Sabrimin sonundayimm!

Bence gözünüz hala mor ise gidip bir darp raporu alın. İlerde boşanmak isterseniz çocuğun velayeti, tazminat ve çekişmeli boşanmada delil olur.
Ve eşinin ve ailesinin gözü korkmuş olur. Emin ol eşinin ailesi ve esin de boşanmayi göze alamıyor. Ama korkan kadın gördükçe yükleniyorlar.
Siz de onların gözlerini korkutun . Abin, baban gelsin sert konuşsunlar.
Sana da yazık, çocuğuna da yazık. Mutlaka burada yazılanlara kulak verin

Ayril bence daha yeni bebek sahibi olmussunuz gozunun icine bakmasi lazimken sana el kaldirabiliyo bu nasi erkek! Daha evliliginiz devam ederse daha ileriyede gider...cocuk buyusun demissin ama cocuk buyudukce oda bu şiddetten nasibini alacak hem fiziksel hem psikolojik ..birde aile durumunu bilmiyorim ama annen baban ayriymis seni sahipsiz goruyo olabilir nasilsa biraksmaz arkasında kimse yok gibilerinden.

Cocuk kucuk mahkeme her turku sana verir senin ayipli bi durumun yok..

Esinde ailesi de bosanmayida goze alamaz kolay mi bida oglunu evlendirmek falan seni yanliz bulmuslar yukleniyolar

Hede hödö şeylerden tartisma çıkmış ustune hakaret ve şiddet siz eşinizin ailesinin tavrına tepki veriyorsunuz .
Ilgincsiniz vesselam

Esinde ailesi de bosanmayida goze alamaz kolay mi bida oglunu evlendirmek falan seni yanliz bulmuslar yukleniyolar
Zaten ben 2. Esiyim ilk esi 8 ay sonra kacip kurtarmis kendini demekki insallah simdi mutludur neler anlattilar onun hakkinda demekki hakliymis... simdi annesigildeyim eve dondugumde hepinizin mesajlarini okuyup cevap vericem

Zaten ben 2. Esiyim ilk esi 8 ay sonra kacip kurtarmis kendini demekki insallah simdi mutludur neler anlattilar onun hakkinda demekki hakliymis... simdi annesigildeyim eve dondugumde hepinizin mesajlarini okuyup cevap vericem
Bak canım simdi cocuk var ve kucuk sana verirler yabi nafaka falan alirsin..esinin ne kadar maas bilmiyorum ama esinin parasi oraya kesilecek bide çocuk kimse kolay kolay bakmaz esinin aileside bilir bunu sen bence korkut onlari herseye ezilip buzulme

Bunca sayfadır ailen arkanda mı diye okudum. Şu yorumundan sonra yorum yapmaya karar verdim. Bak canım ilk olarak olayın kalıntıları hala varsa git bi darp raporu al. Bi savcının verdiği bi akıldır bu bunu dikkate al.. Yolda sıkıştırdılar dövdüler görmedim de. Şuan şikayette bulunma. Eğer ki tekrarı olursa(ki ilk değil son da olmayacak dediğine göre) olacak... Umuyorum ağırını yaşamadan ikinci şiddetinde çağır evine polisi o Allahsız eşini gelip alsınlar evinden. Mahallede bu olaya tanık olsun yeter. Ara aileni gelsin alsın seni. Hakime verirmiş 100 milyar yav he hee... Hakimler kelle koltukta geziyolar devletin gözüne batmamat koltuklarından olmamak için. Bunu da o beğinsiz eşin senin gibi saf bi kadının gözünü korkutmak için söylemiş. Yemee!!!
Ha benim bunlara gücüm yok diyosan.. Bi valiz hazırla kendine. Sığın bi kadın evine. Onlar sana işte buluyolar merak etme. Kimliğini bile değiştiriyolat bebeğini yanına alman için sana yardımcı oluyolar...
Ha yok ben bunu da yapamam diyosan sağlıklı düşünemiyorum diyosun, annenin sağlıksız,mutsuz olduğu bi evde büyüyen çocuk ne kadar sağlıklı olabilir bunu düşün...
Kendini sev.... Kendine güven... Bir kadının yönetebildiği imparatorluklarımız kurulmuş. Şerefsiz bi adamı mı boşayamayacakmış... Anasının bile onu doğurduğu güne lanet ettir. Olmaz olsun öyle anne. Öyle anadan doğma baba!! Havlayan köpek ısırmaz.. Ama sessizce atılan çığlık dağı indirir.. Sana ilk önce sabır, metanet ve uygulamalı güç diliyorum..

Ya bu gelirsem ağzını gözünü kırarım tavrı dövmekten daha acı değil mi ya. Sürekli psikolojik şiddet gücünü hissettirme göz korkutma. Sabah uyandırma şekline bak hele bir. Öyle sinir oldum ki gücüm kuvvetim olsa da dövsem dedim inan ki. Boşanmayacaksın da. Boşan demeyi de sevmiyorum.

Bence aileni ara al yüzlerine söyle evime giremezsiniz diye de. Bakalım ne olacak errrrkek bey.

Ee yapacak adam ilkine niye pislik yapmamış?? Çünkü yememiştir. İlk eşinin ailesi ve asslann gibi kadınlık gururu alt etmiştir şimdi seni döven adamı da o kayınvalidemin evindeyim dediğin soysuz sopsuz aileyi de. Bulmuşlar senin gibi safı.. Ver adresini o kadının bak ben ibreti alem 2 araba polisle gelip bi rezil edeyim mahalleye. Gözleri şirreeettttt kadın görsün!! Ben burda deliye döndüm sen o kadının evinde nasıl oturabiliyosun ya???

Madem ayrılamıyorsunuz bari sindirmeyin başka yollarını arayın falan ne biliyim. Ama dert bu değil doğum günü.

Nerdesiniz konuştunuz mu? Lütfen dönmeyin ordan evinize.. Abinize söyleyin gelip alsın oğlunla sizi..

Çocuğuna yazık be sizin oralarda dayak normal mi kabul ediliyor?

al karsina esine deki seni seviyorum ..ailenide seviyorum..ve tesekkur ediyorum de ..bu sekilde sen hep iyi ol...cunku evde bi huzursuzluk ortami var ve sen bu durumu duzelticek kisi ol..bir iki hafta boyle devam et..esin duzelecektir..kalbi yumusicaktir...goreceksin...esine karisi oldugunu hissettir ..kadin gibi davran...erkek gibi degil..

Allah'ım dünyada ne sıkıntıları olan insan varmış meğer Kadın dövmek nedir ya ?? Suç a meyilli insanların %70 i aile içi şiddetten oluyor biliyorsun dimi.. yani demem o ki .. yazık o çocuğa yazık sana bosan demek bizler için kolay .. sen daha iyi bilirsin .. ama çocuğunu tüm bunlardan uzak tut ..

Bu şiddetinde senin ailen benim ailem sacmaliklarinininda arkası gelecektir.. Allah güç kuvvet versin size

Gittim konustuk beyefendinin soyledigi su ben seni dovme taraftari deyilim ben senin her istedigini yapiyosam sende kalkip bana kahvalti hazirliycaksin bu senin gorevin ben 9da dukkanda olmak istiyorum falan filan anneside ben senin her zaman yanindayim ben ogluma hep diyorum baban beni zamaninda dovdu pisman dovme oglum karini babasida diyo kizim ben bunada bisey diyemiyorum bu evde oyle gordu erkenden kahvaltisi hazirlanirdi vs. Eve geldim seni son kez uyariyorum dedim beni bir daha dovdugunde seni pisman ederim bu evde de durmam cocugumuda sana vermem daha hala adam kendini hakli goruyo ben gercekten inanamiyorum insan kendini sucluyken nasil hakli cikarabilir benim bunlari aklim almiyo ben seni dovmekmi istiyorum sinirli animda niye karsilik veriyosun sussan nolacak inadina ustume geliyosun bak bu evden cikarsan ayriliriz sakin sinirle oyle bisey yapma ben soz veriyorum seni dovmuycem sende daha ozverili davran diye konustu

Yazık ya... Bence size el kaldırmaya bile yeltenirsa al tası tarağı git o evden biraz yalnız kalsın düşünsün naptığını.
Sende bir anne babanın evledısın o kim köpek sana el kaldırıyor.

Yazcak oluyorum daha yeni ban yedim.. dayak yemişsin ama 2. Gün adamı soruşturuyorsun sonrada hayat devam ediyor doğumgünü organizasyonu yapıyorsun.. çocuğum için duruyorum kısmını geç. Kendin için duruyorsun. Tek başına düzen kuracak gücün yok,evini bırakıp aile yanına dönemiyorsun..
ayakta tek başına durabilseydin eğer çocuğum için boşanıyorum derdin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…