Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Benim saçlarım küllü sarıydı aptallık edip bakır yaptım snra aka aka dore sarı oldu şuan diperi palette 10.5 dore sarı ile boyuyorum ama bendeki çıtçıtlar platin nasıl dore sarıya çevirebilirim acaba(

Merhabalar, sormak istediğim sorular biraz fazla kusura bakmayın etrafımda bu konuda bilgili kimse yok kuaföre de güvenemiyorum sizi bulmuşken sorayım istedim.

Öncelikle ben saçlarımı hiç boyamadım çok önceden kına sürmüştüm bir kaç kere ama o da gitti zaten üstünden baya bir zaman geçti. Benim doğal saç rengim 3.0 gibi birşey. Koyu olduğu için boyama yapmaktan korkuyorum renk tutmaz açılmaz diye. Ben 2 renk arasında kaldım loreal nefis sıcak çikolata ve derin kızıl kestane. Benim ten rengim makyajsız soluk sarımsı bi renk daha canlı durması için sizce hangisini tercih edeyim. Ve bana bunu nasıl elde edeceğimi anlatır mısınız. Şimdiden çok çok teşekkürlerimi sunuyorum merakla mesajını bekliyorum :)

Merhaba saçlarım şuan 8.1 küllü kumral aktı ama baya diplerim daha açık . ama sarımsı yansımalarım olsun istiyorum. sanki uçlara doğru daha kahve tonlarında beni bu durum rahatsız ediyor. Kuaföre anlattım durumu 6.0 numaraya boyayıp işin işinden çıkmak istiyorlar. ben daha önce 8.1 ve 9.0 karıştırıp boyamıştım. çiğ sarı olmuştu dipler uçlarda bakır gibi dore gibi bişey . şimdi aklımda şöyle bir karışım var 8.1 ve 11.1 karıştırıp boyasam istediğim tonlarda olur mu?(koleston tüp boya kullanmak istiyorum)

Kızlar birşy sormak istiyorum yardımci olurnusunz saçlarim 10.5 pakette boyuyorum o boyayi bulamadım 10.4 aldim renk farki cok olurmi

süper açıklayıcı olmuş teşekkürler bilgi için..

Merhabaa :) Benim de bi sorum olacaktıı :) Ben sacimi palette 9.5 ile boyuyordum ama dibim cikinca en son kuafore toptan boyatmistim. 9.5ten daha acik bi renk oldu fakat aktiktan sonra eski rengine benzer bi renk oldu. Suan dibim iki parmak falan geldi ve evde boyamak istiyorum. Kendi sacim acik kestane ve kis aylarinda oldugumuzdan dalayi 1 ton koyultaym da istiyorm. Fakat dibim kapanmazsa diye korkuyorum hangi numarayi önerirsiniz? Simdiden tesekkurler.

Merhaba benimde size bi sorum olucak. Yardımcı olursanız sevinirim. Kendi saç rengim koyu kestane. Uzun bir süre sarı röfleliydi saçlarım sonra bakıra döndüm. İlk boyamı kuaförüm yapmıştı ve 8.44 kullandığını söyledi. Sonra şehir değişikliği nedeniyle farklı bir kuaföre gitmek zorunda kaldım. Altta röfleler olunca çabuk aktığı için dip boyası değilde komple boya yaptırmak istedim rengi tam otursun diye. Ama boyanın rengini söylememe rağmen çok koyu hemen hemen kızıl kahve tonlarında bir renk yaptı. Ve kendiside çok sacmasapan bi renk yaptığını farkedince saçımı tamamen açıp tekrar boyadı. Açtıktan sonra kullandığı boyanın markasını hatırlamıyorum ama numarası 7.40 dı. Ve saçlarım turuncu oldu resmen. Daha fazla yıpranmaması adına kuaförde tekrar bi işlem yaptırmak istemedim. 1 ay kadar mecburen bekledim saçım biraz dinlensin diye. Sonra tabi cesaret edip başka kuaföre gidemedim kendim boyamak istedim. Renna colorun 8.44 ve 9.44 rengiyle 1 er ay arayla 2 defa boyadım saçımı. İlk başlarda beğenmiştim ama şimdi sıkıldım bu renkten. Açık kumral tonlarına dönmek istiyorum. En son boyamı 2 ay önce yaptım. Hangi boyayı ve renkleri kullanmalıyım sizce?

Saçlarımı 2 hafta önce kuaförde ateş kızılına boyatmıştım fakat 2 haftada saçım bu rengi aldı
şu an sadece dipleri kızıl gördüğünüz gibi
Kızıla boyamadan önce saçımı oryalle açtığı için şimdi böyle sarı kızıl arası bir renk
http://i.hizliresim.com/LYNbMj.jpg
http://i.hizliresim.com/rmpODN.jpg

Ben şimdi saçımı tekrar sarı yapmak istiyorum platin sarısı değil ama daha çok açık kumrala yakın koyu sarı tonları gibi istiyorum

Kuaföre tekrar vericek param yok hangi renk boyayı alsam saçımda tutar

Merhaba ben de saçımın şarap kızılı olmasını istiyorum. Şu an açık kestane rengi ve daha önce hiç boyanmadı. Loreal açık kor kızılı ile boyamayı düşünüyorum. Sizce istediğim tonlara ulaşabilir miyim? İstediğim renk ve seçtiğim boya bunlar:

Eklentiler

• b814d973d01f7865041cf09cccb1222a.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 901
  • 13773361809275.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 664
kızlar sacımı en son bal köpugune boyadım ama acık olmadı koyu oldu 2 aydırda boyamıyorum tahmn ettıgınız ggııbı aktı acıkkahve gıbı bı renk aldı ben bakıra boyamak ıstıyorum ama acık bı renk degıl koyu bı bakır ıstıyorum sızde yogun bakır alsam boyaasam tutarmı yanı cok acık ıstemıyorum yakısmaz cunku koyu guzel bı bakır cıkarmı yardımcı olursanızz sevınırııım :)

bence sıcak cıkolatayı dene kızıl ıddıalı bır renk soluk tenın varsa daha hastalıklı gosterır

bence paletteyi veya garnieri öneririm onların kumral tonları çok güzel.

saçım şuan böyle bunun yerine bal köpüğü ya da küllü açık kumral boyasam tutar mı nasıl olur ?
bu da istediğim renk bu tutar mı ve bunu tutturmak için hangi boyayı almam lazm kaç derece ? boyaları karıştırmakda pek istemiyorum kafamda tereddüt oluyo öyle ya olmazsa falan diye ?

bunda tek işlem yok ama küllü kumral üzerine sarı balyaj gibi...

saçlarımı küllü koyu sarı 8.1 e mi boyayım yoksa küllü açık kumral 8.1 e mi boyayım .
bu kızın saç uçlarındaki renge bayıldım bu rengi bulabilsem direk ona boyayacağım hangi boyann hangi derecesini alsam böyle olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…