Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

saç uçlarındaki 9 numara gibi.. saçın koyuysa ilk birkaç boyamada küllüsünü al ki turunculaşma olmasın.. numaralar önemli isimler değil..

saç uçlarındaki 9 numara gibi.. saçın koyuysa ilk birkaç boyamada küllüsünü al ki turunculaşma olmasın.. numaralar önemli isimler değil..

saçım
zaten şuan böyle o yüzden bu rengi değiştirmek istiyorum beğenmiyorum . 8.1küllü koyu sarı mı alsam yoksa 9.1 küllü sarı mı alsam çok mu açık olur 9.1 ?

işte tamam turunculaşmayı alsın diye diyorum.. 9.1 al bence çok açık olmaz.. attığın resimdeki renk o yani.. zaten ilk boyamanda ondan biraz daha koyu bile çıkabilir..

selam kızlar bi şey sorcam..

benim saçlarım sarıydı bi anlık gafletle küllü kumral boyadım iğrenç oldu üstüne 4 numara boyadım palettenin 1 ay arayla 2 kez.. ekimden beri saçıma boya sürmüyorum.. aktı baya ama yine de kahve yani. ben dayanamıyorum bu saçları sevemedim açmak istiyorum. açılır mı? evde açabilir miyim? açabilirsem marka tavsiye edecek olan var mı?

işte tamam turunculaşmayı alsın diye diyorum.. 9.1 al bence çok açık olmaz.. attığın resimdeki renk o yani.. zaten ilk boyamanda ondan biraz daha koyu bile çıkabilir..

orda tam belli değildi saç rengim şuan böyle yani ben de zaten 9.1 i daha çok beğenmmiştim inş çok gzl olur :)

saçımın zemin rengi 6,7 ceylan kahvesi uçlarında da balköpüğü ombre var ama ben çok sıkıldım bu renklerden ve düz-tek renk olsun istiyorum,çok olmamakla beraber esmerim normal türk kadını ten rengi işte kaşım gözüm kahve siyah...kızıl falan istemiyorum,daha çok kahve ağırlıklı istiyorum ama ten rengimi açık göstermesi de önemli :)nasıl bir renge boyamalıyım fikri olan?

Merhaba,
Benim saçım koyu kahverengi idi yaklaşık 7 8 ay önce açıcı ile açılarak tarçın bakır a boyandı 1-2 ay gittim kuaföre istediğim ton tutmadigi için kuaföre gitmek yerine evde boyama başladım loreal 740 sublime mousse istediğim renkti fakat hep bi iki ton koyusu oldu.2 gün öncede zaten tutmuyor diyerek ana saç rengime dönmek için loreal sublime mousse saf koyu kestane ye boyadım ama kutudaki renkten daha koyu oldu,akıtmak için 2 gündür yumurta sarısıyla şampuan karıştırıp beklettim aktı biraz gerçi ama yinede çok koyu.tekrar eski rengime loreal 740 a dönmek istiyorum,hafif kızıl karamel de olur en kötü ihtimalle saçımdaki bu rengin bikaç ton açığı da olur.
Lütfen yardımcı olun bana

selam. saçlarımı yeni kestirdim omuzlarıma bile değmiyor hatta üst kısımları daha kısa.loreal majirelin tek tüpü saçımı boyamaya yetermi 2 tüpmü almalıyım.. teşekkürler

selam. saçlarımı yeni kestirdim omuzlarıma bile değmiyor hatta üst kısımları daha kısa.loreal majirelin tek tüpü saçımı boyamaya yetermi 2 tüpmü almalıyım.. teşekkürler
bence tek tüp yeterli ama çok gür saçlarım var diyorsanız iki tüpte alabilirsiniz garanti olması açısından :)

canım merhabalar benim saçım doğal rengi koyu kestane şimdiki rengi koyu kumral istediğim renk dore yansımaları olan güzel açık kumral bi renk fotoğrafı da ekleyeyim ne önerirsin hangi boyayla boyayayım şu anda palette 10.1 ve 9.5 karışımı kullanıyorum :)

Merhaba.benim sacim bakirdi
sariya donmek istedim
kullu dip ve uclara dogru acilan bir sari istedim
kuafor once bakiri acti sonra ombre yapti acilmis saca ve dibi boyadi
sacim cok yiprandi bide istedigim renk olmadi
Dibi cok koyu uclari nerdeyse platin
Ben daha yumusak bir gecis istiyordum
krape balyaj yapti .hic dogal olmadi
ne yapmalı bu saca

diplerini 8.1 ile boyayabilirsin mesela..

8.1 koyu olmaz yalnız içine fındık büyüklüğünde turuncu azaltıcıda koysun kuaförünüz.
ombre istemiyor musun? hani küllü kumraldan sarıya doğru olan?
Ombre yapti şu an ombre sacim
ama hosuma gitmedi
ben kullu kumral ustune balyaj istiyorum
ama ombre yeni yapildigi icin beklicem 4-5 ay mecbur
uclarim cok sari platin oldu resmen
uclar daha koyu istemiştim
valla hic istedigim gibi olmadi
kuafore solicem dediklerini
canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…