Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyamayla ilgili sorularinizi yanitlayabilirim kizlar

Canım ben saçımı acıcıyla açtım kahve tonları istiyodum gittim bu boyayı aldım ama tereddütlüyüm kızıl felan olur mu ki nası bi renk çkar

Eklentiler

• 15107615620871741524431.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 52
Canım ben saçımı acıcıyla açtım kahve tonları istiyodum gittim bu boyayı aldım ama tereddütlüyüm kızıl felan olur mu ki nası bi renk çkar
Merhaba bence aciciyla okadar açmışsıniz azda olsa saçlar yıpraniyor kumralın tonlarını tercih edin benimde bakır karamel tonlariydi açtım ve küllü kumral boyuyorum içinde kızıl olmayan tonlar kumralin kullu tonları diye biliyorum tabi tercih sizin bildiklerimi söylemek istedim :)

selam, ben de saçlarımı açıcam sanırım. Karar verdim! Ama dibinden değil; uzun saçlıyım. ve sadece saçımın bi tutamını pastel mor/lila yapmak istiyorum.

30luk oksidan kullanıcam. hiç boyatmadım saçlarımı. ilk seferde umarım sarıya yakın bi renk olur. Ne tavsiye edersiniz? :/

saçlarımı bal köpüğü ışıltılı doğal bir sarı yaptırmak istedim.gittim kuaföre adam dipleri kızıl uçları küllü sarı yaptı.hayatımda gördüğüm en kötü renk bu saça ne yapılabilir bilen varmı?

Merhaba saclarim röfleli istedigim gibi olmayinca bi kac gun arayla iki kere sari paket attirdim hem rengi hem ust kisimlari istedigim gibi olmadi ve cok yiprandi uclari kotu gorunuyo bi ara kumrala boyatmistim iyi olmustu simdi koleston7.0 kumral boya aldim evde kendim.boyicam nasil olur kuafore gitmek istemiyorum zaten bir suru para harcadim ve saclarim mahfoldu akinca yesilimsi olur diye duydum ama hemen boyaninca yikayinca yesilmi cikar yoksa zamanlami yesil olur lutfen cevap verin bu saci gormek istemiyorum aynada

Nolur bana yardım edin. Oryalle saçımı açtırdım. Saçım çok canlı bir sarı oldu. Ben böyle bir sarı istememiştim. Şimdi bunu kumral tona nasıl çevirebilirim? Hangi boya ile boyamam lazım.

Nolur bana yardım edin. Oryalle saçımı açtırdım. Saçım çok canlı bir sarı oldu. Ben böyle bir sarı istememiştim. Şimdi bunu kumral tona nasıl çevirebilirim? Hangi boya ile boyamam lazım.
7.1 kullanirsan turunculuk varsa kül onu alır altta acici oldugundan renk akar acik kumral olur 1 ayda

hayırlı olsun topiğin senden az fikir almadım canım çok sağol.

Koleston aşırı koyu yapar söylemedi deme palette 7.0 al bence

merhabaaaaaa
yaklaşık 3 gündür buraları hatmettim.
Kendimne yakın sorunlar buldum ama tatmin edici cevaba ihtiyacım var.
Umarım bulurum.
Pazar günü akşam daha önce balyajlı saçımı sarıya çevirdiğim lorealin açık sarısını aldım. Ama bu kez saçlarım balyajlı değil aksine bakır kahveydi. Ne güzel dimi. Önce bir tutamda denedim. Renk değişimi olmayınca bir koşu gidip palette ultra yoğun renk açıcı aldım. 2 paket bulamadım mecbur bir paket aldım. Kararlıydım illede boyayacam o saçı. Neyse bende loreal açık sarı ile palette ren açıcı karıştırdım. Saç diplerime vurmamaya çalıştım ve 45 dk beleyip son 10 dk diplerede vurdum.
Sonuç: Güya diplere değmedğini sandığım açıcı maalesef üst katmanda değil ama bir tık alt katmanlarda tüm diplere değmiş. şu an saçlarım üst orta kendi rengim hiç değişmedi. Beyazlar ortada. Alt katmanda değer yerler civciv sarısı ve hatta beyaza yakın yerler var. Saçın kalan kısmı TURUNCU.....
Ben şimdi ne yapacağım. 2 gündür de bakım uyguluyorum. rengarenk işe geldim sarıları saklamaya çalışıyorum sürekli.
Bana bir çare?????
Bu arada yapmak istediğim sarı tonlarına ulaşmaktı. Şimdi turuncudan kurtulup dip renk ile aynı uyumu nasıl sağlarım?

Son düzenleme:
merhabalar, saçlarımın fotosunu attım öncesinde ombre vardı ama çok uzun zaman oldu suan sadece uçlarda kaldı. Dipleri kendi rengim. Ama aralarda da daha önce uyguladığım saç açici sprey nedeniyle turuncumsu bi renk var. Suan diplerimin rengini hafif kirarark bebek sarisi elde etmek istiyorum yardimci olursaniz çok sevinirim

Eklentiler

• A59B34EF-4A28-4C68-A641-FEE7589CD748.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 47
Konu sahibi epey bi suredir aktif degil. Saclarinin ana rengi epey bi koyu evde mi boyamiyi dusunuyorsunuz

Evet evde boyamayi dusunuyorum becerebilirsem

Birde forumdaki yazıları okurken loreal in çok iyi açma özelliği olan 12.1 diye bi boyasina denk geldik . Dogal saçi çok iyi açiyormus
Deneyebilirsin ama acici olmadan turuncumsu bi renk olur. Bebek sarisi olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…