Merhaba:) bende ayni dertten muzdariptim ta ki iyice koyulastirana kadar.cok koyulaştirmak istyosaniz çikolata kahve.daha az koyulaştirmak için 9 numara loreal ile daha altin tonlarda dönüs yapabilirsiniz.direkt küllü bi boya saclarinizi yeşertebilir.iki boyamayi 9 numara ile sonrda küllendirmek için 9.1 ile boyayabilirsiniz:) bakim tavsiyem de mayonez olucak:) mayomez zeytinyagi bi yumurtayi karistrp saciniza surun komple ve 5 saat kadar bekletin.ilik su ve şampuanla yikayin.kolayca cikiyo sactan ayrica.syoss markasinn olea termo etki şampuan ve sac kreminide önerebilirim.icerisinde ki yag saclari besliyo:)
Merhaba,gordugum kadariyla sac renginiz orta kumral tonlarinda,istediginiz ton tam olarak nedir? Nasil bi sari istyosunuz? Küllü yansimadan mi yoksa dore yansimadan mi hoşlanirsiniz? Bunlari bilirsek daha iyi yardimci olacagimizi düşünüyorum:)Benim suankı saç rengim fotoğraftaki gibi evde kendim sarı yapabilmek için napabilirim tecrübesi olanlar yazabilirmi
Bana da yardım eder misiniz lütfen? saçlarımı evde açıcıyla açtım,saçımın ön tarafı hariç gayet güzel bir sarı oldu,ön taraftaki renk ise altın sarısı,turuncu oldu.. açıcıdan sonra igora 12.2 küllü sarı boyadım ama neredeyse tüm saçım turuncu şu anda..elde etmek istediğim renk açık doğal sarı ya da küllü sarıMerhaba,gordugum kadariyla sac renginiz orta kumral tonlarinda,istediginiz ton tam olarak nedir? Nasil bi sari istyosunuz? Küllü yansimadan mi yoksa dore yansimadan mi hoşlanirsiniz? Bunlari bilirsek daha iyi yardimci olacagimizi düşünüyorum:)
Merhaba,saclarinizi aciciyla actiktan sonra yanlis bi boya kullandiniz bence,12.2 acik olan saci daha cok acar ve bu daha cok turunculuğa neden olur.Ayrica 12.2 sonu 2 olmasi sebebiyle kül tabanli bi boya degildr,sonundaki numara 1 olmaliydi.bence garnier ekstra acik gümüş sarisi boyaya iki yemek kaşigi su ekleyip iyice karistrdiktan sonra saclariniza hizlica yedirin,15 dakika kadr bekletin,sayet fazla küllenmediyse 20 dakika da bekletebilirsiniz.yikadiktan sonra iyice kurutun ki rengi tam gorebilin.insallah istediginiz sac rengine bu tavsiyemle ulaşirsiniz:)Bana da yardım eder misiniz lütfen? saçlarımı evde açıcıyla açtım,saçımın ön tarafı hariç gayet güzel bir sarı oldu,ön taraftaki renk ise altın sarısı,turuncu oldu.. açıcıdan sonra igora 12.2 küllü sarı boyadım ama neredeyse tüm saçım turuncu şu anda..elde etmek istediğim renk açık doğal sarı ya da küllü sarı
Merhaba,gordugum kadariyla sac renginiz orta kumral tonlarinda,istediginiz ton tam olarak nedir? Nasil bi sari istyosunuz? Küllü yansimadan mi yoksa dore yansimadan mi hoşlanirsiniz? Bunlari bilirsek daha iyi yardimci olacagimizi düşünüyorum:)
Beyaz tenliyim acaba hangi tonda sarı yapsam daha güzel durur hiç yapmadm bilmiyorumMerhaba,gordugum kadariyla sac renginiz orta kumral tonlarinda,istediginiz ton tam olarak nedir? Nasil bi sari istyosunuz? Küllü yansimadan mi yoksa dore yansimadan mi hoşlanirsiniz? Bunlari bilirsek daha iyi yardimci olacagimizi düşünüyorum:)
Bu sac rengi tek renk değil o yuzden tam olarak bu renk icin profesyonel yardim alabilirsiniz.ama daha yakin bi ton istyosaniz,palette 12.1 sari sandre boyayi iki üc defa iki hafta araliklarla komple boyayin bu arada bakim yapmayi ihmal etmeyin istediginiz küllü sari saca kavuşucaksiniz insallah:)Beyaz tenliyim acaba hangi tonda sarı yapsam daha güzel durur hiç yapmadm bilmiyorum
Özel açıcılı küllü boya yazısına aldandım ben :) tmmdır çok tsk ederim,ins düzeltebilirim,saçımın bazı yerleri sarı sm dökülmüş gibiMerhaba,saclarinizi aciciyla actiktan sonra yanlis bi boya kullandiniz bence,12.2 acik olan saci daha cok acar ve bu daha cok turunculuğa neden olur.Ayrica 12.2 sonu 2 olmasi sebebiyle kül tabanli bi boya degildr,sonundaki numara 1 olmaliydi.bence garnier ekstra acik gümüş sarisi boyaya iki yemek kaşigi su ekleyip iyice karistrdiktan sonra saclariniza hizlica yedirin,15 dakika kadr bekletin,sayet fazla küllenmediyse 20 dakika da bekletebilirsiniz.yikadiktan sonra iyice kurutun ki rengi tam gorebilin.insallah istediginiz sac rengine bu tavsiyemle ulaşirsiniz:)
İnşallah:)Özel açıcılı küllü boya yazısına aldandım ben :) tmmdır çok tsk ederim,ins düzeltebilirim,saçımın bazı yerleri sarı sm dökülmüş gibi
Çok sordum ama son bir soru daha,gümüş sarının içine extra açık doğal sarı da eklesem olur mu ?İnşallah:)
Çok teşekkürler bisey daha sorucam bakım için önerileriniz varmı ne yapayım sizce ?Bu sac rengi tek renk değil o yuzden tam olarak bu renk icin profesyonel yardim alabilirsiniz.ama daha yakin bi ton istyosaniz,palette 12.1 sari sandre boyayi iki üc defa iki hafta araliklarla komple boyayin bu arada bakim yapmayi ihmal etmeyin istediginiz küllü sari saca kavuşucaksiniz insallah:)
Eklemeyin,çunku zaten dore yansimalar oldukca fazla oldugu icin sacinizda gümüş sarisi anca nötrler o dorelikleri.dogal sari yansimasiz oldugundan turuncu görünümünü arttiracaktirÇok sordum ama son bir soru daha,gümüş sarının içine extra açık doğal sarı da eklesem olur mu ?
Rica ederim:) ben mayonez bi yumurta,zeytinyagini karistirip maske yapiyorum saclarima ve oldukca memnunum cok guzel besleyip yumuşatiyor saclarimi,acicidan lastikleşen saclarimi bakim sayesinde toparlamistimÇok teşekkürler bisey daha sorucam bakım için önerileriniz varmı ne yapayım sizce ?
Hmm yumurta kokuyo mu peki ben yumurta kokusuna dayanamiyorumda:)Rica ederim:) ben mayonez bi yumurta,zeytinyagini karistirip maske yapiyorum saclarima ve oldukca memnunum cok guzel besleyip yumuşatiyor saclarimi,acicidan lastikleşen saclarimi bakim sayesinde toparlamistim
Tmmdır çok tsk ederim :)Eklemeyin,çunku zaten dore yansimalar oldukca fazla oldugu icin sacinizda gümüş sarisi anca nötrler o dorelikleri.dogal sari yansimasiz oldugundan turuncu görünümünü arttiracaktir
Kokuyo biraz uygularken fakat streç filmle sardiginizda pek bi rahatsizlik hissetmiyosunuz:)Hmm yumurta kokuyo mu peki ben yumurta kokusuna dayanamiyorumda:)
rica ederim, sonucu merakla bekliyorumTmmdır çok tsk ederim :)
Teşekkur ederim:) acikcasi pek bir bilgim yok fakat bence yaptirmanin bi anami yok cunku ne yapilirsa yapilsin aşiri yıpranmiş bi saç tekrar eskisi gibi olmaztopiğin hayırlı olsun cnm :) keratin yüklemesiyle ilgili bilgin var mı hayatım hangi marka önerirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?