tarafındaki gençleri çağırır tutarlar ellerinden getirirler hep beraber çıkarlar kizin bir eline kizin yengesi diğer eline erkeğin yengesi kına yakar avucunu acmiyor derler kaynanadan altın isterler sanıyorum ki herkeste böyledir hakketten nasıl oldu da dahil etmediniz bu olaya onlara zaten senin suçun yok ancak senin aklında olmalıydı veya ailenin ne bileyim ilk düğün değildir bu sülalede. Herkes kınaya çağrılmaz demiş ama olması gereken bu olduğu için yazıyorum yoksa 8 aydır bununla kavga edilecek birşey yok
Bende eşimin değişeceğine pek inanmıyorum. Gerçekten değer verseydi bu raddeye gelmezdik zaten.Sen ne düşünüyorsun 8 ay'da düzelmeyip geri vites atan kişi ile ömür geçer mi ?
Saygısı yok canım bu yollardan az çok geçtim düzelme di onca seneye rağmen bağ koptu ayrıldık,şimdi pervane mecazi olarak ama ben de yaprak kıpırdamıyor artık .
Sevsen de olmuyor ,yürümüyor bazen Allah'tan bebeğim yok .
Estağfirullah, bende o anları bi kere daha yaşadım yazarkenEşinizin Allah cezasını versin inşallah adam müsveddesi!
Kız annelerini ve ailesini ezmeye çalışan/ezen insan kılıklı şeytanlardan nefret ediyorum
Huylu huyundan vazgeçmez, umarım o cehenneme bir daha dönmezsiniz..
(Okurken aşırı kaptırdım kendimi, sanki ben yaşıyormuşum gibi hissettim, kusura bakmayın lütfen)
Tşk ederim. Onlar hazırlamışlar bile kahvaltıyı:)Oyle bi geliceklerki gör bak sen alttan aldıgın içindir kabul etmeyişlri denizlidemi yasıyosunuz hiççç üzülme yarın kalkkk bi sirkelen ailene güzel bi kahvaltı hazırla suslen gez toz hayat çok gızel unutma
Amiiin tşk ederimAllah yardımcın olsun ne kötü bir adama denk gelmişsin. Bir şans verir barışırsan bile çocuk yapma bi süre. Boşanma konusunda da Hakkında hayırlısı olsun
Maalesef benim katkılarımla bu kadar tepemize çıktılar. Ben aman üzülmesin kimse, kırılmasın kimse deyip alttan aldıkça onlar suistimal ettiler. Yetmedi daha fazlasını istediler hep. Her daim onlar haklı biz haksız olduk.Kınaya davet edilmeyide ömrü hayatımda ilk duydum. Erkek tarafı zaten geline kına yakmaya gelir davet ne alaka. Bence kendilerine göre adet çıkarmış kv. Ama eşin karaktersizin önde gideniymiş. Ne kadar kinci, ne kadar hesapçı bu kadar küçük bir meseleyi nasılda büyütmüş. Hiç senin hatrını saymamış. Ama buna birazda sen mahal vermissin. Niye o çok kıymetli ailesiyle altlı üstü oturuyorsun, birde işin gücün var neden bu kadar ezdiriyorsun kendini. Sorun olmasa bile gelenin gidenin rahat edemez, eşin evi olduğunun evlendiğinin farkına varamaz, heleki böyle cadı bir kv varken. Bence barışacaksan tek şartın ayrı ev olmalı. Onunki aile de senin ki neymiş.
Bakın biz zaten hata olduğunu kabul ettik, bayramda gittiğimizde annem açık açık kırdıysak özür dileriz oğlum vallahi bilerek yapmadık telaşla olmuş dedi. Mesele bu kadar uzatılması bu konunun.. Biz onların geç gelmelerini yüzlerine vurmadık, sizde hatalıydınız o saatte gelinir miydi demedik.Belki bu olay olmasa başka birşey olacak ve is boyle tatsizliga suruklenecekti bilemeSin ancak yaptığıniz hata kabul edinki büyük bir hata nasıl annesini ve yengesinin cagirmazsiniz sizin gençlerden birileri duvaginizi salinizi mumunuzu alıp yuvarlak olurken onlardan kimseyi dahil etmez biriniz hepiniz unutmussunuz yapmissiniz bunu . ancak esinizde takıntılı muhtemelen bu olay olmasa da can ciğer olmayacaktı ailenle ama ama iste sebeb siz gozukuyorsunuz şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?