Ayy yapamam ozamn ben öyle konulardan hemn tiksiniyorum ya o huyumu hiç sevmiyorum ama elimde degil:)Kokuyo biraz uygularken fakat streç filmle sardiginizda pek bi rahatsizlik hissetmiyosunuz:)
merhaba biraz gec oldu ama insallah yardimci olabilirim.bnce bu yapacagain garışım pekala istedigin tona ulaştiracaktir seni.turuncu azalticiya dikkat et saclarin baya bi mavilesebilir.umarim yardimci olabilmisimdir:)gamzetann canım son yazdıgım yorumda sana danışmak için paylaştım fotoları. yardımcı olabilirsen cok sevinirim.
canım palette açıcıyla gariner 11.1 birer paket alıp karıştırdım ve saçlarımda beklettim 50 dk. Turuncu bir renk oldu. Dipler daha turuncu oldu. Sonra bioblas 8.1 2 kutu uyguladım arkasından ama diplerimi kapatmadı 8.1 uçlarımdaki ombrelerin bazı yerleri de yeşillendi. Şuan bakıma aldım saçlarımı Yumurta + hindistancevizi + dax super gro vs saçında bekletiyorum sonra bir takım maskeler yapıyorum vs. Bu rwngi nasıl düzeltebilirim. Böyle hardalımsı turuncumsu oldu dipler. biraz da kumrallık var. Boylarda da eski ombreleri kapatamadı tam yeşillenen yerler var. Napsam?Merhaba biraz ge
merhaba biraz gec oldu ama insallah yardimci olabilirim.bnce bu yapacagain garışım pekala istedigin tona ulaştiracaktir seni.turuncu azalticiya dikkat et saclarin baya bi mavilesebilir.umarim yardimci olabilmisimdir:)
Diplerine 8.1 ile sadece küllü cila uygulaman yeterliydi aslinda.yine yapabilirsin ancak,yeşillenen ombrelerin ve komple uclarinn etkilenmemesi icin sacina kullu cila yapip yikamadan once sac boy ve uclarini sac kremiyle kremlemen gerek.daha sonra yeşilkenen kisim icin 8.3 yada 9.3 o yeşilligi alacaktircanım palette açıcıyla gariner 11.1 birer paket alıp karıştırdım ve saçlarımda beklettim 50 dk. Turuncu bir renk oldu. Dipler daha turuncu oldu. Sonra bioblas 8.1 2 kutu uyguladım arkasından ama diplerimi kapatmadı 8.1 uçlarımdaki ombrelerin bazı yerleri de yeşillendi. Şuan bakıma aldım saçlarımı Yumurta + hindistancevizi + dax super gro vs saçında bekletiyorum sonra bir takım maskeler yapıyorum vs. Bu rwngi nasıl düzeltebilirim. Böyle hardalımsı turuncumsu oldu dipler. biraz da kumrallık var. Boylarda da eski ombreleri kapatamadı tam yeşillenen yerler var. Napsam?
Diplerine 8.1 ile sadece küllü cila uygulaman yeterliydi aslinda.yine yapabilirsin ancak,yeşillenen ombrelerin ve komple uclarinn etkilenmemesi icin sacina kullu cila yapip yikamadan once sac boy ve uclarini sac kremiyle kremlemen gerek.daha sonra yeşilkenen kisim icin 8.3 yada 9.3 o yeşilligi alacaktir
Merakla bekliyor olucam:) insallah istediginiz saclara kavuşursunuz:)çok teşekkür ederin canım bu dediklerine bakıcam. uyguladıktan sonra fotograf atarım.
Meraba gamze hanim.saclarim suan koyu kahve.rengini aciciyla acicam.cok acik kullu kumral istiyorum.hangi renkleri karistirmam gerek bilgi verebilir misiniz simdiden tesekkurlerMerakla bekliyor olucam:) insallah istediginiz saclara kavuşursunuz:)
küllü sarı için zamanla palette 10.1 e veya 11.1 garnierin böyle bi rengi vardı elmas sarısımı ne kendiliğişnden açma özelligide vardı veya palette 12.1 i de öneririm mor şampuanda kullanırsanız dorelikten kurtulursunuzMerhaba gamzetann benimde bir sorum var size yardımcı olursanız çok sevinirim.saçlarım karamel tonları ve dore tonlarında boyaliydi o tonlarda değiştiriyorum sürekli birgün kuzenim evde mavi bir toz aciciyla açtı saçlarımı ben yanmasından korktuğum için çok bekletemedim sonuç turunculasmalar oldu tabi 2 gün sonra 7.1 ile boyadım ve 1 hafta sonra tekrar 7.1 ile boyadım ama istediğim renk grimsi olan dogal küllü kumral di fakat uygulama sonunda doremsi renk çıkıyor ortaya, yaklaşık 2 aydır boyamadim diplerim de geldi 2 parmak kadar gri tonlarında küllü kumral yada kullu sari rengini nasıl elde ederim yada saclarimin durumuna gore hangisi iyi tutar yine kendim boyamak istiyorum kuaförler dünya kadar para istiyor şimdiden teşekkür ederimederim
Anladım çok çok teşekkür ediyorum deneyeceğim bakalımküllü sarı için zamanla palette 10.1 e veya 11.1 garnierin böyle bi rengi vardı elmas sarısımı ne kendiliğişnden açma özelligide vardı veya palette 12.1 i de öneririm mor şampuanda kullanırsanız dorelikten kurtulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?