- 2 Ocak 2017
- 756
- 1.318
- 113
- 48
- Konu Sahibi noclearmind
-
21 yaşındasınız ve 45 yaşındaki teyzenizle o şekilde mi kavga ettiniz? İnanamıyorum size. Teyzenizin yaşına yakınım ve sizin yaşınızda yeğenim var. Benimle böyle bir diyaloğa girse kahrımdan ölürüm. Sizin bazı hareketlerinizden o da rahatsız demekki. Ya o evden gidin yada uslu durun. Unıtmayın teyze anne yarısıdır. Ne olursa olsun kibar davranmak zorundasınız.
Her şey maddi güce bakar canımMaalesef. 20 senedir birlikteyiz. Aslinda eglenceli evet ama iste bazen böyle oluyor. Zamanında annem daha radikal kararlar alabilseydi keske diyorum bazen ama KADER sanırım
O teyzenin örnek olması gerekir, onu bırakın zorbalık yapıyor kızın telefonunu kırmış birde, önceden kızdan aldığı telefonu da vermemiş malına sahip çıksaydın diye çocukça tavırlar falan ,rahatsız biri olduğu belli, akıl yaşta değil başta oluyor ,birde küfür ederek genç bir kızın gururunu rencide etmesi var,evlwnse onun yasında çocuğu olurdu ama onunla çocuk olmayı tercih etmiş,hatta bu kızcağız daha makul geldi bana21 yaşındasınız ve 45 yaşındaki teyzenizle o şekilde mi kavga ettiniz? İnanamıyorum size. Teyzenizin yaşına yakınım ve sizin yaşınızda yeğenim var. Benimle böyle bir diyaloğa girse kahrımdan ölürüm. Sizin bazı hareketlerinizden o da rahatsız demekki. Ya o evden gidin yada uslu durun. Unıtmayın teyze anne yarısıdır. Ne olursa olsun kibar davranmak zorundasınız.
Çok kotuyum demek istemiyorum aslında çünkü değmez.
4 kisi yaşıyoruz kızlar ben annem teyzem ve anneannem.
Teyzem genel olarak tum sülale de fesat laf sokucu huzur kaçıran bir tipdir.
Bu aksam işten geldi mır mır bir seyler söyledi anlamadik ne diyosun deyince "siz anlamasanizda olur bilmem ne" diye söylendi. Neyse. Genel olarak dağınık bir tip montunu çıkardı salonun ortasına bıraktı ıslak ıslak. Oraya koyma koltugu islatiyosun sandelyeye asta kurusun bari dedim. Vay efendim demez olaydim. Sanane koltuk benim koltuk kalk gir s....r git baska yere otur kalk koltugumdan diye soylenmeye başladı. Bende cevap verince eşyalarını cikartip üzerime atti bende geri yere atinca iyice kudurmaya başladı. O..... vs diye soylenmeye başladı. Bende sana geri iade ediyorum deyince senden ala o..... olamaz dedi ve ben sarteller atinca sinir krizine girip avazim ciktigi kadar bagirmaya başladım. O da tabi ustume direkt atladi. Baya itistik kakistik zor ayirdilar. Telefonumu duvara firlatti cam gitti tabi. Boynum kocaman bir yarik icinde. Benim eski telefonumu kullaniyor o suan. Ver onu felann dedim malina sahip ciksaydin dedi. Sürekli kavgaya cagirir bir hali var. Hic bisey olmamis gibi sonra gittim salonda oturdum cay ictim tv izledim. Aglayip zirlayip onun eline koz vermek istemiyorum.
Bu zaten ilk olayimiz da degil ve bennartik cidden bir daha konusmak istemiyorum onla ama ayni evin icinde nasil olacak bilemiyorum.
Sadece icimi döküp paylasmak istedim. Canım çok sıkıldı bu gece bir paket sigarayı
çocuk gibi davranmış aranızda pek yaş farkı yok sanırım. Ama aynı ortamda insan annesiyle babasıyla bile kavga edebiliyor çok doğal biraz buyumus olay tabiki. Bence sen sakın aldırma ona pek yaptığı hatanın bilincinde olacak tavırlar sergileyecegini sanmıyorum . Tek yapman gereken yokmuş gibi davranmanÇok kotuyum demek istemiyorum aslında çünkü değmez.
4 kisi yaşıyoruz kızlar ben annem teyzem ve anneannem.
Teyzem genel olarak tum sülale de fesat laf sokucu huzur kaçıran bir tipdir.
Bu aksam işten geldi mır mır bir seyler söyledi anlamadik ne diyosun deyince "siz anlamasanizda olur bilmem ne" diye söylendi. Neyse. Genel olarak dağınık bir tip montunu çıkardı salonun ortasına bıraktı ıslak ıslak. Oraya koyma koltugu islatiyosun sandelyeye asta kurusun bari dedim. Vay efendim demez olaydim. Sanane koltuk benim koltuk kalk gir s....r git baska yere otur kalk koltugumdan diye soylenmeye başladı. Bende cevap verince eşyalarını cikartip üzerime atti bende geri yere atinca iyice kudurmaya başladı. O..... vs diye soylenmeye başladı. Bende sana geri iade ediyorum deyince senden ala o..... olamaz dedi ve ben sarteller atinca sinir krizine girip avazim ciktigi kadar bagirmaya başladım. O da tabi ustume direkt atladi. Baya itistik kakistik zor ayirdilar. Telefonumu duvara firlatti cam gitti tabi. Boynum kocaman bir yarik icinde. Benim eski telefonumu kullaniyor o suan. Ver onu felann dedim malina sahip ciksaydin dedi. Sürekli kavgaya cagirir bir hali var. Hic bisey olmamis gibi sonra gittim salonda oturdum cay ictim tv izledim. Aglayip zirlayip onun eline koz vermek istemiyorum.
Bu zaten ilk olayimiz da degil ve bennartik cidden bir daha konusmak istemiyorum onla ama ayni evin icinde nasil olacak bilemiyorum.
Sadece icimi döküp paylasmak istedim. Canım çok sıkıldı bu gece bir paket sigarayı bitirdim..
ay burda bazı üyeler kadın kızını pazarlıyo olsa ama ama o anne, cennet anaların ayakları altında uhuhuhu saygı duymak zevmek zorundasın diyecek. şimdi de gelmişler yok anne yarısı yok bilmemne. kusura bakmayın ama bana o.... diyen biri anam olsa saygı duymam. bu ne be.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?