Sabrimin sonundayimm!

Annesi aradi aksam gel kizim diyo saolun dedim ben sizi anne baba bilip size sigindim siz bana arkanizi dondunuz kizim yemin ederim her zaman senin yanindayiz biz sen yanlis dusundun aksam sadece onlar gelmesin sen de benim yavrumsun gel aksam konusalim dedi gidecem bide ailesinin yaninda hem onlarin ayibini hem ogullarinin ayibini yuzlerine vurcam

Dayak yiyorsun aklın doğum gününde...senin ailen yok mu neden sahip çıkmıyorlar ?? onlar nasıl hasta insanlar. Sen böyle yaptıkça o laçkalaşmış, döverim susar modunda. boşan, ya da sus otur hayatına devam et.

Aklim dogum gununde falan deyil ailesine gitmem dedigimde benim ailemi katacak mi diye zarf attim ben o yuzden oyle bi mesaj attim... ben biktim bu durumdan anlamiyosunuz yoksa biliyorum burada dayak konusu acildiginda herkezin hakli tepki verecegini bile bile actim cesaret alabilmek birilerinim destek olacagini dusunerek... sus otur hayatina devam et oneriniz icin tesekkrler

oraya 'boşan' cümlesini de kurdum dikkat ederseniz !!! sanırım aileniz arkanızda değil. dua edicem sizin adınıza kendinizde güç bulup o hasta adamı terketmeniz için.

oraya 'boşan' cümlesini de kurdum dikkat ederseniz !!! sanırım aileniz arkanızda değil. dua edicem sizin adınıza kendinizde güç bulup o hasta adamı terketmeniz için.
Kusura bakmayin belki ters anlamis olabilirim sizi... ailemden kimsenin haberi yok haberleri olsa ozellikle abim gelir alir beni burdan size yemin ederim pesime dusmuyceni bilsem coktan terk ederdim onu ama cocugumu bana vermez bizim basimiza bela olur kendimi de gectim abimi katil eder abim gozumun falan mor oldugunu bilsin saniye beklemez cikar gelir cocuk olmadan once kactim evden beni buldu kopekler gibi yalvardi sana bidaha vurmuycam diye inandim uzun zamandir siddet yoktu artik cocuk oldu gidemez diyemi dusunuyo bilmiyorum bu gun ailesiylede kendisiyle de cok net bi bicimde konuscam baktim olmuyo hic hissettirmeden gidicem bu evden sonrasinda Allah kerim

yine dayak yiyip çocuğu için boşamayan cefakar türk anası. çocuk gözlerini belerte belerte anasının dayak yediğini filan görüyor. eminim çok mutludur canım benim. yarın büyüyünce barış yanlısı, vatana millete faydalı, kadına saygılı beyaz bi güvercin olur eminim.

hayır bi de çocuktan önce de dayak yiyomuş. kalkmış çocuk yapmış. şimdi de çocucğm iöin boşanmıyorum hühühühühü çok iyi yapıyosun aman boşanma. dayak yemeye devam et.

Benim anlamadığım şey kv ve kardeşten ne bekliyorsunuz
Gelip siz dayak yerken adamın elini kolunu tutamayacaklarına göre he sen haklısın kızım oğlumuz hayvan deseler ne demeseler ne

Bazen ayri büyümek daha iyidir cocuk icin.

Sizi hakarete ugrayarak dayak yiyerek gördükçe iç dünyası ne hale gelecek.

Cocuk icin evlilik devam ettirilmez. Cocuga saglikli bir yaşam alani saglamadiginiz sürece kendinizi kandırmış olursunuz.

Onlara duyurmadan kendin halletmeliydin. Kardeşi bile suursuzca msj atmis sana.

Aile terapisti ne gidim yoksa kimse ayibini anlayip duzeltmez.

hayır bi de çocuktan önce de dayak yiyomuş. kalkmış çocuk yapmış. şimdi de çocucğm iöin boşanmıyorum hühühühühü çok iyi yapıyosun aman boşanma. dayak yemeye devam et.
Cocuktan once dovdu gittim ailemin yanina 3 hafta her hafta sonu gelip yalvardi yeminler sartlar etti inandim geldim duzelmisti siddet olayi bitmisti omrun boyunca ya doverse dusuncesiyle cocuk yapmamak gelmedi aklima guvendim.. ben bosanmiycam bu sekilde oturup dayak yemeye devam edicem demiyorum sizlerden bi nebze olsun cesaret alabilmek icin actim konuyu dalga gecesiniz diye deyil

Onlara duyurmadan kendin halletmeliydin. Kardeşi bile suursuzca msj atmis sana.

Aile terapisti ne gidim yoksa kimse ayibini anlayip duzeltmez.
Bunuda soylucem destek alsin naparsa yapsin bida asla dayak olayina goz yummuycam bunlarin garantisini ya ailesi yada kendi vercekler bana yada sonunda ne olursa olsun bosancam

Benim anlamadığım şey kv ve kardeşten ne bekliyorsunuz
Gelip siz dayak yerken adamın elini kolunu tutamayacaklarına göre he sen haklısın kızım oğlumuz hayvan deseler ne demeseler ne
Hayir bana kizim bi sorunun olursa once ailene duyurma gel beraber halledelim sende bizim bi kizimizsin biz sen haksizda olsan kendini yalniz hissetme diye oglumuza kizariz diyen insanlarin yan cizmeleri benim zoruma gitti

ben dalga geçmiyorum. bin tane konu var burda hep yanı. dayak yiyen ama çocuğu için boşanmayan kadın. dayağı yiyip de çocuğun kıyafeti doğun günü bilmemnesine takılı kalmak, evi terketmek ya da aileye dönmek polise gitmek yerine kayınvalideye eş abisine laf yetiştirmek... bunları siz yapıyosunuz ve bunlar aklı selim insan davranışları değil. dayak yiyen kadının yapması gereken polise gitmek, darp raporu almak sonra da boşanmak. yok bunu yapmıyorsa kendisine saygı göstermeyene ben niye göstereyim.

Bunuda soylucem destek alsin naparsa yapsin bida asla dayak olayina goz yummuycam bunlarin garantisini ya ailesi yada kendi vercekler bana yada sonunda ne olursa olsun bosancam

bi daha göz yummıycam diyosunuz hala. kusura bakmayın da adam dövmüş, bi daha dövmiycem demiş. şimdi yine dövüyor. tekrar döver. e siz affetmişsiniz yine affedersiniz.

Hayir bana kizim bi sorunun olursa once ailene duyurma gel beraber halledelim sende bizim bi kizimizsin biz sen haksizda olsan kendini yalniz hissetme diye oglumuza kizariz diyen insanlarin yan cizmeleri benim zoruma gitti
Oğullarının manyak olduğunu biliyorlardır da ondan öyle demişlerdir.Ama iş b.ka sarınca kimse yoğurdum ekşi demez.Gideceksen bile dikkatli konuş eve dönüşüde var bunun.Adam hayvani güdülerini yontmamış bastırmış sadece gördün.Korktum senin kocandan.Sakat kalıp felç olmakta var Allah korusun.

Destek almasi için bastir. Kararli ol bu konuda son şansı oldugunu destek almazsa bitireceğini söyle. Blöf yapma sakinvyardim almazsa 3 5 ay sonra tekrarlanacak.

Bunun olmayacaginin sozunu ailesi veremez. Esin de zamaninda söz vermiş tutmamış. Artik sözlere degil icrata bakmalısın.

Bosanmalisin. Cocugum icin vs deyip kendini kandirma.

Benim anlamadığım neden özelinizi başkasına hele hele eşinizin ailesine anlatıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…