Merhaba bence aciciyla okadar açmışsıniz azda olsa saçlar yıpraniyor kumralın tonlarını tercih edin benimde bakır karamel tonlariydi açtım ve küllü kumral boyuyorum içinde kızıl olmayan tonlar kumralin kullu tonları diye biliyorum tabi tercih sizin bildiklerimi söylemek istedim :)Canım ben saçımı acıcıyla açtım kahve tonları istiyodum gittim bu boyayı aldım ama tereddütlüyüm kızıl felan olur mu ki nası bi renk çkar
7.1 kullanirsan turunculuk varsa kül onu alır altta acici oldugundan renk akar acik kumral olur 1 aydaNolur bana yardım edin. Oryalle saçımı açtırdım. Saçım çok canlı bir sarı oldu. Ben böyle bir sarı istememiştim. Şimdi bunu kumral tona nasıl çevirebilirim? Hangi boya ile boyamam lazım.
hayırlı olsun topiğin senden az fikir almadım canım çok sağol.Merhaba kızlar öncelikle belirtmek isterim ki ben bir kuaför değilim.Amacım sadece benim de çoğu kez yaşadigim,kuaför facialarından sonra eve gidince"bu kafayla nasil dolaşıcam" diyip kendini kahreden hanimefendilere yardimci olabilmek
Peki hangi marka kullanmalıyım. Sizin öneriniz nedir?7.1 kullanirsan turunculuk varsa kül onu alır altta acici oldugundan renk akar acik kumral olur 1 ayda
En kaliteli boya lorealPeki hangi marka kullanmalıyım. Sizin öneriniz nedir?
Tamam teşekkür ederim.En kaliteli boya loreal
Koleston aşırı koyu yapar söylemedi deme palette 7.0 al benceMerhaba saclarim röfleli istedigim gibi olmayinca bi kac gun arayla iki kere sari paket attirdim hem rengi hem ust kisimlari istedigim gibi olmadi ve cok yiprandi uclari kotu gorunuyo bi ara kumrala boyatmistim iyi olmustu simdi koleston7.0 kumral boya aldim evde kendim.boyicam nasil olur kuafore gitmek istemiyorum zaten bir suru para harcadim ve saclarim mahfoldu akinca yesilimsi olur diye duydum ama hemen boyaninca yikayinca yesilmi cikar yoksa zamanlami yesil olur lutfen cevap verin bu saci gormek istemiyorum aynada
Konu sahibi epey bi suredir aktif degil. Saclarinin ana rengi epey bi koyu evde mi boyamiyi dusunuyorsunuzmerhabalar, saçlarımın fotosunu attım öncesinde ombre vardı ama çok uzun zaman oldu suan sadece uçlarda kaldı. Dipleri kendi rengim. Ama aralarda da daha önce uyguladığım saç açici sprey nedeniyle turuncumsu bi renk var. Suan diplerimin rengini hafif kirarark bebek sarisi elde etmek istiyorum yardimci olursaniz çok sevinirim
Evet evde boyamayi dusunuyorum becerebilirsemmerhabalar, saçlarımın fotosunu attım öncesinde ombre vardı ama çok uzun zaman oldu suan sadece uçlarda kaldı. Dipleri kendi rengim. Ama aralarda da daha önce uyguladığım saç açici sprey nedeniyle turuncumsu bi renk var. Suan diplerimin rengini hafif kirarark bebek sarisi elde etmek istiyorum yardimci olursaniz çok sevinirim
Peki tüm saça mı açıcı sürmem gerekecek? actiktan sonra hangi numarayla boyalamaliyim sizinki benim icin fazla kullu bi renk. Daha soft bi sari olsaMutlaka acici girmesi lazim bu saciniza ben evde yaptim soyle bi renk
Eki Görüntüle 2632074 Eki Görüntüle 2632074
Birde forumdaki yazıları okurken loreal in çok iyi açma özelliği olan 12.1 diye bi boyasina denk geldik . Dogal saçi çok iyi açiyormusMutlaka acici girmesi lazim bu saciniza ben evde yaptim soyle bi renk
Eki Görüntüle 2632074 Eki Görüntüle 2632074
Deneyebilirsin ama acici olmadan turuncumsu bi renk olur. Bebek sarisi olmaz yaniBirde forumdaki yazıları okurken loreal in çok iyi açma özelliği olan 12.1 diye bi boyasina denk geldik . Dogal saçi çok iyi açiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?