Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

anladım canım inşallah istediğin gibi olur o zaman:)

Merhaba benim saç rengim koyu kestane ve uçlarımı açtırmıştım bakır bi renk oldu çikolata kahveye boyamak istiyorum çok koyu olmasini istemiyorum tam bu fotograftaki renk gibi olsun istiyorum yardimci olursaniz sevinirim..

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-22-02-21-12.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 383
bu koyu kumral ama 6 numarayla elde edersin çok da koyu çıkmasını istemiyorsan... çikolata kahve daha farklı bir renk...

Koyu kumral mı? Koyu kahverengi mi?

Eklentiler

21,6 KB · Görüntüleme: 197
Arkadaşlar fotograftaki renk koyu kumral mi? Eger oyleyse palette 6.0' mı koleston 6.0'mı palettenin daha açık gibi duruyor kolestonda çok koyu oluyormuş saclarimi daha once hic boyamadim esmerim ve sac rengim koyu kestane

Eklentiler

21,6 KB · Görüntüleme: 174
Merhaba arkadaşlar benim doğal saç rengim koyu kestane siyaha yakın, koyu kumrala boyamak istiyorum sizce saçımın rengi daha çok koyu olur mu? Yoksa boya tutar mı?

Merhaba arkadaşlar benim doğal saç rengim koyu kestane siyaha yakın, koyu kumrala boyamak istiyorum sizce saçımın rengi daha çok koyu olur mu? Yoksa boya tutar mı?
dogru boyaylan koyu tutmaz arkdsmn sacıda koyu kestaneydi palette kumrala boyadım gayet guzel bir renk oldu

Merhaba
Asil sac rengim koyu kestane ( loreal excellence kremin 4 un rengi gibi)
Temmuz ayinda ilk kez saclarimi lorealin excellence krem 4.60 derin kizil tonuna boyadim cok koyu oldu 3 hafta sonra 5.60 buyulu kizil ile boyadım kizilligi baskin begenmeyince dipler cikinca loreal preference 6.35 havana acik amber koyu kumrala boyadim tabiki renkte hicbir degisiklik olmadi Yine kizildi.kurtulmak icin loreal excellence krem 4 koyu kestaneye boyadim kizillik ilk basta kapanmis gibiydi ama bnm hosuma gitmeyince kepek sampuani ile ekimden beri yikiyorum iyice boyasi akmisti ama belirsizde olsa kzillik duruyordu.kizilligi kapatmak icin syoss 3.10 ile bu hafta boyadim kizillar kapandi ama cok koyu oldu.boya akitma islemi yapmadan loreal excellence 9 ile boyasam sonuc sizce ne olur?acicida kullanmak istemiyorum.zeminde bulunan kizil yuzunden sacma bir renk cikmasindan da korkuyorum trunculuk filan.sacimi lorela excellemce krem 6.32 altin acik kahve veya 6.03 yogun koyu kumral yapmak icin ne yapmaliyim?

canım send ehep kızıllıktan kurtulmak için koyu renklere boyamışsın ama koyuya boyamakla kızılıktan kurtulunmaz küllü renklere boyaman gerek 9.0 yerine 9.1 boyarsan belki kurtulabilirsin ama daha yeni boyamışsın tutarmı bilmem.

Internete arastirdigimda kizilliktan kurtulmak icin koyu renklere hata siyaha boyamak gerektigi yaziyordu hep.denedim ama hic memnun kalmadim.kizilin ustune hangi rengi boyasan altindan kusar dediler.
9.1 de kulluluk mu var?peki sizce bununla boyayinca sonuc nasil bir renk olur?

turunculultan kurtulursn tabi pat dıye tamamen kurtulmazsın 9.1 küllüevet 5.1 küllü kahvede var ondanda alabilrsn acık renk ıstemıyorsanz bi süre sonra bi iki boyamaya kalma turunculuklar

kızlar yardım edermisiniz, benim saçım şuan 4 renk falan diplerim bi karış kadar çıktı koyu kahve aşağılarda turuncunun bütün tonları var uçlara doğru. şimdi ben saçımı ne kadar koyuya boyarsam boyıyayım illaki akıp turunculaşıyor. bende inat ettim 7 aydır boyamıyorum saçımı ama insan içine çıkılcak gibi değilim şuan. saçım uzun ve gür olduğu için kuaföre çok para harcamak istemiyorum aslında. ama ne renk boyasamda tek renk olsa saçım bidaha akmasa?

küllü kumraş boyayn turunculkta kaybolur

Arkadaşlar saç rengi bu ben açık kullu kumral istiyorum Kızıllik bakirlik istemiyorum hangi boyaları kullanmam lazim

Eklentiler

• 2015-05-06 18.14.47.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 340
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…