Zaten ben 2. Esiyim ilk esi 8 ay sonra kacip kurtarmis kendini demekki insallah simdi mutludur neler anlattilar onun hakkinda demekki hakliymis... simdi annesigildeyim eve dondugumde hepinizin mesajlarini okuyup cevap vericemEsinde ailesi de bosanmayida goze alamaz kolay mi bida oglunu evlendirmek falan seni yanliz bulmuslar yukleniyolar
Bak canım simdi cocuk var ve kucuk sana verirler yabi nafaka falan alirsin..esinin ne kadar maas bilmiyorum ama esinin parasi oraya kesilecek bide çocuk kimse kolay kolay bakmaz esinin aileside bilir bunu sen bence korkut onlari herseye ezilip buzulmeZaten ben 2. Esiyim ilk esi 8 ay sonra kacip kurtarmis kendini demekki insallah simdi mutludur neler anlattilar onun hakkinda demekki hakliymis... simdi annesigildeyim eve dondugumde hepinizin mesajlarini okuyup cevap vericem
Bunca sayfadır ailen arkanda mı diye okudum. Şu yorumundan sonra yorum yapmaya karar verdim. Bak canım ilk olarak olayın kalıntıları hala varsa git bi darp raporu al. Bi savcının verdiği bi akıldır bu bunu dikkate al.. Yolda sıkıştırdılar dövdüler görmedim de. Şuan şikayette bulunma. Eğer ki tekrarı olursa(ki ilk değil son da olmayacak dediğine göre) olacak... Umuyorum ağırını yaşamadan ikinci şiddetinde çağır evine polisi o Allahsız eşini gelip alsınlar evinden. Mahallede bu olaya tanık olsun yeter. Ara aileni gelsin alsın seni. Hakime verirmiş 100 milyar yav he hee... Hakimler kelle koltukta geziyolar devletin gözüne batmamat koltuklarından olmamak için. Bunu da o beğinsiz eşin senin gibi saf bi kadının gözünü korkutmak için söylemiş. Yemee!!!Ilk gun gelmedi eve sonra geldi dayaga neden razi olayim suan konusmuyorum eve gelme dedim
Ailem arkamda abime soylesem bu durumu cikar gelir alir beni sonrasi korkutuyo basima bela olur eminim bizi rahat birakmaz dedigi gibi cocugu benden alirlarsa ben canima kiyarim yavrum kokusu olmadan yasayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?