canım benim sacımda küllü kumral bu renk evde kendim ulastım bu renge
Eki Görüntüle 1296682
bundan önceyse hep sarı saç kullanıyordum ve oda bu renk Eki Görüntüle 1296682
Merhabalar;
10 yıldır saçla uğraşıyorum. Ailemin çevremdekilerin ve arkadaşlarımın saçını boyamaktayım. Boyama ile ilgili merak ettikleriniz, şu rengi nasıl elde ederim, saçım sarı nasıl koyultabilirim, saçımı boyadım yeşilimsi renk oldu diye arkadaşlar varsa lütfen yazın. Bilinçlenmeden önce çok mağdur oldum. Bu yüzden istediklerinizi cevaplamak isterim. Albümüme resimler ekledim. Ordan da seçip bu ton ne ren diyebilirsiniz
Her soru itinayla cevaplanacaktır:)
DİPNOT : YOĞUNLUK NEDENİYLE BAZEN MESAJLAR GÖZÜMDEN KAÇABİLİYOR. BU DURUMDA YA ÖZEL MESAJLA HATIRLATINIZ YA DA SORUYU BİR DAHA SORUNUZ. BU HATADAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.
RAMAZAN AYI BOYUNCA BÜTÜN SORULAR SAAT 21.00 İLE 01.00 ARASI CEVAPLANACAKTIR, ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
12 TEMMUZ İLE 15 TEMMUZ ARASI YAŞANAN GECİKMEDEN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.
Canim bende siyah magduruym yag bakimi yaparak veya hacisakirkullanark akitablrsnmerhaba ben saçımı 4 ay önce siyaha boyamıştım, bir önceki boyamam ise 1,5 yıl önce siyaha boyamıştım. onun altında ise 2 kere turuncu ve altında açıcı var. şimdi saçlarımı açıp bakır tonlarında boyamak istiyorum.
saç boyasını akıtmak için baya şey denedim aktı ama siyah en nihayetinde ne kadar akabilecek ki bilirsiniz. saçlarımı uzatmaya çalışıyorum o yüzden direkt oraelle açmak istemiyorum öneriniz nedir? ve saçlarımın siyah ve kendi doğal rengi olan koyu kahve bölümü pek ayırt edilmiyor nasıl doğal yere değdirmeden siyah yerini açacağım fikriniz var mı?
Benimde saçım siyahtı c vitaminiyle akıtma yı denedim 6 7 kür uyguladım ama çok az bi açılma oldu en sonunda dayanamadım orayal le açtım Siyahın dönüşü yok siyah yerine neden koyu başka renklere boyamıyoruzki sonra uğraş dur yanlış yapıyoruz degişikligi seviyoruz sonra ıyce çıkmaza sokuyoruz walla saçlarım yıprandı oryalden şimdide yağ bakımlarıyla uğraşıyorum toparlansın diyemerhaba ben saçımı 4 ay önce siyaha boyamıştım, bir önceki boyamam ise 1,5 yıl önce siyaha boyamıştım. onun altında ise 2 kere turuncu ve altında açıcı var. şimdi saçlarımı açıp bakır tonlarında boyamak istiyorum.
saç boyasını akıtmak için baya şey denedim aktı ama siyah en nihayetinde ne kadar akabilecek ki bilirsiniz. saçlarımı uzatmaya çalışıyorum o yüzden direkt oraelle açmak istemiyorum öneriniz nedir? ve saçlarımın siyah ve kendi doğal rengi olan koyu kahve bölümü pek ayırt edilmiyor nasıl doğal yere değdirmeden siyah yerini açacağım fikriniz var mı?
o yazımı yazdıktan sonra ben de çokça şey denedim açmak için ama sizinle aynı şeyi yaşadım yani çok çok az açıldı. şimdi asıl sorunum; saçımın orjinal rengiyle siyaha boyalı olan rengi nasıl ayırt edip orieli süreceğim? yoksa boyasız olan yeri hemen açılacak, boyalı yeri az açılacak.Benimde saçım siyahtı c vitaminiyle akıtma yı denedim 6 7 kür uyguladım ama çok az bi açılma oldu en sonunda dayanamadım orayal le açtım Siyahın dönüşü yok siyah yerine neden koyu başka renklere boyamıyoruzki sonra uğraş dur yanlış yapıyoruz degişikligi seviyoruz sonra ıyce çıkmaza sokuyoruz walla saçlarım yıprandı oryalden şimdide yağ bakımlarıyla uğraşıyorum toparlansın diye
o yazımı yazdıktan sonra ben de çokça şey denedim açmak için ama sizinle aynı şeyi yaşadım yani çok çok az açıldı. şimdi asıl sorunum; saçımın orjinal rengiyle siyaha boyalı olan rengi nasıl ayırt edip orieli süreceğim? yoksa boyasız olan yeri hemen açılacak, boyalı yeri az açılacak.
Benim saçımda 2 kere siyaha boyalıydı canm ama çok az yarım ton açtı 7 uygulamada..bu arada açık renkten koyu renge boyayıp hemen pişman olanlar kesinlikle uygulasın o c vitaminini falan o zaman işe yarıyor. benim saçım 2 kere siyaha boyalıydı.
Ben bu konuda deneyimliyim canım bikaçkere yaptım açma boyama işlemini palette bakırlık bırakıyo saçta biraz açık küllü sarıya boyamaya devam ediceksin 3 4 boyamadan sonra oturur renk birde hiç denenedim ama biyerde görmüştüm platin renginin küllüsüde vardı bi markanın onuda uygulaya bilirsin daha hızlandırmış olursun ama küllü renkler yapmalısın ve kötü oldu diye panik yapıpta yanlış renkler kullanıp istemedigin bi sonuç elde etme derim.bir başka konu saçların çok yıpranmıştır açıcıdan bakım yap mutlakakızlar mrb bn pallettenın acıcısıyla sacımı actım sonra üzerine palettenın yıne acık küllü surdum çıg sarı oldu npcm blmıorum nolur bna bi fikir verin fildişiyle acık papatya karıstrsam nasıl olur sizce dogal sarı olur mu kı
Bu platin sarının üstüne küllü kumral yaplmış zannedersem ütopyadaki incinin saçıda böyle oldu bi bak istersen ama hoş degil bence yeşillenmiş çünkü saçMerhabalar..saç rengim böyle Eki Görüntüle 1367213 ben bu renk Eki Görüntüle 1367214 olsun istiyorum tek boyamada olur mu acaba?
Zemin rengin çok açik degilse küllü kumrala boya turunculuguda alır küllü renklerşu karamelimsi turuncu kızıl tonlar gitsin istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?