Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyamayla ilgili sorularinizi yanitlayabilirim kizlar

Çok teşekkür ederim :) yeşillenme korkusuyla boyayamıyordum :) Dediğin gibi boyayacam :) çok Sağol :)

Benim suankı saç rengim fotoğraftaki gibi evde kendim sarı yapabilmek için napabilirim tecrübesi olanlar yazabilirmi

Eklentiler

• 20161123_215328.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 70
Benim suankı saç rengim fotoğraftaki gibi evde kendim sarı yapabilmek için napabilirim tecrübesi olanlar yazabilirmi
Merhaba,gordugum kadariyla sac renginiz orta kumral tonlarinda,istediginiz ton tam olarak nedir? Nasil bi sari istyosunuz? Küllü yansimadan mi yoksa dore yansimadan mi hoşlanirsiniz? Bunlari bilirsek daha iyi yardimci olacagimizi düşünüyorum:)

Bana da yardım eder misiniz lütfen? saçlarımı evde açıcıyla açtım,saçımın ön tarafı hariç gayet güzel bir sarı oldu,ön taraftaki renk ise altın sarısı,turuncu oldu.. açıcıdan sonra igora 12.2 küllü sarı boyadım ama neredeyse tüm saçım turuncu şu anda..elde etmek istediğim renk açık doğal sarı ya da küllü sarı

Merhaba,saclarinizi aciciyla actiktan sonra yanlis bi boya kullandiniz bence,12.2 acik olan saci daha cok acar ve bu daha cok turunculuğa neden olur.Ayrica 12.2 sonu 2 olmasi sebebiyle kül tabanli bi boya degildr,sonundaki numara 1 olmaliydi.bence garnier ekstra acik gümüş sarisi boyaya iki yemek kaşigi su ekleyip iyice karistrdiktan sonra saclariniza hizlica yedirin,15 dakika kadr bekletin,sayet fazla küllenmediyse 20 dakika da bekletebilirsiniz.yikadiktan sonra iyice kurutun ki rengi tam gorebilin.insallah istediginiz sac rengine bu tavsiyemle ulaşirsiniz:)

Bu tonlarda istiyorum kendim evde yapabilirmiyim acaba

Eklentiler

• Screenshot_20161124-101824.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 68
Beyaz tenliyim acaba hangi tonda sarı yapsam daha güzel durur hiç yapmadm bilmiyorum

Beyaz tenliyim acaba hangi tonda sarı yapsam daha güzel durur hiç yapmadm bilmiyorum
Bu sac rengi tek renk değil o yuzden tam olarak bu renk icin profesyonel yardim alabilirsiniz.ama daha yakin bi ton istyosaniz,palette 12.1 sari sandre boyayi iki üc defa iki hafta araliklarla komple boyayin bu arada bakim yapmayi ihmal etmeyin istediginiz küllü sari saca kavuşucaksiniz insallah:)

Özel açıcılı küllü boya yazısına aldandım ben :) tmmdır çok tsk ederim,ins düzeltebilirim,saçımın bazı yerleri sarı sm dökülmüş gibi

Çok teşekkürler bisey daha sorucam bakım için önerileriniz varmı ne yapayım sizce ?

Çok sordum ama son bir soru daha,gümüş sarının içine extra açık doğal sarı da eklesem olur mu ?
Eklemeyin,çunku zaten dore yansimalar oldukca fazla oldugu icin sacinizda gümüş sarisi anca nötrler o dorelikleri.dogal sari yansimasiz oldugundan turuncu görünümünü arttiracaktir

Çok teşekkürler bisey daha sorucam bakım için önerileriniz varmı ne yapayım sizce ?
Rica ederim:) ben mayonez bi yumurta,zeytinyagini karistirip maske yapiyorum saclarima ve oldukca memnunum cok guzel besleyip yumuşatiyor saclarimi,acicidan lastikleşen saclarimi bakim sayesinde toparlamistim

Rica ederim:) ben mayonez bi yumurta,zeytinyagini karistirip maske yapiyorum saclarima ve oldukca memnunum cok guzel besleyip yumuşatiyor saclarimi,acicidan lastikleşen saclarimi bakim sayesinde toparlamistim
Hmm yumurta kokuyo mu peki ben yumurta kokusuna dayanamiyorumda:)

topiğin hayırlı olsun cnm :) keratin yüklemesiyle ilgili bilgin var mı hayatım hangi marka önerirsin :)

topiğin hayırlı olsun cnm :) keratin yüklemesiyle ilgili bilgin var mı hayatım hangi marka önerirsin :)
Teşekkur ederim:) acikcasi pek bir bilgim yok fakat bence yaptirmanin bi anami yok cunku ne yapilirsa yapilsin aşiri yıpranmiş bi saç tekrar eskisi gibi olmaz ayrica yapilan masrafta cabasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…