Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyamayla ilgili sorularinizi yanitlayabilirim kizlar

Turuncu saçın çözümü var da Türkiye'de o ürün yok maalesef :/ Wella Color Charm T18 harika bişi ,burda da bulamadım ama yok

Merhaba canım. Bu saçımın gün ışığı vurduğundaki hali diplerim koyudur uçlarım 8 ay önce yaptırdıgım ombre. tabi sarısı iyice değişti, ilk yaptırınca gold içermeyen bir renkti. şimdi de şu rengi elde etmek istiyorum.

schwarzkopf igora royal serisinden almayı planlıyorum. Ve yine igora royale uyumlu aynı marka %9luk oksidanını alarak, biraz da 0.22 turunculuk giderici boyasından katarak diplere açık küllü kumral boylara da küllü sarı yapsam sence bu tonu elde edebilir miyim? yoksa başka bir ton mu gerek bu saç için? bana yardımcı olur musun?

Merhaba biraz ge
gamzetann canım son yazdıgım yorumda sana danışmak için paylaştım fotoları. yardımcı olabilirsen cok sevinirim.
merhaba biraz gec oldu ama insallah yardimci olabilirim.bnce bu yapacagain garışım pekala istedigin tona ulaştiracaktir seni.turuncu azalticiya dikkat et saclarin baya bi mavilesebilir.umarim yardimci olabilmisimdir:)

Merhaba biraz ge

merhaba biraz gec oldu ama insallah yardimci olabilirim.bnce bu yapacagain garışım pekala istedigin tona ulaştiracaktir seni.turuncu azalticiya dikkat et saclarin baya bi mavilesebilir.umarim yardimci olabilmisimdir:)
canım palette açıcıyla gariner 11.1 birer paket alıp karıştırdım ve saçlarımda beklettim 50 dk. Turuncu bir renk oldu. Dipler daha turuncu oldu. Sonra bioblas 8.1 2 kutu uyguladım arkasından ama diplerimi kapatmadı 8.1 uçlarımdaki ombrelerin bazı yerleri de yeşillendi. Şuan bakıma aldım saçlarımı Yumurta + hindistancevizi + dax super gro vs saçında bekletiyorum sonra bir takım maskeler yapıyorum vs. Bu rwngi nasıl düzeltebilirim. Böyle hardalımsı turuncumsu oldu dipler. biraz da kumrallık var. Boylarda da eski ombreleri kapatamadı tam yeşillenen yerler var. Napsam?

Diplerine 8.1 ile sadece küllü cila uygulaman yeterliydi aslinda.yine yapabilirsin ancak,yeşillenen ombrelerin ve komple uclarinn etkilenmemesi icin sacina kullu cila yapip yikamadan once sac boy ve uclarini sac kremiyle kremlemen gerek.daha sonra yeşilkenen kisim icin 8.3 yada 9.3 o yeşilligi alacaktir

çok teşekkür ederin canım bu dediklerine bakıcam. uyguladıktan sonra fotograf atarım.

turunculuğu azaltmak için boyaya ne kadar mavi veya gri bpya katmak gerekir

gamzetann yardımcı olduğunuzu gördüm
2 seneden beri diplerimi kendim boyuyorum 7.1 ile kızıllık turuncuculk gibi yansımalar oluyor, mavi veya gri katılıyormuş nasıl yapabilirim ne kadar katmam gerek bilitor musunuz

Merhaba bu saç rengi kodunu biliyormusunuz Igora 12.1 nasıl sizce çokmu açık olur

Eklentiler

• image.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 71
Merakla bekliyor olucam:) insallah istediginiz saclara kavuşursunuz:)
Meraba gamze hanim.saclarim suan koyu kahve.rengini aciciyla acicam.cok acik kullu kumral istiyorum.hangi renkleri karistirmam gerek bilgi verebilir misiniz simdiden tesekkurler

Merhaba ARkadaşlar
İlk olarak ana saçım siyaha çok yakın bir koyu kahve aça aça açık karamel rengine kadar getirdim,turunculuk kaldığı için kahve köpüğü gibi oldu bende üstüne kolleston7.3 fındık kabuğu boyadım. Şimdi de yoğun bir yeşillik verdi, bu kadar koyu beklemiyordum. Renkten çok sıkıldım ve daha fazla açmadan 9-10lu boyalara yavaş yavaş geçmek istiyorum. Bunu Nasıl yapabilirim Bana acil ulaşın lütfen mesaj daha iyi olur çok zor durumdayım

Merhaba, çok naziksin.)
Saçımı koleston 9.3 altın sarısı ve vital 8.4 kahve köpüğü karışımıyla boyuyorum.Doğal saçım kumraldı.İşk iki boyamada hoştu ama iyice turunculuk yoğunlaşmaya başladı rahatsız oldum.Acaba diyorum mavi boya mı katsam yahut da altın sarısıyla küllü bi rengi mi karıştırsam..Daha kumralsı, en azından turuncu azlığı için ne yapabilirim? Şimdiden çok teşekkür ederim.)

Merhaba gamzetann benimde bir sorum var size yardımcı olursanız çok sevinirim.saçlarım karamel tonları ve dore tonlarında boyaliydi o tonlarda değiştiriyorum sürekli birgün kuzenim evde mavi bir toz aciciyla açtı saçlarımı ben yanmasından korktuğum için çok bekletemedim sonuç turunculasmalar oldu tabi 2 gün sonra 7.1 ile boyadım ve 1 hafta sonra tekrar 7.1 ile boyadım ama istediğim renk grimsi olan dogal küllü kumral di fakat uygulama sonunda doremsi renk çıkıyor ortaya, yaklaşık 2 aydır boyamadim diplerim de geldi 2 parmak kadar gri tonlarında küllü kumral yada kullu sari rengini nasıl elde ederim yada saclarimin durumuna gore hangisi iyi tutar yine kendim boyamak istiyorum kuaförler dünya kadar para istiyor şimdiden teşekkür ederimederim

küllü sarı için zamanla palette 10.1 e veya 11.1 garnierin böyle bi rengi vardı elmas sarısımı ne kendiliğişnden açma özelligide vardı veya palette 12.1 i de öneririm mor şampuanda kullanırsanız dorelikten kurtulursunuz

Anladım çok çok teşekkür ediyorum deneyeceğim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…