Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

merhaba saçlarımın dipleri kendi doğal saçm koyu kumral. uçlarım ise kına yani kulak memesinden göğüs kısmına kadar kızıl. ben bu kınadan oriel olmadan küllü kumral olmak istiyorum ne yapabilirim? bazı yerde yazmışlarki saçlarına üst üste açık kahve sür bir zaman sonra küllü renk yapabilirsin. ama korkyorum açıkçası ya kına olan yer boya tutmazda sadece diplerim tutarsa lütfen yardım edinn

merhaba ben saçımı 4 ay önce siyaha boyamıştım, bir önceki boyamam ise 1,5 yıl önce siyaha boyamıştım. onun altında ise 2 kere turuncu ve altında açıcı var. şimdi saçlarımı açıp bakır tonlarında boyamak istiyorum.
saç boyasını akıtmak için baya şey denedim aktı ama siyah en nihayetinde ne kadar akabilecek ki bilirsiniz. saçlarımı uzatmaya çalışıyorum o yüzden direkt oraelle açmak istemiyorum öneriniz nedir? ve saçlarımın siyah ve kendi doğal rengi olan koyu kahve bölümü pek ayırt edilmiyor nasıl doğal yere değdirmeden siyah yerini açacağım fikriniz var mı?

canım merhaba saç rengine bayıldım gerçekten benim şuan saçlarım kumral boyalı bu renge nasıl ulaşırım :)

Canim bende siyah magduruym yag bakimi yaparak veya hacisakirkullanark akitablrsn

Benimde saçım siyahtı c vitaminiyle akıtma yı denedim 6 7 kür uyguladım ama çok az bi açılma oldu en sonunda dayanamadım orayal le açtım Siyahın dönüşü yok siyah yerine neden koyu başka renklere boyamıyoruzki sonra uğraş dur yanlış yapıyoruz degişikligi seviyoruz sonra ıyce çıkmaza sokuyoruz walla saçlarım yıprandı oryalden şimdide yağ bakımlarıyla uğraşıyorum toparlansın diye

o yazımı yazdıktan sonra ben de çokça şey denedim açmak için ama sizinle aynı şeyi yaşadım yani çok çok az açıldı. şimdi asıl sorunum; saçımın orjinal rengiyle siyaha boyalı olan rengi nasıl ayırt edip orieli süreceğim? yoksa boyasız olan yeri hemen açılacak, boyalı yeri az açılacak.

bu arada açık renkten koyu renge boyayıp hemen pişman olanlar kesinlikle uygulasın o c vitaminini falan o zaman işe yarıyor. benim saçım 2 kere siyaha boyalıydı.

bu arada açık renkten koyu renge boyayıp hemen pişman olanlar kesinlikle uygulasın o c vitaminini falan o zaman işe yarıyor. benim saçım 2 kere siyaha boyalıydı.
Benim saçımda 2 kere siyaha boyalıydı canm ama çok az yarım ton açtı 7 uygulamada..

kesınlıkle benımde saıcımı sıyaha boyadm pısman oldm 3 hfta oldu anca bakım yagı fılan yaptım onlarda akıttıyor bırde en ıyısı hacı sakırlen yıkıyorum baya akıyor alttaı kumral ortaya cıkmaya bsladı ama genel olrk sıyah saclarm mlesef :/
maya maskesıde uyguladm ama akıtmadı nafıle..

kızlar mrb bn pallettenın acıcısıyla sacımı actım sonra üzerine palettenın yıne acık küllü surdum çıg sarı oldu npcm blmıorum nolur bna bi fikir verin fildişiyle acık papatya karıstrsam nasıl olur sizce dogal sarı olur mu kı

Ben bu konuda deneyimliyim canım bikaçkere yaptım açma boyama işlemini palette bakırlık bırakıyo saçta biraz açık küllü sarıya boyamaya devam ediceksin 3 4 boyamadan sonra oturur renk birde hiç denenedim ama biyerde görmüştüm platin renginin küllüsüde vardı bi markanın onuda uygulaya bilirsin daha hızlandırmış olursun ama küllü renkler yapmalısın ve kötü oldu diye panik yapıpta yanlış renkler kullanıp istemedigin bi sonuç elde etme derim.bir başka konu saçların çok yıpranmıştır açıcıdan bakım yap mutlaka

aslında çok da çiğ durmuyor bence gözün alışık olmadığı için sana öyle geliyor olabilir bir anda açtıysan rengi...

hmm..evet gördüm.. ama tam bu tonlarda istiyorum. Doğal saç rengim bunlar gibiydi.. Bi kere boyayınca geri dönemedim bi türlü bu renge.. Olmaz mı bu ton?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…