Saç baş giristik.

Bu saaten sonra zormu ??? :)
Gören 51 yaşındasın drdin zanedecek
Asıl bu saaten sonra olur....tövbe yarrabbim
Herkes 16 da evden ayrılıyordu zaten...sen geç kaldın
Yaş olarak demedim ki ben. Anlayamadiniz sanirim. 20 sene önce annem gelmis. Simdi ben ne diyeyim hadi kalk anne topla valizi gidiyoruz mu ?

Oww bir hayal ettim de, berbat bir durum... Havada uçuşan sözler hele ki daha da vahim...

Ev teyzenin evi mi?? siz teyzenin evin demi kalıyorsunuz??
Bu karar niye verildi??

Kadın belki yalnız kalmak istiyor...
Hayır teyzemin değil. Annemde ortak. Baba evi yani. Zamaninda calisilmis edilmis alinilmis bir ev sadece onun katkisi yok. Mizac olarak aslinda böyle. Bugun kuzenim geldi onada bi çıkışta felan. Degisik ya. Benle konusmaya çalışıyor da ben pek konuşamıyorum 2 gun once kavga ettik simdi hic bi sey olmamis gibi davranmak tuhaf

Işte tek derdim kendim olsan keşke. Genel tavri insanlara karşı böyle. Mesela annem kiloludur ben yeme anne kendini dizginle yeter derim. O da yedin yedin öküz gibi oldun vs vs anneanneme karşıda böyle. Eve misafir gelse onada böyle. Bunlar çok sınır noktasina getiriyo beni.

Iyi siz yigeninizle örnek idol oluverin o zaman

ee?

bu durumda değişmeyecek. o zaman savaşmayıp yeni çözüm bulacaksın.

birlikte yaşanmaz bu insanla.

bak şu an bu saatte kavga sesi duymamak için kulak tıpası takmış biri yazıyor sana bunu.

önce kendini düşün kendi bedenin önemli zarar verdirme, eğer senden güçlüyse kavga çıkartmasına izin verme, alttan al bi süre, sonra kendi psikolojin önemli, onla aynı yerde durma, müzik dinle boşver naparsa yapsın ne derse desin, sonra o evden çıkmanın yolunu bul.

ölene kadar değişmez o. değişmek istese psikiyatra gitse değişebilir ama bu kafada insan değişmez.

evi satın bence teyzen kendi başına eve çıksın. sen de ananenle anneni al bi eve yerleştir evlenene kadar birlikte yaşayın.

en iyisi bu.

Yazdigim yanlis anlasilmis ifade edememisim sanirim kendimi. 20 seneden beri annemle biz bu evdeyiz. Bir duzen ottuturulmus. Alışılmış. Simdi ben cikipta anne kalk gidiyoruz diyemem ki ? Ya da o ozguvenim yok..

Mantıklı düşününce aman birak ugrasma dedim. Abisinden cok korkar yani dayimdan ona soylicem diye düşündüm hatta gitsin tedavi olsun diye demeyi düşünüyorum. Bogazimdaki yaralar umarım hemen kapanmaz ki kapanacak gibi degil onlarida gosterdigimde olay zaten büyür

Bari iyice dövseydin hırsını alana kadar öylede böylede kavganız çirkinleşmiş

Evde daha bir kac kisinin payi var onlar evli barkli zaten. Hop satalim boluselim zor isler. Her seyi geçtim piskolojik sagligimi kaybediyorum galiba.

Evde daha bir kac kisinin payi var onlar evli barkli zaten. Hop satalim boluselim zor isler. Her seyi geçtim piskolojik sagligimi kaybediyorum galiba.

zaten biz de o yüzden git diyoruz.

yurt vs yok mu gidebileceğin evlenene kadar orda kal ya da iş bulunca eve çık stüdyo tipi olsa da olur

Yarın is görüşmem var eger olumlu giderse aklımda bir kac bisey var ona gore degerlendiricem bakalim..

hadi bakalım inş güzel gider. boynundaki yarayı sakla bari fondoten sür ya da yakanı kapatan bir kıyafet.

o teyzene de en güzel cevap bu olur emin ol. böyle her gün kavga edersiniz ama kendini yenmiş sayar.

sen başarılı mutlu olursan o bir kez ama temelli yenilmiş olur.

Nerdesin baci merak ettik seni. Noldu teyzenle o günden sonra
Konuşuyor normal bir sey olmamis gibi. Bi seyler anlatiyorum lafa giriyor felan ben o konusunca susuyorum. Biraz tepkili olmak istiyorum belki bir ders cikarir da uslubunu değiştirir. Pek sanmiyorum ama yine de deniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…