Saç baş giristik.

21 yaşındasınız ve 45 yaşındaki teyzenizle o şekilde mi kavga ettiniz? İnanamıyorum size. Teyzenizin yaşına yakınım ve sizin yaşınızda yeğenim var. Benimle böyle bir diyaloğa girse kahrımdan ölürüm. Sizin bazı hareketlerinizden o da rahatsız demekki. Ya o evden gidin yada uslu durun. Unıtmayın teyze anne yarısıdır. Ne olursa olsun kibar davranmak zorundasınız.

küfreden birine kibar olmak zorunda değil.

saygı yaşla olmaz tavırla kazanılır.

45 yaşında kadın küfür ederse suratına bakmam ablam 35 yaşında o da küfür eder bana asla karşılık vermedim ama saygı da göstermem. geçti o büyük naparsa haklıdır sövde de dövse de saygı duyulur devri.

20 yıldır böyle gelmiş böyle gider deme, ne güzel mesleğin de varmış, böyle toksik bir ortamda bulunmaktansa ayrı eve çıkmayı tercih ederim ruh sağlığım açısından. O evde kalmak annenin tercihiymiş, sen de çocuk olduğun için mecburdun, artık bir yetişkinsin, kendin için karar verebilirsin.
İnsan yaşadığı ortama göre şekil alıyor, mutlu uyumlu ortamlarda yaşayan çalışan insanlar da öyle oluyor, huzurlu oluyor, kendine mutluluğu huzuru çok görme bence.

benimde 2 teyzem var biri idolümdür diğeri sizin teyzenizin aynısı. kavga çıkartıp huzur kaçırmak için yaratılmış der bütün sülale. evine en son kaç sene önce gittim kim bilir. benim Allah'tan uzak olma şansım var siz dip dibe bence varlığını umursamayın kesinlikle cevap vermeyin ne yapıyorsa yapsın hiç karışmayın. Yok sayın emin olun daha mutlu olacaksınız. Ben de mecburen teyzemle aynı ortama girince onu yok sayarım hep arar cevap vermem çünkü bilirim annemle ilgili laf sokacağını tartısacağımızı.

Maalesef. 20 senedir birlikteyiz. Aslinda eglenceli evet ama iste bazen böyle oluyor. Zamanında annem daha radikal kararlar alabilseydi keske diyorum bazen ama KADER sanırım
Her şey maddi güce bakar canım
Annen de eminim kendi kızını kendi yuvasında büyütmek isterdi demek ki mecbur kalmış

Teyzenizi evlendirin ve teyzeniz sizebakmis sanirim. O yuzden sizin uzerinizde hakkiniz oldugunu dusundugu icin boyle davranmis olabilir. Ya da evde n ayrilin

madem evi ayırma imkanım yok kendi odanda bağımsız yaşamını kur o zaman canım mümkün olduğunca yüz yüze gelme

ay burda bazı üyeler kadın kızını pazarlıyo olsa ama ama o anne, cennet anaların ayakları altında uhuhuhu saygı duymak zevmek zorundasın diyecek. şimdi de gelmişler yok anne yarısı yok bilmemne. kusura bakmayın ama bana o.... diyen biri anam olsa saygı duymam. bu ne be.

O teyzenin örnek olması gerekir, onu bırakın zorbalık yapıyor kızın telefonunu kırmış birde, önceden kızdan aldığı telefonu da vermemiş malına sahip çıksaydın diye çocukça tavırlar falan ,rahatsız biri olduğu belli, akıl yaşta değil başta oluyor ,birde küfür ederek genç bir kızın gururunu rencide etmesi var,evlwnse onun yasında çocuğu olurdu ama onunla çocuk olmayı tercih etmiş,hatta bu kızcağız daha makul geldi bana

çocuk gibi davranmış aranızda pek yaş farkı yok sanırım. Ama aynı ortamda insan annesiyle babasıyla bile kavga edebiliyor çok doğal biraz buyumus olay tabiki. Bence sen sakın aldırma ona pek yaptığı hatanın bilincinde olacak tavırlar sergileyecegini sanmıyorum . Tek yapman gereken yokmuş gibi davranman

Babana kaçma Şansın yokmu o sana destek olsa kol kanat gerse keşke inşallah tez zamanda bi şekilde allah seni kurtarır o evden

banlanan bir üyenin konusunun yorumlara açık tutulması ne kadar etik ? cevap hakını kullanamıyor *

aynen

Teyzenin de bir agirligi olur canim. Insan yegenine niye boyle kufurler eder niye dovmeye kalkar. Anneniz bisey demedi mi veya anneanneniz

45 yaşında bir kadın, bluğ çağını henüz yaşıyor sanki, enteresan...
Psikolojik sorunları var gibi...
Anneannen işe el atsa, dese kızım sinirlerin çok bozuk bi Dr.a görünsen diye... Ya da evlensin gitsin teyzen.
Allah kolaylık versin cnm...

Benim yeğenime aramda 2 yaş var ona rağmen hiç böyle tartışmadık teyzenizi bir doktora gösterin

Oww bir hayal ettim de, berbat bir durum... Havada uçuşan sözler hele ki daha da vahim...

Ev teyzenin evi mi?? siz teyzenin evin demi kalıyorsunuz??
Bu karar niye verildi??

Kadın belki yalnız kalmak istiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…