anladım canım inşallah istediğin gibi olur o zaman:)Ombre yapti şu an ombre sacim
ama hosuma gitmedi
ben kullu kumral ustune balyaj istiyorum
ama ombre yeni yapildigi icin beklicem 4-5 ay mecbur
uclarim cok sari platin oldu resmen
uclar daha koyu istemiştim
valla hic istedigim gibi olmadi
kuafore solicem dediklerini
canim..
Inss canimanladım canım inşallah istediğin gibi olur o zaman:)
işte bu yüzden saçlarmı hiçbir zaman kuaföre boyatmadım, ve bu kararımdan da çok memnunummInss canim
sac isi cok zor valla
iyi bir kuafor gerek
herkes kuaforum diye geciniyor saclari mahvediyolar..
dogru boyaylan koyu tutmaz arkdsmn sacıda koyu kestaneydi palette kumrala boyadım gayet guzel bir renk olduMerhaba arkadaşlar benim doğal saç rengim koyu kestane siyaha yakın, koyu kumrala boyamak istiyorum sizce saçımın rengi daha çok koyu olur mu? Yoksa boya tutar mı?
canım send ehep kızıllıktan kurtulmak için koyu renklere boyamışsın ama koyuya boyamakla kızılıktan kurtulunmaz küllü renklere boyaman gerek 9.0 yerine 9.1 boyarsan belki kurtulabilirsin ama daha yeni boyamışsın tutarmı bilmem.Merhaba
Asil sac rengim koyu kestane ( loreal excellence kremin 4 un rengi gibi)
Temmuz ayinda ilk kez saclarimi lorealin excellence krem 4.60 derin kizil tonuna boyadim cok koyu oldu 3 hafta sonra 5.60 buyulu kizil ile boyadım kizilligi baskin begenmeyince dipler cikinca loreal preference 6.35 havana acik amber koyu kumrala boyadim tabiki renkte hicbir degisiklik olmadi Yine kizildi.kurtulmak icin loreal excellence krem 4 koyu kestaneye boyadim kizillik ilk basta kapanmis gibiydi ama bnm hosuma gitmeyince kepek sampuani ile ekimden beri yikiyorum iyice boyasi akmisti ama belirsizde olsa kzillik duruyordu.kizilligi kapatmak icin syoss 3.10 ile bu hafta boyadim kizillar kapandi ama cok koyu oldu.boya akitma islemi yapmadan loreal excellence 9 ile boyasam sonuc sizce ne olur?acicida kullanmak istemiyorum.zeminde bulunan kizil yuzunden sacma bir renk cikmasindan da korkuyorum trunculuk filan.sacimi lorela excellemce krem 6.32 altin acik kahve veya 6.03 yogun koyu kumral yapmak icin ne yapmaliyim?
canım send ehep kızıllıktan kurtulmak için koyu renklere boyamışsın ama koyuya boyamakla kızılıktan kurtulunmaz küllü renklere boyaman gerek 9.0 yerine 9.1 boyarsan belki kurtulabilirsin ama daha yeni boyamışsın tutarmı bilmem.
turunculultan kurtulursn tabi pat dıye tamamen kurtulmazsın 9.1 küllüevet 5.1 küllü kahvede var ondanda alabilrsn acık renk ıstemıyorsanz bi süre sonra bi iki boyamaya kalma turunculuklarInternete arastirdigimda kizilliktan kurtulmak icin koyu renklere hata siyaha boyamak gerektigi yaziyordu hep.denedim ama hic memnun kalmadim.kizilin ustune hangi rengi boyasan altindan kusar dediler.
9.1 de kulluluk mu var?peki sizce bununla boyayinca sonuc nasil bir renk olur?
küllü kumraş boyayn turunculkta kaybolurkızlar yardım edermisiniz, benim saçım şuan 4 renk falan diplerim bi karış kadar çıktı koyu kahve aşağılarda turuncunun bütün tonları var uçlara doğru. şimdi ben saçımı ne kadar koyuya boyarsam boyıyayım illaki akıp turunculaşıyor. bende inat ettim 7 aydır boyamıyorum saçımı ama insan içine çıkılcak gibi değilim şuan. saçım uzun ve gür olduğu için kuaföre çok para harcamak istemiyorum aslında. ama ne renk boyasamda tek renk olsa saçım bidaha akmasa?
dip le ayırmazmı? şuan çok ton farkı var çünküküllü kumraş boyayn turunculkta kaybolur
Turunculuktan kastettiginiz kizillik mi?yoksa 9.1 kullaninca turunculuk mu olusur?turunculultan kurtulursn tabi pat dıye tamamen kurtulmazsın 9.1 küllüevet 5.1 küllü kahvede var ondanda alabilrsn acık renk ıstemıyorsanz bi süre sonra bi iki boyamaya kalma turunculuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?